Dobro nisam rekao da je loš, ali ima mnogo boljih opcija.jacky09 je napisao/la:Šta fali Perišiću? Ponajbolji igrač belgijske lige, na ljeto sigurno ide u neki veliki klub. Jučer odigrao sasvim pristojno s obzirom da su ovo njegovi početci u reprezentaciji._d1n0_ je napisao/la:Sinoć je i najrealniji ishod bio 0:0..
Kad se zbroje sve šanse i promašaji, opet je ovaj rezultat i najpošteniji.![]()
BTW.Nekako me je začudilo da u prvom sastavu je igrao Perišić, zar nemate bolje opcije?
Ne znam šta misliš pod bolje opcije, ali Rakitić, Petrić, Kalinić su bili na klupi.
Bit će odličan igrač u budućnosti.
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Jel' ti ovo prvi put u životu da gledaš utakmicu Hrvatske?jacky09 je napisao/la:Ne francuski su extra bili. Sminka. Mislim na hrvatske. Bolji su bili oni skrooz kockastijacky09 je napisao/la:Hrvatski dresovi su standardni. Ako misliš na francuske onda si promašio temu.. ali meni su dobri.adn_sah je napisao/la:Ja ruzih dresova, sta je ono onako. Ne znam da su ikad bili losiji
Jest al da igraju u ovim dresovima
dobra utakmica,vratila mi je vjeru u hrvatsku,jesu francuzi bili bolji
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Odigrali smo dobru partiju. Nije ovo mala stvar, pa tu je gubio i veliki Brazil!'
Autor: Robert Matteoni
Objavljeno: prije 11 h i 47 min
Ovo mi je najsretniji dan u životu. Igrati na ovom stadionu fantastičan je osjećaj, pogotovo kada prvi put igraš u prvoj postavi reprezentacije, kazao je Ivan Perišić
Prvi se javio kapetan Darijo Srna. Zadovoljan iako vidljivo umoran.
- Nakon što smo potopljeni u Gruziji bilo je najvažnije ne izgubiti ovu utakmicu. Bila je to kvalitetna utakmica, s prilikama na obje strane, čak smo i mi imali priliku pobijediti. No, ključno je da smo dobro reagirali nakon poraza.
Srna je među ozlijeđenima, ali vjerojatno nije nešto ozbiljnije.
- Dosta smo se iscrpili u dvije zahtjevne utakmice, puno se i putovalo, sve to ostavi traga.
Niko Kranjčar bio je u boljem izdanju nego u Tbilisiju.
- Znali smo da ćemo dobro reagirati nakon poraza u Gruziji. Nama više odgovara jači protivnik, s takvima je više prostora za igru, kombinatoriku, zato smo igrali bolje.
Je li očekivao više od Francuske?
- Iskreno rečeno i nisam. Francuzi imaju sjajne pojedince, ali već duže vrijeme nisu jaki kao kolektiv.
Ognjen Vukojević vratio se u postavu dajući potrebnu dozu agresivnosti u srednjem redu, iako je Bilić istaknuo da Dujmović nije vraćen na klupu zbog igre, nego zato što je tako planirano i prije Tbilisija.
-Dobro smo odigrali. Nije mala stvar ostati neporažen protiv Francuza na ovom stadionu. Naime, na Stade de Franceu je izgubio i veliki Brazil! Šteta i za naše prilike, pogotovo u finišu prvog poluvremena.
Ivan Perišić bio je Bilićevo iznenađenje u našoj postavi.
- Ovo mi je najsretniji dan u životu. Igrati na ovom stadionu fantastičan je osjećaj, pogotovo kada prvi put igraš u prvoj postavi reprezentacije. Žao mi je za šansu koju sam sam izborio. Vidio sam da su Jelavić i Kranjčar u dobroj poziciji, ali nisam dodao jer sam se bojao da ću pogriješiti u dodavanju. Tada bi mi opet prigovarali.
Autor: Robert Matteoni
Objavljeno: prije 11 h i 47 min
Ovo mi je najsretniji dan u životu. Igrati na ovom stadionu fantastičan je osjećaj, pogotovo kada prvi put igraš u prvoj postavi reprezentacije, kazao je Ivan Perišić
Prvi se javio kapetan Darijo Srna. Zadovoljan iako vidljivo umoran.
- Nakon što smo potopljeni u Gruziji bilo je najvažnije ne izgubiti ovu utakmicu. Bila je to kvalitetna utakmica, s prilikama na obje strane, čak smo i mi imali priliku pobijediti. No, ključno je da smo dobro reagirali nakon poraza.
