Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

relativizam
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la relativizam » 05 dec 2024, 10:52

Wanderson je napisao/la:
05 dec 2024, 10:11
Vece nam je pojacanje Eurocup PG, nego Garza pogotovo kad imas Nurkica, Kamenjasa i Halilovica.
shvatam ja sve svako ko iole malo zna kosarke radije ce uzeti na deficitarnoj poziciji igraca nego trpati tamo gdje imas i to stoji.
Ali ja mislim da nismo se bas toliko pojacali na toj deficitarnoj poziciji s ovim strancem da bi se odrekli svog momka i jos nba igraca

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 05 dec 2024, 10:57

relativizam je napisao/la:
05 dec 2024, 10:52
Wanderson je napisao/la:
Vece nam je pojacanje Eurocup PG, nego Garza pogotovo kad imas Nurkica, Kamenjasa i Halilovica.
shvatam ja sve svako ko iole malo zna kosarke radije ce uzeti na deficitarnoj poziciji igraca nego trpati tamo gdje imas i to stoji.
Ali ja mislim da nismo se bas toliko pojacali na toj deficitarnoj poziciji s ovim strancem da bi se odrekli svog momka i jos nba igraca
Garza je realno Eurocup kvalitet i to je upitno.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 05 dec 2024, 10:59

Nekada se play proizvodio u domaćem prvenstvu, sada niko ne zna naučiti i vidjeti neko dijete da prevede preko centra igrališta i doda loptu na vrijeme. Treba se tražiti ino igrač.....
Ma sve je otišlo u 3pm..... Sve nekakvi šuteri i "scoreri" a procenti šuta ispod 30%....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 05 dec 2024, 11:03

Wanderson je napisao/la:
Vidjeli smo prosli put na pretkvalifikacijama za OI kako izgleda protiv iole kompletnih i uigranih ekipa kada ti Garza popuni poziciju naturalizovanog, a Gegic i Atic ti organizuju napade... Ponitka nas unistio, a utakmicu prije zamalo falilo da te Madar i Izrael pobijede...
Ovdje opet naglasavam da se trebamo malo spustiti na zemlju i ohladiti od pobjede protiv Hrvatske jer nam to ocito muti razum...

Castaneda nije Kyrie Irving, ali mislim da ce nam biti vrijedniji u timu od Robersona...

Naravno Adis i ekipa oko njega trebaju da rade sve da se skine Garzi zvijezdica, namjerno kazem Adis i ekipa, jer od saveza nema nista... Neka Adis zamoli Bosu Tanjevica da iskoristi svoje relacije, sam kaze da se cuje sa njim haman na dnevnoj osnovi... Neka se sagnu Garbajosi nekako...

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 05 dec 2024, 11:26

Pritisak da se Garzi skine zvjezdica mora biti izrazito jak od medija, navijaca, pa i igraca kako na savez tako i na fibu. Ovo ne smijemo prokockati i da nam prodje nako i da se nista, odnosno ne pokusa sve u nasim mogucnostima. A Bekira puste da prica o osmanlijskoj vojsci u intervjuima umjesto da ga pritisnu za Garzu da se izvuce sto vise. To je nase novinarstvo.

Izmedju Garze i playa biram playa za ovu ekipu. Atic ne moze i ne smije prevoditi loptu. Gega takodjer.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 05 dec 2024, 11:28

Wanderson je napisao/la:
05 dec 2024, 10:57
Wanderson je napisao/la:
Garza je top deset NBA centara

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 05 dec 2024, 12:34

Wanderson je napisao/la:
Valjda si vidio u pretkvalifikacijama za OI da nas je izostanak playa kostao dva poraza od Poljske
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 05 dec 2024, 12:47

