Dabar je napisao/la:Što se tiče onog iz obezbjeđenja/osiguranja taj je poznat kao nabildani kreten,koji jedva čeka situaciju da namlati nekoga....i kojem se čitav život vrti oko toga....a što se tiče one situacije,da je sudac odmah svirao penal,apsolutno ništa se ne bi dogodilo....jer kada je on otišao do pomoćnog,većina navijača je mislilo da je u pitanju bilo zaleđe,pa da je ovaj otišao s njim konzultirati oko toga,zato je onaka reakcija bila,eto možete i na našim portalima pročitati gdje većina ljudi prizna da smo zasluženo ispali,i da je sve bilo do nas,a ne do sudaca,Želje....nick je napisao/la:mah ja se ne osvrcem na to, meni je vise zasmetalo kad obezbjedjenje udara sudiju, e to je dno dna... onom nije mjesto ondje ni u kom slucaju i sta ocekivat dalje? svaki sudija ce pazit sta svira, mislim da je doso kraj dobrim uslovima u sirokom ali et vidjet cemo...
ma gledaj ima kabadahija u svakom gradu, selu, opstini, ulici, zgradi... ali mislim to sto on voli da se bije itd ne opravdavarazlog odakle na tereni i odakle mu pravo da ganja sudije...