Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

skyisthelimit

Re: Arsenal

Post Postao/la skyisthelimit » 07 apr 2011, 23:48

cuj nezasluzena ce biti titula Manchestera :roll: i uz sudijsku pomoc :roll: , pa sudije su gurale i Aston Villu pa sto ona ne osvoji titulu :?: gurale su i Arsenal nekad pa sto on ne osvoji, gurale su i Chelsea pa sto on ne osvoji :roll: i tako iz sezone u sezonu svaka titula Manchestera je nezasluzena i prljava je zbog sudijske kradje....eto nek su sudije 10 bodova pogurale Manchester :roll: i sa tih -10 opet je Manchester prvi ( zapravo na kraju sezone narast ce ta prednost )..a Arsenal vjerovatno nikad nije poguran i bodovno je -10 ostecen :roll: zasto se sve na sudije svali, imali ijedna titula Manchestera da je 100% cista il su ih uvijek sudije gurale :roll: smjesno, 38 kola sudije gurale Manchester :roll: nijedna pobjeda nije cista, nijedan bod nije cist, svaki gol je plod sudijske greske :roll:

p.s nisam navijac navedenog kluba
15.10 - 15.06 ...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 08 apr 2011, 00:16

haj u kojoj je Arsenal utakmici poguran u zadnje tri sezone a da ne pricamo o ovoj. Mi smo najvise osteceni a United je najvise guran to je cinjenica jedino je Arsenal zasluzio titulu po prikazanoj igri i samo titula za Arsenal je zasluzena.
Dio Arsenala

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 08 apr 2011, 00:31

-Paja je napisao/la:haj u kojoj je Arsenal utakmici poguran u zadnje tri sezone a da ne pricamo o ovoj. Mi smo najvise osteceni a United je najvise guran to je cinjenica jedino je Arsenal zasluzio titulu po prikazanoj igri i samo titula za Arsenal je zasluzena.
Pricaj ti kako hoces, na kraju kada se digne titula to se gleda... pobjednici se pamte! vozdra! :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 apr 2011, 01:10

ma ok, pobjedio ne znam niti se mogu sjetiti kad je neko poguran ili kad je neko ostecen
15.10 - 15.06 ...

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 08 apr 2011, 01:19

AllGunsBlazing je napisao/la:
Andres je napisao/la: sta je to Guardiola uradio pa nije zasluzio , te godine i ove godine ???
Nije sam prosao niti Arsenal niti Chelsea...
Normalno da nije , prosao ih je pomocu svojih igraca...

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 08 apr 2011, 01:43

Eto da Paji bude lakše i Ševčenko dobio drugi žuti iz istog razloga kao i Van Persi :lol:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 08 apr 2011, 08:27

Andres je napisao/la:
Andres je napisao/la: sta je to Guardiola uradio pa nije zasluzio , te godine i ove godine ???
odkad je sudija igrac,ti si nesto pomijeso slika
Rođen s tobom da budem

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 08 apr 2011, 12:01

drinamen je napisao/la:Eto da Paji bude lakše i Ševčenko dobio drugi žuti iz istog razloga kao i Van Persi :lol:
steta sto nakon tog crvenog van persiju bilo 1000 slicnih situacija i u nijednoj nije sudija dao zuti a kamoli drugi zuti koji je cirkus ona liga sampiona Crouch napravio 10 faulova i jednom nabio loptu nakon zvizduka puno kasnije od Van Persija nije nijedan dobio.
Dio Arsenala

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 08 apr 2011, 12:46

Monolog je napisao/la:[youtube][/youtube]
:!: :!: :!:
Moram se vratiti na ovaj video da kazem sta ja ovdje vidim. Nakon sto je pusten video igracima vec vidim kravlju glavu Manuela Almunije kako glupim pogledom klima glavom i praveci se da je nesto skontao a onda izlijece na teren i zavija nas u crno.

slika
Dio Arsenala

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 apr 2011, 13:30

Andres je napisao/la:
Rece kolega @faraon ali ja bih ga ispravio malo ako moze, pa i sudije su u njihovom timu tako da to i jesu njihovi igraci...
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 08 apr 2011, 19:41

Nasri up for PFA Player of the Year award

Jedino je on zasluzio nagradu, najbolji igrac na svijetu!
Dio Arsenala

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2011, 20:11

-Paja je napisao/la:Nasri up for PFA Player of the Year award

Jedino je on zasluzio nagradu,

slika

najbolji igrac na svijetu!

slika

Dio kriminala

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 apr 2011, 20:13

Vidic je nedvojbeno dobar,ali malo i poglup igrac, pa on je kostao Manchester poraza protiv Liverpoola...
Celik!3,2,2.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2011, 20:18

AllGunsBlazing je napisao/la:Vidic je nedvojbeno dobar,ali malo i poglup igrac, pa on je kostao Manchester poraza protiv Liverpoola...
Ali je cele sezone drzao odbranu, koja je ce doneti titulu Manchesteru.

A uz to je zasluzio tu nagradu i pre dve sezone, ali mu je zbog one tekme sa Liverpoolom ona izmakla. Sada verovatno nece.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 08 apr 2011, 20:32

MaGiCa je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Vidic je nedvojbeno dobar,ali malo i poglup igrac, pa on je kostao Manchester poraza protiv Liverpoola...
Ali je cele sezone drzao odbranu, koja je ce doneti titulu Manchesteru.

