Danas pada snijeg i padaju najveći mitomani i falsifikatori apsolutno svega.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 29 nov 2024, 09:52, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Nije nemoguće da je i onaj iz Gabele on.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ma samo retarda izignorisati i tu mu je kraj, vjerovatno ce se i objesiti dole kod djetica kad vidi da mu niko ne odgovara.boki86 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 09:50Jel moguce da je lik poklopio pola foruma, jbt sa maticnog profila nakucao 60000 postova, sa ostalih Bog zna koliko. Pa kazu da ne treba traciti vrijeme u zivotu , kakav li je njegov zivot grdne rane
Pustite ga da se sam sa sobom dopisuje sa vise profila, posalicu koju sam sebi baci.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- luckystrike
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Danasnja utakmica Sarajevo - Zrinjski je namjestena, s namjerom je Vico poslao Njegomirovica da osteti Zrinjski i pogura jufkice, kako bi Borac dosao na dva boda zaostatka za prvim mjestom
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Shategabri
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zajedno za bolje sutra sarajevskog fudbala! Fudbalski klubovi iz Kantona Sarajevo kako slijedi; SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica te Udruženje sudija i instruktora Kantona Sarajevo
Selam, sta ima u Sandzaku, kako tvoji? Kad Pazar igra?19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 10:03Danasnja utakmica Sarajevo - Zrinjski je namjestena, s namjerom je Vico poslao Njegomirovica da osteti Zrinjski i pogura jufkice, kako bi Borac dosao na dva boda zaostatka za prvim mjestom
Tako je genijalci, mi mrzimo veležovce, zato i sjedimo u istim kafanama pred svaku utakmicu u dresovima klubova koje volimo, nebitno ispred kojeg stadiona se igra utakmica, njihovog ili našeg.Virtu4l je napisao/la: ↑29 nov 2024, 08:57KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 nov 2024, 08:07To njihovo licemjerstvo je ovdje kod nas opste poznato, dugo ste padali na slicne fore i lazne slike. Mi bar znamo s kim imamo rivalitet ko je kakav i ne glumimo lazne hinjske ulizice ko ovi koji su se uvijek na slicne fore ulizivali sa pola drzave, pa pokazu pravo lice kad im ne ide![]()
Meni je uvijek bilo najjače njihovo "prijateljstvo" sa navijačima Veleža, neviđen nivo licemjerstva, a Rođeni se uglavnom primali jer im je valjda trebala podrška u "borbi" protiv nas, a niko ih nije omalovažavao i ponižavao kao pitari.
Naslađuje li se neko od nas lošom situacijom u Veležu? Apsolutno niko, a možda bi i mogli/trebali nakon njihovog divljanja posljednjih par godina kad je Željo u pitanju.![]()
Prijateljstvo ili korektan odnos sa hijenama nije moguće, čak je i životinjski svijet to naučio, ali ovi naši nikako da nauče. Mi se protiv toga borimo 80 godina, od dana kad ih je UDBA osnovala.
I tako ti mi sjedimo svi zajedno prije svake naše utakmice i smišljamo na koji način da se borimo protiv velikog željezničara.
Kakvi specijalci, braćo mila.
Amin, da tako bude.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 10:03Danasnja utakmica Sarajevo - Zrinjski je namjestena, s namjerom je Vico poslao Njegomirovica da osteti Zrinjski i pogura jufkice, kako bi Borac dosao na dva boda zaostatka za prvim mjestom
Šta ćemo s tvojom porodicom ako Sarajevo pobjedI? Hoćete biti tužni?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Bolan ne odgovaraj debilu vidis da se sam sa sobom dopisuje.NoProfit je napisao/la: ↑29 nov 2024, 10:15Tako je genijalci, mi mrzimo veležovce, zato i sjedimo u istim kafanama pred svaku utakmicu u dresovima klubova koje volimo, nebitno ispred kojeg stadiona se igra utakmica, njihovog ili našeg.Virtu4l je napisao/la: ↑29 nov 2024, 08:57KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 nov 2024, 08:07To njihovo licemjerstvo je ovdje kod nas opste poznato, dugo ste padali na slicne fore i lazne slike. Mi bar znamo s kim imamo rivalitet ko je kakav i ne glumimo lazne hinjske ulizice ko ovi koji su se uvijek na slicne fore ulizivali sa pola drzave, pa pokazu pravo lice kad im ne ide![]()
Meni je uvijek bilo najjače njihovo "prijateljstvo" sa navijačima Veleža, neviđen nivo licemjerstva, a Rođeni se uglavnom primali jer im je valjda trebala podrška u "borbi" protiv nas, a niko ih nije omalovažavao i ponižavao kao pitari.
Naslađuje li se neko od nas lošom situacijom u Veležu? Apsolutno niko, a možda bi i mogli/trebali nakon njihovog divljanja posljednjih par godina kad je Željo u pitanju.![]()
Prijateljstvo ili korektan odnos sa hijenama nije moguće, čak je i životinjski svijet to naučio, ali ovi naši nikako da nauče. Mi se protiv toga borimo 80 godina, od dana kad ih je UDBA osnovala.
I tako ti mi sjedimo svi zajedno prije svake naše utakmice i smišljamo na koji način da se borimo protiv velikog željezničara.Najiskrenije se nadam da ni vas dvojica ne vjerujete u to što ste napisali, bez obzira koliko maloumni bili.
Kakvi specijalci, braćo mila.![]()
Ignorisite ga.
Kako sam i najavio prije 2 dana, Njegomirovic ce sudit na Kosevu. 
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Što? Simpatično mi je kad ovako u nedostatku argumenata bude popišan, pa mora da glumi kako on nekome neće da odgovori na post jer je u pitanju nOvI "PrOfiL", kako kaže ovaj što se nadopunjava s njim redovno.
Šta im je cijelo jutro
Kolektivno ludilo plave lobotomije
Kolektivno ludilo plave lobotomije
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- feniksptica
- Kontakt:
Samo je jedan cilj.
Pravit i budalu od sebe ako treba al skrenuti pricu od izdaje drzave i podrške neprijateljima.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
19vendetta87
- Kontakt:
Danas protiv Vojvodine, derbi kolaboki86 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 10:08Selam, sta ima u Sandzaku, kako tvoji? Kad Pazar igra?19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 10:03Danasnja utakmica Sarajevo - Zrinjski je namjestena, s namjerom je Vico poslao Njegomirovica da osteti Zrinjski i pogura jufkice, kako bi Borac dosao na dva boda zaostatka za prvim mjestom
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cwirek, Lokomotifa, LondonBlues, Morgen19, MukiBek, ristagrad, tale07, Venom i 120 gostiju.