Jadnimi je napisao/la: ↑29 nov 2024, 06:30
Zar nije plan, odgledsti Damira, ručak i polako na Koševo
Rizikujem da budem banovan, ali Ti si meni

jak forumas,premda nas obojicu ovdje bas i ne "dozivljvaju".Odgovorti cu ti:
1. Damir. Gotivim tog Manijaka-Zivcu,ono bas. Gotivim ga sto je jedan period "puko" i "splavario", jer bih i ja isto uradio, poslije toliko godina odricanja. Iskreno danas je Damir kao teniser "negledljiv", ali kako igra ovu sezonu na iskustvo i misice,mozda mi je drazi nego kad je bio ATP23.Bosanac o glave do pete.

Danas da ga gledm morao bih lexilim(3mg) popiti, to bi bio prvi lex.
2. FKS. E tu mozda usljedi ban, ali pitao si. Imam clansku od 1974 g.(dakle 50 g.) + 5g prije sam iz Svrakina isao na Kosevo. Engleski dvospratni autobus, a ja djecak sa nepunih 10g. Danas da odem na Kosevo ili uzivo gledam na TV, to bi bio drugi lexilium. E sad ono sto bi mi zamjerili na drugom pdf, uopste mi nije zao kad Zeljo pobjedi, dapace drago mi da igraju Evropu, aBd. To do skoro nije bio slucaj, Da poentiram: Poslije 55+g navickog fanatizma sad sam samo simpatizer FKS. Mozda se zavaravam, jer zasto onda ne mogu direktno gledati

Raduje me da je FKS poslozio stvari onako kako Hz i ja smo prizeljkivali. Jedan od boljih perioda za moje Sarajevo. MashAllah
3. Lexilium. Popijem prije spavanja. To bi bio treci

Malo previse, zar ne ? Malo saljivo, ali istinito sve. Akoi ne pobjede Damir i FKS, nek smo Samo-zdravi

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.