Srna je među ozlijeđenima, ali vjerojatno nije nešto ozbiljnije.
- Dosta smo se iscrpili u dvije zahtjevne utakmice, puno se i putovalo, sve to ostavi traga.
Niko Kranjčar bio je u boljem izdanju nego u Tbilisiju.
- Znali smo da ćemo dobro reagirati nakon poraza u Gruziji. Nama više odgovara jači protivnik, s takvima je više prostora za igru, kombinatoriku, zato smo igrali bolje.
Je li očekivao više od Francuske?
- Iskreno rečeno i nisam. Francuzi imaju sjajne pojedince, ali već duže vrijeme nisu jaki kao kolektiv.
Ognjen Vukojević vratio se u postavu dajući potrebnu dozu agresivnosti u srednjem redu, iako je Bilić istaknuo da Dujmović nije vraćen na klupu zbog igre, nego zato što je tako planirano i prije Tbilisija.
-Dobro smo odigrali. Nije mala stvar ostati neporažen protiv Francuza na ovom stadionu. Naime, na Stade de Franceu je izgubio i veliki Brazil! Šteta i za naše prilike, pogotovo u finišu prvog poluvremena.
Ivan Perišić bio je Bilićevo iznenađenje u našoj postavi.
- Ovo mi je najsretniji dan u životu. Igrati na ovom stadionu fantastičan je osjećaj, pogotovo kada prvi put igraš u prvoj postavi reprezentacije. Žao mi je za šansu koju sam sam izborio. Vidio sam da su Jelavić i Kranjčar u dobroj poziciji, ali nisam dodao jer sam se bojao da ću pogriješiti u dodavanju. Tada bi mi opet prigovarali.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Izgleda da je ozbiljno ovo za Perišića i Dortmund. Njemački mediji su se ozbiljno raspisali o transferu na ljeto.
...što je više lome to je volim jače...
Ma samo nek nije Rusija.Ovaj igrač je nasa budućnost,ima brzinu i ne boji se duela!!!Samo nek nađe klub gdje ce igrati,al od Njemačke mu nema bolje lige!!!Za napredovati!!!jacky09 je napisao/la:Izgleda da je ozbiljno ovo za Perišića i Dortmund. Njemački mediji su se ozbiljno raspisali o transferu na ljeto.
Srna jučer zabio za Shakhtar.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
srna je kralj...........perisic je izniman talent,volio bi da ode u dortmundjacky09 je napisao/la:Srna jučer zabio za Shakhtar.
[youtube][/youtube]
Jelavić zabio za Rangers.
[youtube][/youtube]
Njegov je ovaj prvi glavom.
[youtube][/youtube]
Njegov je ovaj prvi glavom.
Vujičević pogodio za Venlo, Mandžukić za Wolfsburg, Ande Mijatović za Herthu. 
Mandžin gol, i to ne bilo kakav.
http://www.101greatgoals.com/videodispl ... t-8945928/
Mandžin gol, i to ne bilo kakav.
http://www.101greatgoals.com/videodispl ... t-8945928/
Po goal.com Modrić i Ćorluka ocjenjeni sa najvišom ocjenom u redovima Tottenhama (6.5), iako je po meni Modrić odigrao loše. Ćorluka najbolji.. ali to mu nije Bog zna kakav kompliment iako je odigrao dosta dobro.
Srna asistirao za Shakhtar protiv Barcelone. Što se tiče mogućih transfera naših igrača...
Perišić pred potpisom za Dortmund, nadam se da će se uspješno to završiti.. klub kao Dortmund je za njega najbolje rješenje i veliki korak naprijed.
Livaja na ljeto iz Lugana u Inter, Špehar iz Osijeka u Bayern. Vidjet ćemo šta će biti sa ovim wonderkidima.
Mediji pišu da su Juventus i Fiorentina zainteresirani za Kranjčara. Uglavnom samo neka ide iz Tottenhama u klub gdje će igrati. Juventus bi mu legao ko budali šamar.
Ako je vjerovati medijima Pranjić na ljeto napušta Bayern. U opciji su neki budesligaški klubovi ili povratak u Nizozemsku.
Aston Villa zainteresirana za Kalinića. HSV Petriću sprema novi ugovor.
Perišić pred potpisom za Dortmund, nadam se da će se uspješno to završiti.. klub kao Dortmund je za njega najbolje rješenje i veliki korak naprijed.
Livaja na ljeto iz Lugana u Inter, Špehar iz Osijeka u Bayern. Vidjet ćemo šta će biti sa ovim wonderkidima.
