Buraz ja bih ti preporučio da čekaš treću garnituru za sljedeću sezonu, perverzija će biti!scudetto89 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 16:59Cestitke redsi samo jako do titule, nego me zanima rano je naravno, imali kakva najava novog dresa kontam sebi naruciti mozda direkt iz engleske, koliko bi bio sa dostavom u BIH, znali ko odavde?
Sory na upadu poz
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Accrington u 3 rundi FA kupa, jedna itakmica gdje se mogu izvesti mladji igraci da starteri malo odmore
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- JayCatwright
- Kontakt:
po meni najteža utakmica u dosadašnjem dijelu sezone je večeras
Sreca pa Newcastel nije u nekoj formi. Totalno neubjedljivi su bili protiv Palaca, isto tako onaj raspali West Ham ih dobi kod kuce. Usprkos tome ocekujem tesku utkamicu, ali trebamo ih dobit.
Srce, čast i ponos!
Kad mi srce ne stade
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Do kraja godine jos 8 tekmi, od toga 6(!) u gostima. Usudio bih se reci da pravi test ekipe pocinje veceras
Dobra stvar sto sljedecu igramo sa Evertonom, bar ostaju u gradu i ne moraju putovati.
Veceras Nunez pravi razliku sa dva gola, déjà-vu
Dobra stvar sto sljedecu igramo sa Evertonom, bar ostaju u gradu i ne moraju putovati.
Veceras Nunez pravi razliku sa dva gola, déjà-vu
- SoloControTutti
- Kontakt:
A nista sad ovaj period krenuti s tripom u glavi da su svi na nuli, zaboraviti tabelu i bodove, krenuti u ovu fazu sezone s tim mentalitetom i pokusati izvuci maximum, ako nista odrzati ovu prednost do kraja godine i bit ce na konju. Uz to nadam se bez povreda dodatnih i da ce se ovi povrijedeni vratiti sto prije da budu kompletni.
2 zdrava beka, 3 zdrava stopera i milion utakmica za mjesec 
Quansah desno. Da je bilo kakvu pobjedu izvuci.
- jasonstatham
- Kontakt:
Najteže gostovanje godine.
Obzirom da Newcastle igra šareno u zadnje vrijeme, a i ne znam koliko su igrače opile pobjede protiv reala i Cityja, može biti svašta.
1:1 dovoljno
Gakpo
Obzirom da Newcastle igra šareno u zadnje vrijeme, a i ne znam koliko su igrače opile pobjede protiv reala i Cityja, može biti svašta.
1:1 dovoljno
Gakpo
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Neobicna zadnja linija, ne znam kakve su zamisli Slota ali vidjet cemo, bit ce preteska tekma veceras. Ne mirise dobro..
Chiesu pripremaju za Bejrut izgleda.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Apsolutno ništa ne znači što njukaš nije u nekoj formi. Nezgodni su sami po sebi, ako ih prenese, biće svega.
Jones je premekan za ove mesare, ja bih startao watarua
Isak i gordon su prejebni zbog brzine, dobro sto je trent na klupi.
Tesko gostovanje bas, nunez mora biti hladne glave.
Nesto mi baca da cemo fasovat crveni
Isak i gordon su prejebni zbog brzine, dobro sto je trent na klupi.
Tesko gostovanje bas, nunez mora biti hladne glave.
Nesto mi baca da cemo fasovat crveni
Ide poraz i samo +6
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SoloControTutti
- Kontakt:
A sto se tice brzine i njihovih krila nije da bas Gomez i Quansah ulijevaju neku nadu, naprotiv obojica su nekako tromi i treba im vremena da uhvate zamah, jedino sto su fizicki jaci od npr. Trenta. Moraju odigrati veceras mesarsku tekmu jbg, mozda budemo veceras navijali i za neki X u odredenom momentu tekme ali vidjet cemo ajde..
- JayCatwright
- Kontakt:
Gomez je zapravo poprilično brz igrač, i na dužoj etapi je brži od Trenta sigurno
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ne bih se slozio al neka ti bude.JayCatwright je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:14Gomez je zapravo poprilično brz igrač, i na dužoj etapi je brži od Trenta sigurno
- JayCatwright
- Kontakt:
SoloControTutti je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:20Ne bih se slozio al neka ti bude.JayCatwright je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:14Gomez je zapravo poprilično brz igrač, i na dužoj etapi je brži od Trenta sigurno![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.