FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
57
23%

Ukupno glasova: 245

FKSzuti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FKSzuti » 04 dec 2024, 11:00

bvsic je napisao/la:
04 dec 2024, 07:12
Zanima me da li ce bit komentar iz saveza, a logicno nece
Ako misliš na Arenu i Valjića/Pilava, neće sigurno biti komentar za našu tekmu jer su i glavni i VAR bili FIFA suci (Bandić i Gigović). Ovi iz saveza ih po pravilu ne smiju komentirati jer su i oni Uefini kontrolori.

Kaljanac će sigurno reći kako jeste.
Zadnja izmjena: FKSzuti, dana/u 04 dec 2024, 11:00, ukupno mijenjano 1 put.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 dec 2024, 11:00

NajvecaRadosti je napisao/la:
04 dec 2024, 10:19
Ovo je za naucne fantastike,istrazivanja i pravljenja dokumentaraca kako smo uopste u top 3 pored ovog sudjenja.Pa to je nevjerovatno nesto.Od 16 utakmica u najmanje 13 smo zestoko pokradeni i to teska lakrdija.

Pobjeda u Banja Luci vrijedi ko 10 bodova realno
Al zato konkurentima namaknu sve što nama uzmu ;)
To ti je ko ono sa mesom i kupusom i sarmom.
Koševo Zapad

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 04 dec 2024, 11:07

GalileoGalilei je napisao/la:
04 dec 2024, 10:56
ali ali Renan je trebao ono zabiti, ali ali odbrana nam je qurac, ali ali nismo imali suta protiv Zrinjskog nek smo izgubili, ali ali niko nam nije kriv
Garantujem da bi sinoć Renana okrivili da je Cruz zabio u zadnjoj minuti.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 04 dec 2024, 11:12

KarlMarx je napisao/la:
04 dec 2024, 01:33
ErosViverosViv je napisao/la:
03 dec 2024, 19:11
cak i ruka naseg igraca koja se ni ne racuna nije bila u ofsajdu. Ovo je stravicno, ibrakovic i trbic moraju dopustiti heni da objavljuje ovu ociglednu kradju u kojoj je cak djelovao i VAR, a ne samo kada se izgubi. Ovo je nerealno ljudi.
slika
Ovo se ne može ni pratiti više. Ako je Petljo mogao odmarati šest utakmica, onda cijela VAR soba treba odmoriti idućih 5 utamica. Razumijem da pomocni sudija može napravit pogrešnu procjenu. Ali zašto imamao VAR ako će stalno praviti greške, ali pazite nauštrb Sarajeva izgleda samo. Ovo nam je treći regularni gol poništen uz 10 nesviranih penala. Pa ovo stvarno smiješno pratiti. Opet pored toga smo dali 40 golova.
i na stranu tih 14-15 kradja koje su direktno utjecale na rezultat, mi smo postali imuni na nepostojece kornere, autove, desetine izmisljenih faulova oko 16m, dueli poput onog penala u listici itd. Mi to jednostavno pustamo niz vodu jer se svaku utakmicu desi neka epska kradja koja zamagli sve to, ali igraci to osjete i ostati mentalno dobar nakon ovakve polusezone, gdje ti u lice govore da ne smijes uzeti titulu, mogu samo najhrabriji.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 04 dec 2024, 11:14

04 dec 2024, 11:12
KarlMarx je napisao/la:
04 dec 2024, 01:33
03 dec 2024, 19:11
cak i ruka naseg igraca koja se ni ne racuna nije bila u ofsajdu. Ovo je stravicno, ibrakovic i trbic moraju dopustiti heni da objavljuje ovu ociglednu kradju u kojoj je cak djelovao i VAR, a ne samo kada se izgubi. Ovo je nerealno ljudi.
slika
Ovo se ne može ni pratiti više. Ako je Petljo mogao odmarati šest utakmica, onda cijela VAR soba treba odmoriti idućih 5 utamica. Razumijem da pomocni sudija može napravit pogrešnu procjenu. Ali zašto imamao VAR ako će stalno praviti greške, ali pazite nauštrb Sarajeva izgleda samo. Ovo nam je treći regularni gol poništen uz 10 nesviranih penala. Pa ovo stvarno smiješno pratiti. Opet pored toga smo dali 40 golova.
i na stranu tih 14-15 kradja koje su direktno utjecale na rezultat, mi smo postali imuni na nepostojece kornere, autove, desetine izmisljenih faulova oko 16m, dueli poput onog penala u listici itd. Mi to jednostavno pustamo niz vodu jer se svaku utakmicu desi neka epska kradja koja zamagli sve to, ali igraci to osjete i ostati mentalno dobar nakon ovakve polusezone, gdje ti u lice govore da ne smijes uzeti titulu, mogu samo najhrabriji.
Prvo pogledas faul Keremeha samo sto je usao prvi faul zuti karton
I pogledas prije tog ja mislim da se desio faul na Beganovicu, zuti kao kuca on ga nije dao.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 04 dec 2024, 11:24