Mediji pišu da su Juventus i Fiorentina zainteresirani za Kranjčara. Uglavnom samo neka ide iz Tottenhama u klub gdje će igrati. Juventus bi mu legao ko budali šamar.
Ako je vjerovati medijima Pranjić na ljeto napušta Bayern. U opciji su neki budesligaški klubovi ili povratak u Nizozemsku.
Aston Villa zainteresirana za Kalinića. HSV Petriću sprema novi ugovor.
Oggy utrpao autogol. Nastavlja golgetersku formu u EL. 
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- anti_komunizam
- Kontakt:
dade ogi autogol,nema veze
dobar je igrac
samo nek ostane zdrav za kvalifikacija
dobar je igrac
samo nek ostane zdrav za kvalifikacija
ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA
HSKZ 1905
PROUD TO BE CROAT
HSKZ 1905
PROUD TO BE CROAT
Modrić zabio za Tottenham, Lakić dva za Kaiserslautern, uz jedan Stivena Rivića, Rakitić za Sevillu, Vrdoljak za Legiu, Renato Kelić za Liberec.
Uz to Petrić izborio penal za HSV kojeg je realizirao van Nistelrooy.
Lista strijelaca Bundeslige:
20 - Cisse
19 - Gomez
16 - Gekas
13 - Barrios, Lakic, Ya Konan
12 - Raul, Novakovic, Podolski, Schurrle
11 - Petric
Uz to Petrić izborio penal za HSV kojeg je realizirao van Nistelrooy.
Lista strijelaca Bundeslige:
20 - Cisse
19 - Gomez
16 - Gekas
13 - Barrios, Lakic, Ya Konan
12 - Raul, Novakovic, Podolski, Schurrle
11 - Petric
Kenny Dalglish: Unlucky Luka is my player of the year
The PFA Player of the Year has seven worthy nominees. But the player I would vote for isn’t among them.
With apologies to Samir Nasri, Nemanja Vidic, Scott Parker, Gareth Bale, Rafael van der Vaart, Charlie Adam and Carlos Tevez, the best player I’ve seen this season is Luka Modric at Tottenham.
He is the driving force behind a Spurs team who have had another great season in the Premier League and Champions League. The little Croat can spot a pass, run with the ball and just keep the team ticking along.

Top dog? Modric has shone in Spurs' midfield but missed out on the Player of the Year nominations
I can only think he has suffered in terms of being nominated by having two maybe more eye-catching team-mates, Bale and Van der Vaart, and the PFA felt they couldn’t include three Spurs players. It is a shame for Modric that Spurs were beaten heavily by Real Madrid but even if the tie has gone, it would be justice if he performed at his best in the second leg at White Hart Lane to show he’s right up there among the best.
Of those nominated, Bale lit up the Champions League, especially against Inter Milan. I’ve been impressed with Vidic, too, and Adam is a valid contender despite Blackpool being near the bottom.
In the Young Player of the Year, I’d plump for Javier Hernandez, of Manchester United, narrowly ahead of Arsenal’s Jack Wilshere. To score more than 15 goals in a debut season is impressive enough but it has made the difference with United chasing three trophies.
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z1J6YK4czN
The PFA Player of the Year has seven worthy nominees. But the player I would vote for isn’t among them.
With apologies to Samir Nasri, Nemanja Vidic, Scott Parker, Gareth Bale, Rafael van der Vaart, Charlie Adam and Carlos Tevez, the best player I’ve seen this season is Luka Modric at Tottenham.
He is the driving force behind a Spurs team who have had another great season in the Premier League and Champions League. The little Croat can spot a pass, run with the ball and just keep the team ticking along.

Top dog? Modric has shone in Spurs' midfield but missed out on the Player of the Year nominations
I can only think he has suffered in terms of being nominated by having two maybe more eye-catching team-mates, Bale and Van der Vaart, and the PFA felt they couldn’t include three Spurs players. It is a shame for Modric that Spurs were beaten heavily by Real Madrid but even if the tie has gone, it would be justice if he performed at his best in the second leg at White Hart Lane to show he’s right up there among the best.
Of those nominated, Bale lit up the Champions League, especially against Inter Milan. I’ve been impressed with Vidic, too, and Adam is a valid contender despite Blackpool being near the bottom.
In the Young Player of the Year, I’d plump for Javier Hernandez, of Manchester United, narrowly ahead of Arsenal’s Jack Wilshere. To score more than 15 goals in a debut season is impressive enough but it has made the difference with United chasing three trophies.
sad ce luka u liverpooljacky09 je napisao/la:Kenny Dalglish: Unlucky Luka is my player of the year
S konja na magarca?Rosas7 je napisao/la:
sad ce luka u liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.