Nakon ove zadnje tekme sa Borcem i namjernim ubacivanjem lopte u gol,nebi ga uzeo dzaba da igra za nas. Sto se tice nasoh golmana,imamo momka iz akademije duplo bolji od ovog.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa pod 1 - anamo njihov je. Da je Neuer, ne trebaš nam.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 dec 2024, 14:08Nakon ove zadnje tekme sa Borcem i namjernim ubacivanjem lopte u gol,nebi ga uzeo dzaba da igra za nas. Sto se tice nasoh golmana,imamo momka iz akademije duplo bolji od ovog.
Pod 2 - ovo što kaže mosarajvosa
Pod 3 - imamo momaka iz Akademije, draže mi je njih istrpiti nego ovog koji bi "zahtijevao da bude prvi golman" - dijete drago tek ti je 18 godina, šta ćeš ti zahtijevati ba?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
On je igrac Ibrakovica. i platio neko clanak. za mene bez veze golman. svaku utakmicu ima kiks.
prije 1-2 dana
"Nakon "kiksa" u prvom kolu protiv Radnika mladi Karić izrastao je u najboljeg igrača GOŠK-a kao i najboljeg mladog čuvara mreže u ligi, bez konkurencije.
Iako se bore za opstanak Karić je već par puta u timu kola što dovoljno pokazuje o kakvom se golmanu radi.
Iako tek ima 19 godina već ulijeva sigurnost, često svojim bravuroznim odbranama spašava GOŠK od potopa, a u zadnjem kolu donio im je tri boda na Mokrom Docu protiv Posušja.
Uz sve navedeno postao je i prvi golman mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Logičan slijed događaja je sljedeći - ISPRED VRATA GOŠK-a UHVATIO SE RED ZAINTERESIRANIH KLUBOVA ZA NJEGOVE USLUGE.
Osim što su SVI klubovi iz BiH doslovno "poludjeli" za njim, iz izvora bliskih igraču, doznali smo da mnogi klubovi iz Srbije i Hrvatske imaju iste želje. Tu nije kraj, nekoliko klubova iz ENGLESKE i ITALIJE žele vidjeti već na zimu Karića u svojim redovima."
prije 1-2 dana
"Nakon "kiksa" u prvom kolu protiv Radnika mladi Karić izrastao je u najboljeg igrača GOŠK-a kao i najboljeg mladog čuvara mreže u ligi, bez konkurencije.
Iako se bore za opstanak Karić je već par puta u timu kola što dovoljno pokazuje o kakvom se golmanu radi.
Iako tek ima 19 godina već ulijeva sigurnost, često svojim bravuroznim odbranama spašava GOŠK od potopa, a u zadnjem kolu donio im je tri boda na Mokrom Docu protiv Posušja.
Uz sve navedeno postao je i prvi golman mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Logičan slijed događaja je sljedeći - ISPRED VRATA GOŠK-a UHVATIO SE RED ZAINTERESIRANIH KLUBOVA ZA NJEGOVE USLUGE.
Osim što su SVI klubovi iz BiH doslovno "poludjeli" za njim, iz izvora bliskih igraču, doznali smo da mnogi klubovi iz Srbije i Hrvatske imaju iste želje. Tu nije kraj, nekoliko klubova iz ENGLESKE i ITALIJE žele vidjeti već na zimu Karića u svojim redovima."
Pa pod 1 - anamo njihov je. Da je Neuer, ne trebaš nam.
Jak argument pravo.
Jak argument pravo.
- Shategabri
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma ja, Ibrakovic ga je i odveo u Austriju.BigZlatan je napisao/la: ↑06 dec 2024, 14:34On je igrac Ibrakovica. i platio neko clanak. za mene bez veze golman. svaku utakmicu ima kiks.
prije 1-2 dana
Cuj Engleska i Italija

Ma smijesno hahaha, mozda engleska i italija ali 4. ili 5. ligaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2024, 14:43Ma ja, Ibrakovic ga je i odveo u Austriju.BigZlatan je napisao/la: ↑06 dec 2024, 14:34On je igrac Ibrakovica. i platio neko clanak. za mene bez veze golman. svaku utakmicu ima kiks.
prije 1-2 dana
Cuj Engleska i ItalijaTo je bas ofirno placen clanak, koji je portal u pitanju?
BH Fudbal
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bas
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mali ima stalno nekih odbrana jer ga konstantno granatiraju zbog lose odbrane, kao sto su to sa rogicem radili u hr. Ne znam zasto bi bio na nasem radaru uopste. Ovakvih golmana i u prvoj ligi ima.
Nije uspio u drugoj Austrijskoj ligi kako će ovdje? Kao drugo u našoj ligi nema pojačanja! Eventualno na svakih 5 godina može se ukazati jedan i to je to.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ja bi doveo momka, i ostavio ga u gosku na kaljenju, a dosao bi mufte. Niko ne kaze da odmah treba biti prvi golman
-
- Kontakt:
Svejedno nije nista bolji od Mehica ili nekog drugog akademca.Ako ganjaju golmana nek dovedu nekoga kako treba.Ako nece nek ne diraju Rogu vec pustiti Rockova i postaviti Mehica kao 2.golmana.Sviju vam nemojte vise pojacanja iz Krupe,Olimpika,Igmana,Doboj Kaknja itd.Nista protiv momka samo nisam za to da se dovodi golman sa najvise primljeni golova u ligi a uz to deklasirani navijac anamo onih od rodjenja.To bi bilo pišanje po vlastitoj akademiji i momcima koji vole Sarajevo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Juniori revanš igraju u srijedu u podne, prijenos opet na A1P.
Ne znam za tebe ali meni anamo njihov skart za ekipu kakvu treba da gradimo - ne treba.
Ostale stavke si odlučio da ignorišeš, zašto?
Mislim, bezveze se raspravljamo svakako - članak je plaćen, diže se malom cijena i to je to. Čuj ono zahtijeva da bude prvi golman sa 19 godina.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- luckystrike
- Kontakt:
Meni je bio interesantan do posljednje utakmice, poslije dva jeftina gola malo mi se 'ogadio'.
Mada i generalno ne mislim da je plaho bolji od Mehića ili Mušije.
šta šta je, je*em ti
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sto sjeba viroza Rockova ko nikog
nikad se ne vrati
kakav crni Karic
nikad se ne vrati
kakav crni Karic
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nisu to jeftini golovi,drugi gol je teze bilo odbraniti nego ubaciti loptu u gol sto je doticni uradio,lik hladno sa dvije ruke povuce loptu u gol.luckystrike je napisao/la: ↑06 dec 2024, 16:25Meni je bio interesantan do posljednje utakmice, poslije dva jeftina gola malo mi se 'ogadio'.