realan-cojek je napisao/la:mma_hz je napisao/la:pa gdje nece biti iza kad im nista u tom gradu nedaju ba ,nedavno sam bio u Mostaru i svaki put sve isto zapadni dio se gradi dok je istocni rusevina ...pa da velez dobija od grada koliko zrinjski ,mislim stadion ste za pocetak dzaba skoro dobili,sica neka...ma velez bi svake godine bio prvak drzave ba ...shvatite i vi ba da zrinjski nema dushu ..dzaba vama sve i stadion i pare i zgrade hehehe al velez ima dushu i ima prave Mostarce koji ga vole ...
da ste vi 100 puta sada jaci i "bolji "od veleza drugacije je osjecaj u dushi kad Sarajevo gostuje Velezu nego kada gostuje Zrinjskom...od vas me boli briga kad izgubimo npr ali od Veleza boli ehhehe jer Velez je bio i ostace simbol grada Mostara...
kralju ovo je 2011 godina....mislim da sam ti sve rekao...veleza nema , ima vehlez...JEDINI I PRVI MOSTARSKI SAMPION JE ZRINJSKI !!!
Prica bla bla ..nije ovo vrtic, pa da se prepiremo postoje li vanzemaljci
Velez postoji , kao sto postoji grad sarajevo, drzava danska..more jadransko...
Boli nas briga za koga ti navijas, to je tvoje pravo. Otidji po zemljama bivse juge, ili malo po evropi, pa upitaj koji je mostarski klub..
Kazes da to nije velez, haj nam objasni kako. Nemoj mi davat odgovore nije i tacka, nego objasni kako.
Velez ima svoje ime, grb, navijace..sve sto je i imao. Nema vise stadion, jer su mu ga ukrali, nema pehare, jer ih je neko drugi prisvojio, nema nekih navijaca , jer sada kofol navijaju za neki drugi klub.
Ja momak radim sa starijim hrvatima, koji ne zele da idu na utakmice zrinjskog, osim kada gostuju neke jace ekipe. Ne idu na utakmice da bi navijali za zrinjski, vec eto da pogleaju kakav dobar potez.
Kada dolazi velez, srce im kuca jace, i mnogi od njih navijaju za zrinjski zbog politike, a ne iz ljubavi.
I dan danas gledaju utakmice veleza, prte njegove rezultate..a to mi sve ispricaju u jednoj normalnoj prici, bez naboja.
Za zrinjski mogu navijati neke nove generacije..
Nemoze bivsi manijak navijat za slaviju, bivsi torcidas za zvezdu..to jednostavno nemoze biti.
Srce kada zavoli jedan klub, on se voli do smrti. Mozes ti mrziti igrace, upravu..ali ime tog kluba ce uvjek imati tvoje simpatije, priznao ti to sebi ili ne.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...