tabba77 je napisao/la:
04 dec 2024, 11:07
ali ali Renan je trebao ono zabiti, ali ali odbrana nam je qurac, ali ali nismo imali suta protiv Zrinjskog nek smo izgubili, ali ali niko nam nije kriv
prvi ja. ne nogu vraćati film niti pretraživati svoje postove ovdje, da li sam pisao u njegovu odbranu, ali usmeno u svom društvu sam branio Renana sve do sinoć pa čak i kad su se lopte odbijale od njega kao od zid. pad forme, nizak moral, međutim ima umjeće, doći će na svoje, trudi se, ganja, pravi pritisak na zadnju liniju... al' poslije sinoćnjeg pokušaja loba mislim da je kod njega prisutan jedan ozbiljan boliku*ac. mada, volio bih još jednom to pogledati, ne mogu da nađem nema na hajlajtsima, možda i griješim ali sam trenutno uvjeren da je imao bolje rješenje i trebao staviti tačku na i, a ne da strepimo do zadnje zbog njegovog bezobrazluka.
šta šta je, je*em ti

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 04 dec 2024, 11:26

Ma dzabe pisete... vidite i da klub vise ne interesuje. Mjesto da svaki dan saljemo sate i sate krađa UEFI/FIFI mi šutimo i nista ne radimo. FSBiH se davno trebao suspendovati već 2021 rekao bi. Međutim niko ni da pisne. Eventualno koje pismo se uputi na godisnjem nivou iz naseg kluba.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 04 dec 2024, 11:36

Maroon1946 je napisao/la:
04 dec 2024, 11:26
Ma dzabe pisete... vidite i da klub vise ne interesuje. Mjesto da svaki dan saljemo sate i sate krađa UEFI/FIFI mi šutimo i nista ne radimo. FSBiH se davno trebao suspendovati već 2021 rekao bi. Međutim niko ni da pisne. Eventualno koje pismo se uputi na godisnjem nivou iz naseg kluba.
Nemas podrske, tesko je. Pa samo javno objaviti da si u ratu protiv saveza je najveci iskorak u premijer ligi ikada, golemo brate. Znas sta ti slijedi i to ucinis.
Vidis da u jebbenom kantonu ne mozes oboriti kriminalce sa vlasti i to legalnim putem, sta mislis kako bi to bilo na drzavnom nivou, gdje ti se pita iskljucivo dodik, covic i trojka.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 04 dec 2024, 12:02

Svega mi, da sam sa Zekicem cijelu novu odbranu bi si doveo za prvih 11 na čelu sa golmanom.
Gore i onako ne treba nista dirati dobro to fercera. Ali odbrana nam je na nivou pjetlica.

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 04 dec 2024, 12:10

Odbranu moramo pojacati, pogledajte koliko su Borac i Zrinjski primili, a koliko mi. Da nismo primili 3 protiv Sirokog, 2 protiv Posusja i kad bismo ostavili Zelju na 0, sad bi i dalje disali Zrinjskom iza vrata..

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 04 dec 2024, 12:11

04 dec 2024, 11:36
Maroon1946 je napisao/la:
04 dec 2024, 11:26
Nemas podrske, tesko je. Pa samo javno objaviti da si u ratu protiv saveza je najveci iskorak u premijer ligi ikada, golemo brate. Znas sta ti slijedi i to ucinis.
Vidis da u jebbenom kantonu ne mozes oboriti kriminalce sa vlasti i to legalnim putem, sta mislis kako bi to bilo na drzavnom nivou, gdje ti se pita iskljucivo dodik, covic i trojka.
burazeru ovo sto su dosad uradili u ratu protiv njih je otprilike u rangu drzavnog udara za cetalje iz saveza. Mi sto se vise bunimo vise nas jhebu na sve moguce nacine. Sto se tice rusenja, ocistit kanton prvo, onda federaciju i tek tad mozes racunati na nesto. ve prije toga je glavom kroz zid. Svi znamo da kad bi SIPA krenula hapsit da bi palo 500 ljudi za organizirani kriminal, tako da nije to bezveze stvar.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 04 dec 2024, 12:19