Ja ne razumijem, zasto Mirza ne preuzme na sebe to da zavrsi sa Garbajosom, pa covjek je bio medju 2-3 najbolja igraca ACB lige, pa isto tako moze i Bosa Tanjevic i takodjer ako treba neka se i Raza ukljuci, pa zena je u kuci slavnih FIBE... Stavrno ne vidim toliki problem da se ne moze zavrsiti to, samo je pitanje glano tu DA LI SE HOCE... ili su ova imena samo patriote kada se treba navijati i pricati u medijima, a kada treba nesto uraditi svi se povuku.
A svakako i mi trebamo pisati peticije ili sta vec raditi da se nesto bar pokrene.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 05 dec 2024, 12:48

reeds je napisao/la:
05 dec 2024, 12:47
Ja ne razumijem, zasto Mirza ne preuzme na sebe to da zavrsi sa Garbajosom, pa covjek je bio medju 2-3 najbolja igraca ACB lige, pa isto tako moze i Bosa Tanjevic i takodjer ako treba neka se i Raza ukljuci, pa ena j u kuci slavnih... Stavrno ne vidim toliki problem da se ne moze zavrsiti to, samo je pitanje glano tu DA LI SE HOCE... ili su ova imena samo patriote kada se treba navijati i pricati u medijima, a kada treba nesto uraditi svi se povuku.
A svakako i mi trebamo pisati peticije ili sta vec raditi da se nesto bar pokrene.
Jel ti stvarno mislis da Mirza ima toliki utjecaj da moze tako nesto zavrsiti?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 05 dec 2024, 13:11

19vendetta87 je napisao/la:
05 dec 2024, 12:48
reeds je napisao/la:
Ja ne razumijem, zasto Mirza ne preuzme na sebe to da zavrsi sa Garbajosom, pa covjek je bio medju 2-3 najbolja igraca ACB lige, pa isto tako moze i Bosa Tanjevic i takodjer ako treba neka se i Raza ukljuci, pa ena j u kuci slavnih... Stavrno ne vidim toliki problem da se ne moze zavrsiti to, samo je pitanje glano tu DA LI SE HOCE... ili su ova imena samo patriote kada se treba navijati i pricati u medijima, a kada treba nesto uraditi svi se povuku.
Jel ti stvarno mislis da Mirza ima toliki utjecaj da moze tako nesto zavrsiti?
Ima sigurno, nego bilo kod od saveza pa i igraca, trenera.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 dec 2024, 13:48

InatSilniBosanski je napisao/la:
05 dec 2024, 08:34
Sveti je napisao/la:
05 dec 2024, 00:43
Je li ima gdje lista svih amerikanaca koji su do sad igrali za repku?

I btw. Ko je po vama najbolji do sad?

Meni onako na prvu najupecatljiviji djeluju castle i domercant
Odlicno pitanje. Svaki je po meni bio dobar, i dopunjavao bas ono sto nam fali u tom trenutku, po meni je opet Domercant daleko najozbiljniji, zvijer.

Drugo mjesto mi djele Castle i Wright, Wright mozda i najprihvaceniji naturalizovani u historiji.

Izdvojio bih jos i Renfroa, meni je taj momak uvijek bio genijalac sa loptom nisam mogao vjerovati da je Amer, steta prava sto je na kraju ipak pokazao da je Amer i guzicom zatvorio vrata, nikad necu zaboraviti sta je uradio **** na EB.
A de podsjeti me sta je uradio renfroe :think:

I btw jel ikad za nas igro neki brenner, tako nekako ili sam ja pobrko nesto :mrgreen:
naprijed rejal

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 dec 2024, 13:52

Sveti je napisao/la:
05 dec 2024, 13:48
Sveti je napisao/la:
05 dec 2024, 00:43
Je li ima gdje lista svih amerikanaca koji su do sad igrali za repku?

I btw. Ko je po vama najbolji do sad?

Meni onako na prvu najupecatljiviji djeluju castle i domercant
Odlicno pitanje. Svaki je po meni bio dobar, i dopunjavao bas ono sto nam fali u tom trenutku, po meni je opet Domercant daleko najozbiljniji, zvijer.

