FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Na kraju ce morati potpisat sa Slobodom,kad Adem pritisne sve se mora 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Sir Matt
- Kontakt:
Koliko gluposti napisano u samo jednom danu . Najbolje je biti navijač , ne znati pola kur.ca od situacije u klubu , doći na forum pa bla bla truć srać , seljak , mrš u PM , sveti dres , afsjlswowp , ili ererdfs , ja najpametniji , mi volimo Slobodu oni NE . Ko vas je to učio tako ? Sanel vođa ili ? Najlakše je otići kod Jogetove žene u kladionicu na slatini , srat , igrat bingo , doć popratit utakmicu i kad ovako čujete nešto za što ne znate opalit po djeci , roditeljima , štajaznam kome već ...
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Sloboda u Trebinje vodi 5 kadeta : Sindric,Rahmanovic,Piric,Ribic i Hodzic..Umjesto Nikolica nastupice Efendic,umjesto Jogeta Drakul,dok ce u veznom redu nastupiti Okanovic.Mujic nece biti u startnoj postavi,napad ce predvodit dva Bekica.
- Omerbavarac
- Kontakt:
U Trebinju nikada nismo napravili nesto posebno. Ako se ne varam jednom smo uzeli bod i to je sve sto se tice tog gostovanja.
Tesko da ce se i ovaj put nesto napraviti, ali otom potom.
Tesko da ce se i ovaj put nesto napraviti, ali otom potom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
I ja sam za to da našu juniori trebaju potpisati i puno me raduje kad vidim da je nekoliko njih već blizu prvog tima,ali
moramo se zapitati šta se nudi toj djeci.Iz već poznatih razloga i ja bih se bojao jer poslije te samo gurnu na selo i niko nikad i nepita za te,a ako te slučajno tu ko primijeti ,eh onda ti krv sišu i kažu on je naš igrač.
Nadam se da će biti neko pametan ,pa toj djeci uliti nadu da im je najbolje tu i obećati im -ali na papiru da će redovno brinuti o njima,jer Sloboda jedino na taj način može izaći iz krize(prodajom naših talenata ali sa 22 godine ,a ne sa 19 pa ih nigdje nema)
moramo se zapitati šta se nudi toj djeci.Iz već poznatih razloga i ja bih se bojao jer poslije te samo gurnu na selo i niko nikad i nepita za te,a ako te slučajno tu ko primijeti ,eh onda ti krv sišu i kažu on je naš igrač.
Nadam se da će biti neko pametan ,pa toj djeci uliti nadu da im je najbolje tu i obećati im -ali na papiru da će redovno brinuti o njima,jer Sloboda jedino na taj način može izaći iz krize(prodajom naših talenata ali sa 22 godine ,a ne sa 19 pa ih nigdje nema)
Evo sad citam da u Trebinju imamo gol razliku 5-15,veoma losa,i to nam je jedno od tri najneugodnija gostovanja u ligi.Bice tesko ali treba se nadati .
- slani grad
- Kontakt:
nemamo mi sta trazit u trebinju....danas sve osim glat poraza bi bilo veliko iznenadzenje...ovi prvaci iz trebinja
su vec zijanili kuci proslo kolo tako da bi se prvenstvo prekinulo sa njihovim jos jednim domacim porazom
...plus sto se vode kadeti....u svakom slucaju sretno nam danas mada sreca nema neke veze sa gosotvanjem u trebinju

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
[quote="slani grad"]nemamo mi sta trazit u trebinju....danas sve osim glat poraza bi bilo veliko iznenadzenje...ovi prvaci iz trebinja
su vec zijanili kuci proslo kolo tako da bi se prvenstvo prekinulo sa njihovim jos jednim domacim porazom
...plus sto se vode kadeti....u svakom slucaju sretno nam danas mada sreca nema neke veze sa gosotvanjem u trebinju[/quote]
jbg tako smo govorili i protiv zelje .... sloboda vise nije samo domacinska ekipa sada lijepo igra i u gostima + rastereceno ulaze u mec , moze se ovdje svasta ocekivati .

jbg tako smo govorili i protiv zelje .... sloboda vise nije samo domacinska ekipa sada lijepo igra i u gostima + rastereceno ulaze u mec , moze se ovdje svasta ocekivati .

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mi drugacije i ne mozemo primit gol, nego iz penala
...ebiga hajde bice bolje valjda

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sloboda izjednacila haman na 1:1
...ebiga poserem se ja na bod, sad kad smo izgubili one kuci od Zrinjskog

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
evo i ja bas gledam da su dali gol, al jbg sudija nas je kidnapovao kod kuce tako da tesko do 4 mjesta.SaltCityAttack je napisao/la:sloboda izjednacila haman na 1:1...ebiga poserem se ja na bod, sad kad smo izgubili one kuci od Zrinjskog
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- HeavensWonder
- Kontakt:
Bekic dao gol...
Al mi je sad smijesno... Komentator prenosi, evo jos jedan penal za Leotar ali sudija ne svira, haman da nam se pise ko protiv Zrinjskog samo penal ce biti u 95'
Al mi je sad smijesno... Komentator prenosi, evo jos jedan penal za Leotar ali sudija ne svira, haman da nam se pise ko protiv Zrinjskog samo penal ce biti u 95'
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo kako kaze reporter mi igramo dosta dobro u Trebinju...imali smo i precku i jos nekoliko prilika...dinamicna igra i sto je najvaznije mi se ne branimo....nadam se da ce ovako ostati i ako nemam neki filing ebiga, nakon poraza od Zrinjskog 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
sloboda vodi 

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma rasuli bi mi i Zrinjski da se igralo casno i posteno. Ovako su dobili pare i oni i Kozul i svi sretni, samo su navijaci ostali zakinuti.SaltCityAttack je napisao/la:evo kako kaze reporter mi igramo dosta dobro u Trebinju...imali smo i precku i jos nekoliko prilika...dinamicna igra i sto je najvaznije mi se ne branimo....nadam se da ce ovako ostati i ako nemam neki filing ebiga, nakon poraza od Zrinjskog
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
3;1 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ubili smo Leotara... HAHAHAHAH
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
- slani grad
- Kontakt:
sta je ovo tito dragijohnnyHZ je napisao/la:sloboda vodi

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Omerbavarac
- Kontakt:

Sad su kupili utakmicu.

Ova liga je za nas mala maca, daj nam sta jace.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.