relativizam je napisao/la: ↑05 dec 2024, 10:52
Wanderson je napisao/la: ↑05 dec 2024, 10:11
Vece nam je pojacanje Eurocup PG, nego Garza pogotovo kad imas Nurkica, Kamenjasa i Halilovica.
shvatam ja sve svako ko iole malo zna kosarke radije ce uzeti na deficitarnoj poziciji igraca nego trpati tamo gdje imas i to stoji.
Ali ja mislim da nismo se bas toliko pojacali na toj deficitarnoj poziciji s ovim strancem da bi se odrekli svog momka i jos nba igraca
Vidjeli smo prosli put na pretkvalifikacijama za OI kako izgleda protiv iole kompletnih i uigranih ekipa kada ti Garza popuni poziciju naturalizovanog, a Gegic i Atic ti organizuju napade... Ponitka nas unistio, a utakmicu prije zamalo falilo da te Madar i Izrael pobijede...
Ovdje opet naglasavam da se trebamo malo spustiti na zemlju i ohladiti od pobjede protiv Hrvatske jer nam to ocito muti razum...
Castaneda nije Kyrie Irving, ali mislim da ce nam biti vrijedniji u timu od Robersona...
Naravno Adis i ekipa oko njega trebaju da rade sve da se skine Garzi zvijezdica, namjerno kazem Adis i ekipa, jer od saveza nema nista... Neka Adis zamoli Bosu Tanjevica da iskoristi svoje relacije, sam kaze da se cuje sa njim haman na dnevnoj osnovi... Neka se sagnu Garbajosi nekako...