Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
On samo zna igrat kad je Blanc na trenerskoj klupi.warden je napisao/la:Posto nema repka ima lIga da cestitam Francuzima na pobjedi i nek je vala onaj Gourchufvise pogodio ..
Šta fali tebi da otvoriš?-Paja je napisao/la:Nadam se da ce neko otvoriti temu o omiljenoj reprezentaciji
Ja sam mislio Engleska mu je omiljena. Otvori ti Paja svoju prvu temu.geronimo je napisao/la:Šta fali tebi da otvoriš?-Paja je napisao/la:Nadam se da ce neko otvoriti temu o omiljenoj reprezentacijiUz dobar uvod (koji je poželjan) ne vidim razlog da ova tema ne opstane.
Tricolore ili Galske pijetlove sam oduvijek simpatisao.
Ja sam mislio da ti je Holandija omiljena reprezentacija.
Razumljivo mi je da si mislio da mi je Holandija najdraza reprezentacija posto sam na svjetskom njih podrzavao jer sam bojkotovao Francuze zbog klauna od selektora. Haj otvoricu temu ako je niko ne otvori kad budem insprisam nesto mi mrsko sada.geronimo je napisao/la:Šta fali tebi da otvoriš?-Paja je napisao/la:Nadam se da ce neko otvoriti temu o omiljenoj reprezentacijiUz dobar uvod (koji je poželjan) ne vidim razlog da ova tema ne opstane.
Tricolore ili Galske pijetlove sam oduvijek simpatisao.
Ja sam mislio da ti je Holandija omiljena reprezentacija.
Devil je napisao/la:Ma lako ces doci ti do karata za Park Princeva,tu je poslednjih godinu dana mozda i najlakse doci do karti,posto navijacke grupe bojkotuju tribinu,tako da je uvek bar 40% stadiona prazno.
Nemaju zabranu,imaju neki ali nisu im zbog toga prazni stadioni.yaran je napisao/la:Devil je napisao/la:Ma lako ces doci ti do karata za Park Princeva,tu je poslednjih godinu dana mozda i najlakse doci do karti,posto navijacke grupe bojkotuju tribinu,tako da je uvek bar 40% stadiona prazno.
Ne bojkotuju vec imaju zabranu na stadion zbog radikalnog ponasanja na tribinama.
Nedaju im karte upravo iz razloga sto sam naveo Auteille i Boulogne imaju zabranu da djeluju kao navijacke grupe neki 200 navijaca mozda malo vise imaju totalnu zabranu tj. za vrijeme tekme se moraju prijaviti u obliznju policijsku stanicu, ostali mogu uci na stadion ali kao i ostali navijaci tamo gdje ima mjesta....tribine Auteille i Boulogne su dobile sportske asocijacije i razlicita udruzenja kao i firme na upotrebu....Devil je napisao/la:Nemaju zabranu,imaju neki ali nisu im zbog toga prazni stadioni.yaran je napisao/la:Devil je napisao/la:Ma lako ces doci ti do karata za Park Princeva,tu je poslednjih godinu dana mozda i najlakse doci do karti,posto navijacke grupe bojkotuju tribinu,tako da je uvek bar 40% stadiona prazno.
Ne bojkotuju vec imaju zabranu na stadion zbog radikalnog ponasanja na tribinama.
Glavni razlog lezi u tome da im uprava neda godisnje karte za Auteile i Boulogne,a kada kupujes pojedinacno karte pred utakmicu onda ne mozes birati da li ces Auteile ili Boulogne vec ides gde ti daju.
Devil je napisao/la:Ali opet oni idu na gostovanja,tako da je ta zabrana smesna,ali nedavno citam da ce biti za sledecu sezonu godisnje u prodaji,ali ogranicen broj i to ce samo moci uci oni kome uprava da dozvolu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.