Lebron sinoc protiv Utah 0-9,Air Gega 0-10

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Lebron sinoc protiv Utah 0-9,Air Gega 0-10
Bitno da je protiv Hrvata postao Curry. Sada nek promasuje sve sto se mene tice.L-Train je napisao/la: ↑02 dec 2024, 22:08Lebron sinoc protiv Utah 0-9,Air Gega 0-10![]()
![]()
Do februara a tad neka opet bude Curry.
Ma ja,sreca pa Gega nije mladji 5,6 godina,vjerovatno bi ga poceli porediti sa Diamantidisom nakon utakmice protiv Hrvatske
Odlicno pitanje. Svaki je po meni bio dobar, i dopunjavao bas ono sto nam fali u tom trenutku, po meni je opet Domercant daleko najozbiljniji, zvijer.
Ti ocigledno ne kontas da NBA igraci ne mogu igrati kvalifikacije...relativizam je napisao/la: ↑05 dec 2024, 08:53Garza poceo dobijati minute u najjacoj ligi svijeta i nama opet vece pojacanje neka nepoznanica iz francuske lige
ne pricam o kvalifikacijama,nego sto ovdje neki pisali da je boji onaj novi mali stranac nego garza kao eto popunjeni smo na visokim pozicijama19vendetta87 je napisao/la: ↑05 dec 2024, 09:15Ti ocigledno ne kontas da NBA igraci ne mogu igrati kvalifikacije...relativizam je napisao/la: ↑05 dec 2024, 08:53Garza poceo dobijati minute u najjacoj ligi svijeta i nama opet vece pojacanje neka nepoznanica iz francuske lige
Imaš 3-4 centra i 0 PG igrača i ko nam je bitniji? Najbolje bi bilo da skinu zvjezdicu Garzi ali između Garze i amera na PG treba birati amera, bitniji nam je. Šteta za Garzu ali tako je kako je.relativizam je napisao/la: ↑05 dec 2024, 09:24ne pricam o kvalifikacijama,nego sto ovdje neki pisali da je boji onaj novi mali stranac nego garza kao eto popunjeni smo na visokim pozicijama19vendetta87 je napisao/la: ↑05 dec 2024, 09:15Ti ocigledno ne kontas da NBA igraci ne mogu igrati kvalifikacije...relativizam je napisao/la: ↑05 dec 2024, 08:53Garza poceo dobijati minute u najjacoj ligi svijeta i nama opet vece pojacanje neka nepoznanica iz francuske lige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.