VTŽ!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kakav tacno napredak?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑01 dec 2024, 13:03Nadam se da naši razmišljaju o Kariću, strašan napredak u par mjeseci, šteta bi bilo da ode negdje drugo. Mislim da su minimalne šanse (ako ih i ima) da Gošk opstane u ligi.
bhsport je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:12Kakav tacno napredak?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑01 dec 2024, 13:03Nadam se da naši razmišljaju o Kariću, strašan napredak u par mjeseci, šteta bi bilo da ode negdje drugo. Mislim da su minimalne šanse (ako ih i ima) da Gošk opstane u ligi.
U derbiju najgori, protiv Širokog tu i tamo, nije bas sve lose bilo
Sinoc ako si mogao za par minuta vidjeti napredak svaka ti čast.
Karic ima manu koju ne popravlja a to je igra prema naprijed, imali smo takvog domaceg igraca (Hajdarevic) pa smo ga pljuvali a ovog sto ima friz ko Valderama uzdizemo.
Dalje Galic piša po levatima jer sada ima i centarsut i asistencije, vec par mjeseci vrlo vrlo dobar igrac.
Ne znam sta planiraju Rahimic i Coric sa Cavnicem ali njemu treba da se zahvalimo, nije bas igrac za nas u nastavku prvenstva. Imamo Šukija, Šemdina i Mahmica uz Karamarka.
Eh to je drugo a vidim da je do mene pa se izvinjavam kolegi pp forumu.Hrasno15 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:24bhsport je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:12Kakav tacno napredak?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑01 dec 2024, 13:03Nadam se da naši razmišljaju o Kariću, strašan napredak u par mjeseci, šteta bi bilo da ode negdje drugo. Mislim da su minimalne šanse (ako ih i ima) da Gošk opstane u ligi.
U derbiju najgori, protiv Širokog tu i tamo, nije bas sve lose bilo
Sinoc ako si mogao za par minuta vidjeti napredak svaka ti čast.
Karic ima manu koju ne popravlja a to je igra prema naprijed, imali smo takvog domaceg igraca (Hajdarevic) pa smo ga pljuvali a ovog sto ima friz ko Valderama uzdizemo.
Dalje Galic piša po levatima jer sada ima i centarsut i asistencije, vec par mjeseci vrlo vrlo dobar igrac.
Ne znam sta planiraju Rahimic i Coric sa Cavnicem ali njemu treba da se zahvalimo, nije bas igrac za nas u nastavku prvenstva. Imamo Šukija, Šemdina i Mahmica uz Karamarka.
Čovjek piše za Tarika Karića, golmana u GOŠK-u
Koliko Galić ima asistencija ove sezone?bhsport je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:12muharemovicdzelo je napisao/la: ↑01 dec 2024, 13:03Nadam se da naši razmišljaju o Kariću, strašan napredak u par mjeseci, šteta bi bilo da ode negdje drugo. Mislim da su minimalne šanse (ako ih i ima) da Gošk opstane u ligi.
Dalje Galic piša po levatima jer sada ima i centarsut i asistencije,
 bas mi je drago zbog Galica jest hljeba mi, toliko se on uvijek bori i kad ga blatimo. Asistencijaaaaa.
 bas mi je drago zbog Galica jest hljeba mi, toliko se on uvijek bori i kad ga blatimo. Asistencijaaaaa. 
  golcina zvizno je mislim da se golman Slobode izgubio u tom trenutku.
 golcina zvizno je mislim da se golman Slobode izgubio u tom trenutku. 
 Ti kralju kao da je 2012 hahahahah
Ma nisu isti tip. Lagumdzija je odlican tehnicar, Yaya Toure za karica svakako. Kad bi ga pokusali dovesti nas je, zbog Corica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.