A uz to je zasluzio tu nagradu i pre dve sezone, ali mu je zbog one tekme sa Liverpoolom ona izmakla. Sada verovatno nece.
sada ce verovatno nasriju
Rođen s tobom da budem

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 apr 2011, 20:37

Da se ja pitam nagrada bi išla Charlie Adamu jer momak cijeli tim drži u svojim rukama odnosno nogama i on je jedini razlog zbog kojeg Blackpool ima kakve-takve šanse za opstanak. Ukoliko on ne osvoji onda bi bilo fair da nagrada ide ili Vidiću ili Nasriju. Neodlučan sam po pitanju koji je više zaslužuje, ali ipak kod mene Nasri ima nekih 55% u odnosu na Vidićevih 45%. A od njih dvojice nije daleko ni Tevez, ali po meni ova dvojica su više zaslužila. Malo me je iznenadilo to što Berbatov kao prvi strijelac lige nije uopšte nominovan :? , veliki propust po meni. Berba koliko god mi ide na živce je paklen napadač.

@Faraon
Mislim da vjerovatno neće Nasriju jer je jako pao u drugom dijelu sezone, odnosno igrao je majstorski kada je igrao cijeli tim, da se sada pokazao on bi trebao da je osvoji, ali ovako ne znam baš. Adam mi djeluje daleko impresivnije od ostalih.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2011, 20:50

Bosco je napisao/la:Da se ja pitam nagrada bi išla Charlie Adamu jer momak cijeli tim drži u svojim rukama odnosno nogama i on je jedini razlog zbog kojeg Blackpool ima kakve-takve šanse za opstanak. Ukoliko on ne osvoji onda bi bilo fair da nagrada ide ili Vidiću ili Nasriju. Neodlučan sam po pitanju koji je više zaslužuje, ali ipak kod mene Nasri ima nekih 55% u odnosu na Vidićevih 45%. A od njih dvojice nije daleko ni Tevez, ali po meni ova dvojica su više zaslužila. Malo me je iznenadilo to što Berbatov kao prvi strijelac lige nije uopšte nominovan :? , veliki propust po meni. Berba koliko god mi ide na živce je paklen napadač.

@Faraon
Mislim da vjerovatno neće Nasriju jer je jako pao u drugom dijelu sezone, odnosno igrao je majstorski kada je igrao cijeli tim, da se sada pokazao on bi trebao da je osvoji, ali ovako ne znam baš. Adam mi djeluje daleko impresivnije od ostalih.
Ne bih se slozio sa tobom. Berbatov je teska prevara od igraca. Nesto a la Toni, Amauri ili Gomez - dao je brdo golova, ali sve mu ih na tacni neko drugi namestio i skoro svi su bili u blowoutima. Malo je tu on decisive golova dao i ne secam se jednog da ga je "izmislio sam", sem onih makazica vs Lpool-a. Koristan napadac - da, paklen igrac - ne.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 apr 2011, 20:54

MaGiCa je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Da se ja pitam nagrada bi išla Charlie Adamu jer momak cijeli tim drži u svojim rukama odnosno nogama i on je jedini razlog zbog kojeg Blackpool ima kakve-takve šanse za opstanak. Ukoliko on ne osvoji onda bi bilo fair da nagrada ide ili Vidiću ili Nasriju. Neodlučan sam po pitanju koji je više zaslužuje, ali ipak kod mene Nasri ima nekih 55% u odnosu na Vidićevih 45%. A od njih dvojice nije daleko ni Tevez, ali po meni ova dvojica su više zaslužila. Malo me je iznenadilo to što Berbatov kao prvi strijelac lige nije uopšte nominovan :? , veliki propust po meni. Berba koliko god mi ide na živce je paklen napadač.

@Faraon
Ne bih se slozio sa tobom. Berbatov je teska prevara od igraca. Nesto a la Toni, Amauri ili Gomez - dao je brdo golova, ali sve mu ih na tacni neko drugi namestio i skoro svi su bili u blowoutima. Malo je tu on decisive golova dao i ne secam se jednog da ga je "izmislio sam", sem onih makazica vs Lpool-a. Koristan napadac - da, paklen igrac - ne.

Magi može li se on porediti sa Raulom i Pipom ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 apr 2011, 20:58

Ja imam druge kriterije, meni je bitno da napadač daje golove i ako je on u tome dobar i vodeći strijelac možda najjače lige na svijetu onda nema druge riječi da se opiše nego paklen. Još kako se samo gradi, pa to nisu istine. Ne mogu mu lopte uzet, i plus kako zna već izgubljenu loptu smirit i uštopat, čudo jedno. Stvarno ga je lijepo gledat, čovjek uvijek zna šta će da uradi sa loptom, sjajno se snalazi u šesneastercu, vrlo često zna krilima dati preje.benu loptu. Čudo od igrača. Ukoliko su glasine tačne da ga United prodaje ja bih ga volio vidjet na Emiratesu, pa čak bih pretrpio i to što je igrao za velike rivale, United i Tottenham. :oops:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2011, 21:08

legenda reala je napisao/la:

Magi može li se on porediti sa Raulom i Pipom ;)

Raul je artista - najbolji napadac uz Ronalda sa kraja 90ih i pocetka 00ih.

Inzaghi je najkrvolocniji napadac sveta posle Gerda Muellera. Covek je dao ni iz cega 300 golova.

I Raul i Inzaghi uvek daju golove, ali Berbatov je nesto drugo. On se uglavnom istrese na nekome sa 3, 4 ili 5 golova na jednoj tekmi, a onda ga nema u 5 sledecih.

@Bosco

Slazem se za gradjenje lopte, ali to je verovatno njegov najveci talenat.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.