ma nije vise fazon u igracu kako igra, vec vidi se da im treba neko da ih pogura na psiholoskom planu, nema ko da ih vodi na terenu......uz dvojicu tipa ovih sto sam ih nabrojao i ovi ostali bi igrali boljenapolitanke je napisao/la:Slažem se sa tobom Juve je dosta novaca već bacio na bezvezna pojačanja za velike pare upitne kvalitete umjesto da je doveo par kvalitetnih igrača koji bi dominirali u italiji i europiPIRKE33 je napisao/la:Misli li ovaj Juve da se vrati u vrh nogometa...izgleda da ne misli....sva ova imena koja se provlace kao pojacanja su mi smijesna, koliko god to bili dobri igraci....sa njima se ne moze prema vrhu talijanskog a kamoli europskog nogometa.......sve cekam kad ce poslati ponudu za nekog od igraca koji bi bio pravo pojacanje .....al u smislu vodje na terenu.....Juveu treba igraca tipa Kake, Van Persija,.....oni su mi pali na pamet.....
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
- JuveSissoko
- Kontakt:
evo jos zabave za populaciju juventina, guru trac : Mino Raiola danas je ponudio Juventusu Maxwela i Ballotelia,Marotta oko Maxwela je raspolozen za razgovor, zeli da ga posudi (whats new
) a opcijom kupovine za 5,5 miliona,oko Balotellia Marotta kao nije uvjeren bas da ga zeli,Buffon ide 100%,njegov agent vec trazi kupce,Storari prvi golman,mada i Stekelenburg se razmatra,Paratici je vec dao ponudu za Rolanda,opet posudba uz otkup za 8 miliona, nesto mi to malo za Portovog igraca
Rossia pratimo kao uvijek, da li cemo dati ponudu....
Taiwo nam je novi cilj, Milan je bio blizu al su se odlucili za Balzaretia, eto malo traceva, ubi me ako je ovo ista tacno, al da pratimo, da vidimo ko sta laze i kako, a mozda neko i ubode sta 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ja sam nesto slicno citao na talijanskim sajtovima i forumima i mogu da kazem da pije vode.JuveSissoko je napisao/la:evo jos nesto, valjda je izvor republica.it, al ja nisam uvjeren, vijesti ide ovako, : Buffon uopste nema problema sa ledjima ovih dana, nego je posvadjan sa upravom , s Agneliem, jer su kao podrzali Storaria i tako to bla bla, valjda ovo nije tacno, al ko ce ga znat
p.s. ako ko zna italianski, mozda sta sazna, ja samo google translate koristim pa nako natucam![]()
http://www.repubblica.it/sport/calcio/s ... -14678724/
Gigi

- juventino<
- Kontakt:
Izgleda da se pravo interesiramo za Mirka...
Kad bi se ovo desilo imali bi odličan napad!
Kad bi se ovo desilo imali bi odličan napad!
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Ja mislim magica da od tebe niko ne bi bio sretniji kad bi Buffon napustio TorinoMaGiCa je napisao/la:
Ja sam nesto slicno citao na talijanskim sajtovima i forumima i mogu da kazem da pije vode.
Gigi
A oko ovih pojačanja, pa više ne znam šta da čitam samo se bezveze uzbuđujem
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
juventus 0244 je napisao/la:Ja mislim magica da od tebe niko ne bi bio sretniji kad bi Buffon napustio TorinoMaGiCa je napisao/la:
Ja sam nesto slicno citao na talijanskim sajtovima i forumima i mogu da kazem da pije vode.
Gigi![]()
.
A oko ovih pojačanja, pa više ne znam šta da čitam samo se bezveze uzbuđujem
Iskren da budem, puca mi paja (ne Paja
Samo bih se iznenadio da se tako nesto desi, a da Juventusovi navijaci ne prave neka sranja. Sentimentalnosti nikad dosta.
Covek ima veliku platu, a postao je prosek. Eh kad sam to Daffyju rekao, covek mi se smejao. Jbga, kapitalizam ne prasta. I Peruzzi je bio zmaj, pa je otisao kad se procenilo da je u padu.
Ima tu istine, ali teško je to gledati sa naše strane, jer smo se svi navikli na Buffona i sad kad ga ne bi bilo ostala bi velika praznina. A sa druge strane, možda bi Juventus mogao profitirati s tim potezom, ali treba biti Moggi pa se usuditi raditi takve stvari. Ali ništa ostaje da se vidi na kraju šta će se izroditi iz svega toga, ja se nadam da će biti kako je najbolje i za Juve i za Buffona.MaGiCa je napisao/la:
Iskren da budem, puca mi paja (ne Paja) za Gigija.