luckystrike je napisao/la:
04 dec 2024, 11:24
tabba77 je napisao/la:
04 dec 2024, 11:07
prvi ja. ne nogu vraćati film niti pretraživati svoje postove ovdje, da li sam pisao u njegovu odbranu, ali usmeno u svom društvu sam branio Renana sve do sinoć pa čak i kad su se lopte odbijale od njega kao od zid. pad forme, nizak moral, međutim ima umjeće, doći će na svoje, trudi se, ganja, pravi pritisak na zadnju liniju... al' poslije sinoćnjeg pokušaja loba mislim da je kod njega prisutan jedan ozbiljan boliku*ac. mada, volio bih još jednom to pogledati, ne mogu da nađem nema na hajlajtsima, možda i griješim ali sam trenutno uvjeren da je imao bolje rješenje i trebao staviti tačku na i, a ne da strepimo do zadnje zbog njegovog bezobrazluka.
Nema, gledao sam i ja ali te prilike nema. Ja koliko sam vidio nije ga pokušao lobovati nego gurnuti loptu pored njega. EDIT: jeste pokušao lobovati, vratio sam sad nazad tu priliku. Ali nebitno, gledajući stvari na način da zbog Renana strepimo, ne nije tačno.
Hronološki, prvi gol primamo opet nakon prekršaja izvedenog na foru, znači dva u nizu. Zrinjski i Radnik.
Druga stvar, i samim tim drugi gol, kontra nakon loše reakcije Turkeša gdje je imao priliku postaviti glavu i zabiti gol, on se izmiče i nakon toga vraća pogrešnu loptu nazad gdje iz kontre primamo gol. Samim tim možemo i za Turkeša reći da je jedan od krivaca što smo strepili do zadnje minute.
Treća stvar, nismo mi strepili zbog Renana, mi smo strepili zbog poništenog gola koji ni u kojem slučaju ne smije biti poništen, mi smo strepili zato što nam je loša i nesigurna odbrana i nastavit će se ako ne dovedemo minimalno jednog vrhunskog stopera.

Ovo nije branjenje Renana, i meni nekad izvuče živce, samo kažem da se ne može sve svaliti uvijek na jednog igrača, ko god to bio jer je fudbal timski sport i igra ih još 10 pored tog dežurnog krivca. Najbitnije od svega je da su tri boda naša i da ovdje itekako ima prostora za napredak. :bih:
Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 04 dec 2024, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 04 dec 2024, 12:23

Renan zadnjih 12 mjeseci niti u jednoj utakmici nije napravio razliku, mi nasu djecu ne trpimo toliko, a kamoli nekog stranca. Takav stranac nam ne treba.

Uredu je losa forma, ali nije renan imao otvoreni prelom noge pa da mu treba 12 mjeseci da se vrati. Ovo sto on pokazuje i trci, to realno i dzeko sa 40 godina radi, s tim da dzeko stalno zabija u mnogo jacoj ligi od nase.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 04 dec 2024, 12:37

@tabba77 jarane haj' što si fulio par tehnikalija u postu već što si fulio cijelu loptu :D
šta šta je, je*em ti

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 04 dec 2024, 13:07

Vazi brate, Renan je kriv. :thumbup:

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 04 dec 2024, 13:13

Ma sinoc je samo vrhunac svega sto Renan radi mjesecima. Ne tvrdim da ne zeli najbolje ali toliko je van ritma i bilo kakve igre koja ima smisla,da izgleda kao usudicu se reci zeli izdejstvovati raskid ugovora.
Kao da sam sebe bojkotuje. Djeluje mi nestvarno da toliko igrac moze grohnuti i nikako da se vrati u normalu.

Ja se ne sjecam da smo imali takvu situaciju,a bilo je svega.

Kad je njemu istice ugovor?
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

ShojaStojan
Kontakt:

Post Postao/la ShojaStojan » 04 dec 2024, 14:27

Vidite na primjeru komšija šta se desi kad te sudija malo poremeti, pogura protivnika sa par faula, penalom, poništenim golom, svejedno... Igrači padnu i kola krenu nizbrdo. Da su komšije imali suđenje kao mi opet bi bili u poziciji da razmišljaju šta kako oko opstanka. Nas su bukvalno u svakoj utakmici zakinuli za penal, gol, faulove, kartone i opet smo u nekoj borbi. Zato veliki respect za Zekića, stručni štab ali i igrače jer naša svaka pobjeda vrijedi ko Borčeva i Zrinjslog duplo.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 dec 2024, 14:40

ShojaStojan je napisao/la:
04 dec 2024, 14:27
Vidite na primjeru komšija šta se desi kad te sudija malo poremeti, pogura protivnika sa par faula, penalom, poništenim golom, svejedno... Igrači padnu i kola krenu nizbrdo. Da su komšije imali suđenje kao mi opet bi bili u poziciji da razmišljaju šta kako oko opstanka. Nas su bukvalno u svakoj utakmici zakinuli za penal, gol, faulove, kartone i opet smo u nekoj borbi. Zato veliki respect za Zekića, stručni štab ali i igrače jer naša svaka pobjeda vrijedi ko Borčeva i Zrinjslog duplo.
OVO ISPRINTATI, biti toga svjestan iako kola krenu nizbrdo. Nemojmo biti kurbani. Svi ko jedan, svi kao da je zadnja!
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 dec 2024, 14:46

ShojaStojan je napisao/la:
04 dec 2024, 14:27
Evo sad bas mislio isto napisat,malo ti svirne tj penala kojeg nema i navuce par situacija,ubije te psihicki i primis 4 komada,mada ovo je za nas normala kako nas ubijaju u pojam i kradu. Cilj Vice i slicnih zlotvora i jest bio da se pokoljemo izmedju sebe,uprava,navijaci i onda bi jos lakse mogao da radi sta hoce.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 04 dec 2024, 14:55

Gigara ide u Posusje garant

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Babuka31, Hajdeee, nedimmmm1337, riki46 i 40 gostiju.