Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
From finale sezone otkrilo nesto malo ali dovoljno da jedva cekam 2026. i 4.sezonu
sto se tice citave trece sezone spora radnja i dosadna ali ajd valjda se iskupe u 4.

Sablja 4.0 od 10
Nista posebno, bilo bi bolje da su Legija i ostali glavni likovi iz tog vremena dobili vise scena.
Nista posebno, bilo bi bolje da su Legija i ostali glavni likovi iz tog vremena dobili vise scena.
- JayCatwright
- Kontakt:
From finale
- tutankamon1905
- Kontakt:
Od sutra na netflix

-
- Kontakt:
Dobro krenula, u drugoj polovini **** mrtvatutankamon1905 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 00:10A **** nije bas ni za cetvorku..predstavi je ti bas ko smece najvece. Da je moglo bolje jeste, ali nije vala tolko losa
The Agency
Takođe od 29.11. kreće emitovanje američke verzije fantastične francuske serije The Bureau koja je kod mnogih prošla ispod radara - tj kod neznalica koji gledaju Sablje i mainstream serije koji se štancaju u tri smjene.
The Bureau

The Agency

Takođe od 29.11. kreće emitovanje američke verzije fantastične francuske serije The Bureau koja je kod mnogih prošla ispod radara - tj kod neznalica koji gledaju Sablje i mainstream serije koji se štancaju u tri smjene.
The Bureau

The Agency

to je odlična serija,nisam znao da ova koja se najavljuje ima vezu sa ovom francuskom
Odlicna zavrsnica 3 sezone From-a. Sramota sto je cetvrta sezona najavljena tek 2026. godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Beduin
- Kontakt:
Odlicna zavrsnica samo iz ugla da je do samog kraja bila toliko jednolicna, ponavljajuca da samo mazohisti gledaju i dalje. A taj sam i ja, nazalost.
Dosta stvari je sad jasnije u seriji, ali opet dosta glupo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sve do sada sam odbijao da pocnem gledat stranger things i evo u par dana sam skrsio tri sezone, veceras ide cetvrta
utisci zasad vrh osim mikea retarda, iritantan strasno. Vi sto ste pogledali sve, kakva vam je cetvrta sezona? Po traileru vidim podosta “nedefinisanih” stvari 

1946-1987
četvrta baš odskače kvalitetom od treće.leo1946 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:33Sve do sada sam odbijao da pocnem gledat stranger things i evo u par dana sam skrsio tri sezone, veceras ide cetvrtautisci zasad vrh osim mikea retarda, iritantan strasno. Vi sto ste pogledali sve, kakva vam je cetvrta sezona? Po traileru vidim podosta “nedefinisanih” stvari
![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Debilna serija, a gluplji sam ja sto sam je pogledao. Bas debilna serija.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tvorci froma su komotno mogli u tri sezone sve zavrsiti i serija bi bila jedna od najboljih koja je izasla u zadnjih x godina. Ovako su vidjeli da mogu uzimati pare na duze staze te je treca sezona poprilicno dosadna sve do zadnje epizode, bar meni. Mislim da jos dvije sezone idu sto je po meni opet prihvatljivo. Ali da je debilna sigurno nije.
Ma jest, nek je komplicirano, mora da je fenomenalno. Daj bolan sta si ti skontao nakon 3 sezone serije? I sad zadnja scena u sezoni opet ti daje nejasnoceenobarca je napisao/la: ↑05 dec 2024, 07:18Tvorci froma su komotno mogli u tri sezone sve zavrsiti i serija bi bila jedna od najboljih koja je izasla u zadnjih x godina. Ovako su vidjeli da mogu uzimati pare na duze staze te je treca sezona poprilicno dosadna sve do zadnje epizode, bar meni. Mislim da jos dvije sezone idu sto je po meni opet prihvatljivo. Ali da je debilna sigurno nije.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa kad bi gledao tako svaka serija je debilna, eto nek je breaking bad realan, obican covjek usao na trziste meta i za kratko vrijeme zavladao na istom, u realnosti bi drugi dan primio metak u celo. Navodim bb kao primjer jer ga mnogi spominju u kontekstu najbolje serije ikad a i njoj se mogu naci mnoge nelogicnosti sto ne znaci da je ista losa.
To sto ti nisi skontao nista je do tebe, kraj ove sezone je dao odgovore na par zanimljivih pitanja.
To sto ti nisi skontao nista je do tebe, kraj ove sezone je dao odgovore na par zanimljivih pitanja.
- JayCatwright
- Kontakt:
Moras biti posebno glup i ne skontati da se Julie kreće kroz različite vremenske periode vala, pa dovoljno joj je samo frizuru vidjeti u zadnjoj epizodi.
- Beduin
- Kontakt:
Manje-vise to je to, samo sto su predugo odugovlacili da bi tek u zadnjoj epizodi 3. sezone natuknuli te neke smjernice u shvataju serije. I opet ima prostora za pogreske i subjektivna shvatanja svih dogadjaja.enobarca je napisao/la: ↑05 dec 2024, 13:20Pa kad bi gledao tako svaka serija je debilna, eto nek je breaking bad realan, obican covjek usao na trziste meta i za kratko vrijeme zavladao na istom, u realnosti bi drugi dan primio metak u celo. Navodim bb kao primjer jer ga mnogi spominju u kontekstu najbolje serije ikad a i njoj se mogu naci mnoge nelogicnosti sto ne znaci da je ista losa.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.