Samo bih se iznenadio da se tako nesto desi, a da Juventusovi navijaci ne prave neka sranja. Sentimentalnosti nikad dosta.![]()
Covek ima veliku platu, a postao je prosek. Eh kad sam to Daffyju rekao, covek mi se smejao. Jbga, kapitalizam ne prasta. I Peruzzi je bio zmaj, pa je otisao kad se procenilo da je u padu.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
" ја " за Јувентуз, ? се с &. Ја " " ? $ & остане, & га ?.juventus 0244 je napisao/la:Ima tu istine, ali teško je to gledati sa naše strane, jer smo se svi navikli na Buffona i sad kad ga ne bi bilo ostala bi velika praznina. A sa druge strane, možda bi Juventus mogao profitirati s tim potezom, ali treba biti Moggi pa se usuditi raditi takve stvari. Ali ništa ostaje da se vidi na kraju šta će se izroditi iz svega toga, ja se nadam da će biti kako je najbolje i za Juve i za Buffona.MaGiCa je napisao/la:
Iskren da budem, puca mi paja (ne Paja) za Gigija.
Samo bih se iznenadio da se tako nesto desi, a da Juventusovi navijaci ne prave neka sranja. Sentimentalnosti nikad dosta.![]()
Buona fagioli, e le Belle Donne, PER SEMPRE!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zar vi stalno mislite da će Buffon napustiti Juventus na ljeto!?
To je sve živo mrtva špekulacija i destabilizacija ekipe, po o onome što novine pišu Buffon u Juventusu ne igra od 2006.
Hvala Storariju, ali Buffon je ikona, to što je on uradio za par mjeseci ne može izbristati ono što je Gigi uradio za 8 godina...
To je sve živo mrtva špekulacija i destabilizacija ekipe, po o onome što novine pišu Buffon u Juventusu ne igra od 2006.
Hvala Storariju, ali Buffon je ikona, to što je on uradio za par mjeseci ne može izbristati ono što je Gigi uradio za 8 godina...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
mozda i posljednja sezona u crno bijelom dresu, nije sto je "nas" , al meni je najbolji golman sto se rodio, nevjerovatna reakcija kod loptih koje "lutaju", Grande GIGI
mozda i posljednja sezona u crno bijelom dresu, nije sto je "nas" , al meni je najbolji golman sto se rodio, nevjerovatna reakcija kod loptih koje "lutaju", Grande GIGI
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
sve je vise "glasova" da se vraca Didier, hajd Marotta, pokazi da si razuman, vrati Deschampsa, legenda, on treba da dobije "projekat" i plan da gradi Juve a ne polovnjaci
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma samo Deschamps dolazi u obzir i on je jedino rjesenje.Ja sam siguran da ce on preuzeti Juve...
Sto se Gigija tice,opet,ponavljam,licno ne vjerujem da Storari ovako, dobro, moze braniti i sljedecih par sezona,34 godine vec ima...a s druge strane,ubjeđen sam da Gigi moze vratiti forumu sa boljim saigracima i u boljoj ekipi...
i zasto ga onda mijenjati...
Niko nam ne garantuje da ce Storari ovako nastavit i sljedecih sezona,cak sta vise,ja sam siguran da nece...a s druge strane,Buffonove golmanske kvalitete su neupitne...ja stvarno ne vidim pravog naljednika,koji ga dostojno moze zamijeniti...
Mozda Neuer ili Stekelenburg..al opet nije to Gigijev nivo...evo i da ga prodamo,trebamo naci dugorocno rjesenje..Storari to nije...koga dovest???
On jos 10 godina moze branit...ne treba nam drugi golman,ne znam sta glume majmuni,trebaju mu dozivotni ugovor dat...
danas igraju Udinese i Roma,vrlo vazna tekma za nas...ajde Boze daj nek bude remi,Lazio da kiksa sutra takodjer a mi dobijemo
Sto se Gigija tice,opet,ponavljam,licno ne vjerujem da Storari ovako, dobro, moze braniti i sljedecih par sezona,34 godine vec ima...a s druge strane,ubjeđen sam da Gigi moze vratiti forumu sa boljim saigracima i u boljoj ekipi...
i zasto ga onda mijenjati...
Niko nam ne garantuje da ce Storari ovako nastavit i sljedecih sezona,cak sta vise,ja sam siguran da nece...a s druge strane,Buffonove golmanske kvalitete su neupitne...ja stvarno ne vidim pravog naljednika,koji ga dostojno moze zamijeniti...
Mozda Neuer ili Stekelenburg..al opet nije to Gigijev nivo...evo i da ga prodamo,trebamo naci dugorocno rjesenje..Storari to nije...koga dovest???
