luckystrike je napisao/la: ↑04 dec 2024, 11:24
tabba77 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 11:07
GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 dec 2024, 10:56
ali ali Renan je trebao ono zabiti, ali ali odbrana nam je qurac, ali ali nismo imali suta protiv Zrinjskog nek smo izgubili, ali ali niko nam nije kriv
Garantujem da bi sinoć Renana okrivili da je Cruz zabio u zadnjoj minuti.
prvi ja. ne nogu vraćati film niti pretraživati svoje postove ovdje, da li sam pisao u njegovu odbranu, ali usmeno u svom društvu sam branio Renana sve do sinoć pa čak i kad su se lopte odbijale od njega kao od zid. pad forme, nizak moral, međutim ima umjeće, doći će na svoje, trudi se, ganja, pravi pritisak na zadnju liniju... al' poslije sinoćnjeg pokušaja loba mislim da je kod njega prisutan jedan ozbiljan boliku*ac. mada, volio bih još jednom to pogledati, ne mogu da nađem nema na hajlajtsima, možda i griješim ali sam trenutno uvjeren da je imao bolje rješenje i trebao staviti tačku na i, a ne da strepimo do zadnje zbog njegovog bezobrazluka.
Nema, gledao sam i ja ali te prilike nema. Ja koliko sam vidio nije ga pokušao lobovati nego gurnuti loptu pored njega. EDIT: jeste pokušao lobovati, vratio sam sad nazad tu priliku. Ali nebitno, gledajući stvari na način da zbog Renana strepimo, ne nije tačno.
Hronološki, prvi gol primamo opet nakon prekršaja izvedenog na foru, znači dva u nizu. Zrinjski i Radnik.
Druga stvar, i samim tim drugi gol, kontra nakon loše reakcije Turkeša gdje je imao priliku postaviti glavu i zabiti gol, on se izmiče i nakon toga vraća pogrešnu loptu nazad gdje iz kontre primamo gol. Samim tim možemo i za Turkeša reći da je jedan od krivaca što smo strepili do zadnje minute.
Treća stvar, nismo mi strepili zbog Renana, mi smo strepili zbog poništenog gola koji ni u kojem slučaju ne smije biti poništen, mi smo strepili zato što nam je loša i nesigurna odbrana i nastavit će se ako ne dovedemo minimalno jednog vrhunskog stopera.
Ovo nije branjenje Renana, i meni nekad izvuče živce, samo kažem da se ne može sve svaliti uvijek na jednog igrača, ko god to bio jer je fudbal timski sport i igra ih još 10 pored tog dežurnog krivca. Najbitnije od svega je da su tri boda naša i da ovdje itekako ima prostora za napredak.