Drugo mjesto mi djele Castle i Wright, Wright mozda i najprihvaceniji naturalizovani u historiji.

Izdvojio bih jos i Renfroa, meni je taj momak uvijek bio genijalac sa loptom nisam mogao vjerovati da je Amer, steta prava sto je na kraju ipak pokazao da je Amer i guzicom zatvorio vrata, nikad necu zaboraviti sta je uradio **** na EB.

I btw jel ikad za nas igro neki brenner, tako nekako ili sam ja pobrko nesto :mrgreen:
Ernest Lenell Bremer. Igrao za Bosnu Sarajevo i reprezentaciju 2008 koliko se sjecam :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 05 dec 2024, 13:53

Bordo10 je napisao/la:
05 dec 2024, 11:28
Wanderson je napisao/la:
05 dec 2024, 10:57

Garza je top deset NBA centara
i jedno i drugo su smijesne konstatacije. kao prvo Garza je treci centar u Minnesoti iza Reida i Goberta, kako ce biti u top 10 nba. Jokic, Embiid, Adebayo, Allen, Turner, Wemby, Sabonis, Sengun, Holmgren, Porzingis, Vucevic, Ayton, Hartenstein, itd... svi su oni bolji od Garze. Ali Garza jest za NBA i ima mjesto u istoj.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 dec 2024, 14:02

DamirT je napisao/la:
05 dec 2024, 13:52
Sveti je napisao/la:
05 dec 2024, 13:48

Ernest Lenell Bremer. Igrao za Bosnu Sarajevo i reprezentaciju 2008 koliko se sjecam :mrgreen:
Bremer, nije brener, vidim ne mogu da ga nadjem na guglu :mrgreen:
naprijed rejal

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 05 dec 2024, 15:25

Da vec godinama ne postoji ni jedan nas igrac kome Atic moze izvest loptu, on je prenjet' preko centra i kod linije za trojku dodat' Musi desno il' Aticu lijevo ... i tako svaki napad ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 05 dec 2024, 16:46

reeds je napisao/la:
Ja ne razumijem, zasto Mirza ne preuzme na sebe to da zavrsi sa Garbajosom, pa covjek je bio medju 2-3 najbolja igraca ACB lige, pa isto tako moze i Bosa Tanjevic i takodjer ako treba neka se i Raza ukljuci, pa zena je u kuci slavnih FIBE... Stavrno ne vidim toliki problem da se ne moze zavrsiti to, samo je pitanje glano tu DA LI SE HOCE... ili su ova imena samo patriote kada se treba navijati i pricati u medijima, a kada treba nesto uraditi svi se povuku.
Teletović je prodao Matkovića Hrvatima i ti sad od njega nesto ocekujes.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 05 dec 2024, 21:13

Zamislite na ove sve igrace Garzu bez zvjezdice i povratak izdajice Biberovica.
Respektabilan sastav u najmanju ruku.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 05 dec 2024, 23:37

Lavcina je napisao/la:
05 dec 2024, 21:13
Zamislite na ove sve igrace Garzu bez zvjezdice i povratak izdajice Biberovica.
Respektabilan sastav u najmanju ruku.
I Djedovic. :D
Treba malo spustiti loptu i sav fokus na Garzu. To se apsolutno mora rijesiti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 06 dec 2024, 14:32

frank garza (babo) lukin poceo spremati koverte da se fiba podmiti! sve se cini da bude garza nas prvi centar na eurobasketu!

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 06 dec 2024, 17:01

boatenkk je napisao/la:
06 dec 2024, 14:32
frank garza (babo) lukin poceo spremati koverte da se fiba podmiti! sve se cini da bude garza nas prvi centar na eurobasketu!
Jel se to Nurk oprostio od reprezentacije ?

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Kajkutenjoyer, Kaunas, MElloo, ZmajOdBosne33 i 35 gostiju.