On jos 10 godina moze branit...ne treba nam drugi golman,ne znam sta glume majmuni,trebaju mu dozivotni ugovor dat...
danas igraju Udinese i Roma,vrlo vazna tekma za nas...ajde Boze daj nek bude remi,Lazio da kiksa sutra takodjer a mi dobijemo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A fakat mu ne mogu dati golJuveSissoko je napisao/la:[youtube][/youtube]
Još jedna super vijest, Bastos je predao zahtjev za dobivanje EU pasoša, jer je već igrao 3 godine u Lilleu i 2 u Lyonu tako da postoji mogućnost da se on ne broji kao stranac, što čini njegov dolazak još izvjesnijim i mene zadovoljnim
Ž '21!
Au ako je ovo istina pa to je odlično, a znači čuva se to mjesto za igrača van EU, a to će sigurno biti neki dobar igrač, jer nisu budale da kupe polovnjaka, a samo jedan može doći van EU.Bianconeri1988 je napisao/la:A fakat mu ne mogu dati gol![]()
![]()
Još jedna super vijest, Bastos je predao zahtjev za dobivanje EU pasoša, jer je već igrao 3 godine u Lilleu i 2 u Lyonu tako da postoji mogućnost da se on ne broji kao stranac, što čini njegov dolazak još izvjesnijim i mene zadovoljnim
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ni dan danas mi nije jasno, zašto ga onako bestidno otjeraše iz Juvea.sarajlija89 je napisao/la:Ma samo Deschamps dolazi u obzir i on je jedino rjesenje.Ja sam siguran da ce on preuzeti Juve...
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- sarajlija89
- Kontakt:
@imenjace
ma Didija su "otjeralI" jer se nije slagao sa njihovom transfer politikom.On je htio da samostalno bira i dovodi igrace,medjutim,Secco(tadasnji sportski direktor) je preuzeo to na sebe...
Didi je htio dovesti Alonsa,a oni mu doveli Poulsena jer je "brzi" igrac
Vido covjek gdje to sve vodi i napustio...
ma Didija su "otjeralI" jer se nije slagao sa njihovom transfer politikom.On je htio da samostalno bira i dovodi igrace,medjutim,Secco(tadasnji sportski direktor) je preuzeo to na sebe...
Didi je htio dovesti Alonsa,a oni mu doveli Poulsena jer je "brzi" igrac
Vido covjek gdje to sve vodi i napustio...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- JuveSissoko
- Kontakt:
Još jedna super vijest, Bastos je predao zahtjev za dobivanje EU pasoša, jer je već igrao 3 godine u Lilleu i 2 u Lyonu tako da postoji mogućnost da se on ne broji kao stranac, što čini njegov dolazak još izvjesnijim i mene zadovoljnim![]()
vec je Marotta oko tog pasosa govorio, sam je time na neki nacin "priznao" da smo ga ugovorili, eto problem je oko pasosa, dakle nas je igrac, vidjecemo dalji razvoj situacije, cim ono trazi taj pasos kod Bastosa, ima u vidu jos nekog igraca koji je non EU
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Još sam načuo da Bastosov agent u ponedjeljak treba prestaviti rukovodstvu Lyona prvu Juventusovu ponudu za Bastosa...
Ž '21!
- sarajlija89
- Kontakt:
Sutra moramo dobiti...
Do sada smo uvijek kiksali,skoro svaku tekmu,kada smo bili pod imperativom pobjede.....valjda ce se i to sutra promjenit
CREDERCI SEMPRE..MALLARE MAI
FORZA JUVE
Do sada smo uvijek kiksali,skoro svaku tekmu,kada smo bili pod imperativom pobjede.....valjda ce se i to sutra promjenit
CREDERCI SEMPRE..MALLARE MAI
FORZA JUVE
Do sad smo većinom kiksali kad neko od favorita kiksa, to se sutra mora promjeniti kao i to da moramo napokon dobiti tri utakmice za redom, jer ove sezone to još nismo uspjeli
.
Kako stvari stoje Capitana ipak nema sutra, ali neka bolje da se oporavi skroz nego da se rizikuje bezveze. Del Neri sutra sigurno kreće sa 4-5-1, ali vidjet ćemo kako će to ići samo trebaju osvojiti sredinu terena i onda će posao biti lakši. Samo nekako mi se čini kad se igra sa jednim napadačem , da to ne odgovara Matriju.Luigi Del Neri neće moći računati na Buffona, Mottu, Rinauda, De Cegliea, Sissoka, Grossa, Iaquintu i Quagliarellu.
Utakmicu će suditi Marco Guida.
Pozvani igrači:
2 Motta
4 Felipe Melo
7 Salihamidzic
8 Marchisio
13 Manninger
14 Aquilani
15 Barzagli
17 Traore
19 Bonucci
20 Toni
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
27 Krasic
30 Storari
32 Matri
36 Giandonato
43 Sorensen
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.