Bećiragić je rekao u gostovanju na Novoj BH da bi trebao biti u protokolu Reala za utakmicu protiv Albe u Euroligi koja je prije 3 dana naše s Hrvatskom
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Znam za to, odgledao sam sinoc video. Mada ne vjerujem ja Beciragicu nista. Taj je rekao i da ce biti stranac rijesen do ovih utakmica, pa nas sve napravio budalama.
Kad nisu uspjeli zbog svoje nesposobnosti da ga dovedu, izvlacili su se kao da ti igraci nisu oni na vrijeme poslali papire, a imali do ove utakmice 8 mjeseci da ga srede.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mozda ce ga vise cijeniti kad vide kako im ide bez njega.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bekir je klasični bošnjo + što ima savez iza sebe. Ovi iz fudbalske repke se barem trude da nađu neke nove igrače, rove na sve strane i ako ni na čemu drugome, treba im čestitati na tome i na pokušaju da se nešto napravi od repke. Kod Bekira i ekipe, mrtvilo totalno. Totalna nezainteresovanost i oslanjanje na neki okvir igrača koji je ostao još od Bosnića, kao da se do sada ništa nije promjenilo. Nikad gori stručni štab nije bio , kao ni Savez.DamirT je napisao/la: ↑14 nov 2024, 19:39Znam za to, odgledao sam sinoc video. Mada ne vjerujem ja Beciragicu nista. Taj je rekao i da ce biti stranac rijesen do ovih utakmica, pa nas sve napravio budalama.
Kad nisu uspjeli zbog svoje nesposobnosti da ga dovedu, izvlacili su se kao da ti igraci nisu oni na vrijeme poslali papire, a imali do ove utakmice 8 mjeseci da ga srede.
Totalna nezainteresovanost i boli me ona stvar stav.
Uveliko trenira u Madridu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prolazimo ako se Musi priključi samo jedan Klafke.

- Beduin
- Kontakt:
Na izmaku 3/4 skromnih 9 poena protiv Barce.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
E moj Muse,em stojis 5 minuta od lopte,em uzmes zadnji sut izgradis odlicnu poziciju i promasis.
A yebiga Džanane trebaš ovo zabiti jbg
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sto je najgore, da je npr sredina utakmice, dao bi ovo zatvorenih ociju.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zato Hezonja ima samopuzdanja,njemu ne manjka ni malo.Dzanan umjesto da ove sezone preuzme glavnu ulogu u ofanzivi on igra najlosiju sezonu otkako je stigao u Real.
Musa klasika, kad je najbitnije sakrio se. U fazonu samo nek nije lopta kod mene.
Hezonja syebe utakmicu u regularnom dijelu i bude jedan od bitnijih u produzecima. Musu nisam ni primijetio osim onog suta na kraju produzetka...
Hezonja syebe utakmicu u regularnom dijelu i bude jedan od bitnijih u produzecima. Musu nisam ni primijetio osim onog suta na kraju produzetka...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Šteta, mogao je po prvi put prelomiti svojim poenima jedan veliki meč u zadnjoj sekundi, pogotovo što je to El Clasico u gostima. A promašaj k'o promašaj, yebat ga dešava se.
Inače mislim da bi im ova pobjeda večeras ekipno mogla odnosno morala biti veliki boost, da konačno ovu sezonu počnu okretati u svoju korist.
Inače mislim da bi im ova pobjeda večeras ekipno mogla odnosno morala biti veliki boost, da konačno ovu sezonu počnu okretati u svoju korist.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Hezonja je pravi mudonja, puca od samopouzdanja i j3be mu se ide li ga ili ne, to je ta razlika izmedju njega i Muse.
Gine u oba smjera, uzima loptu i ulazi, ispicava se i nabija statistiku koliko je moguce, to me najvise nervira kod Muse, ta rezervisanost i nepovjerenje u sebe. A verbalno je razvaljivao uvijek, kad ga slusas.
Gine u oba smjera, uzima loptu i ulazi, ispicava se i nabija statistiku koliko je moguce, to me najvise nervira kod Muse, ta rezervisanost i nepovjerenje u sebe. A verbalno je razvaljivao uvijek, kad ga slusas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Baš klasika od njegove igre. Njega je netko dobro istraumatizirao u karijeri pa je ovakav. Da li je to bio Zdovc i Cedevita, NBA, ali mislim da tu treba tražiti odgovor zašto nikada neče izrasti u boljeg igrača i biti prva violina u nekom klubu. On ni u Breoganu koji mu je pomogao da povrati karijeru nije bio prva violina, a kamoli da to bude u bilo kojeg EL klubu. Gdje god da ode on će biti Musa, onaj koji prepušta drugima da preuzimaju odgovornost od koje on bježi.
Ali mu zato ide spika, kao da je Dino Konaković 2.0. Ubio se za politike i šupljiranja. Šanerski karakter.
odvadi malo dzemileeeeee:-)
-
- Kontakt:
Normalno da ne zeli rizikovati i preuzimati odgovornost, ako mu to nije nikad islo za rukom.dzemil je napisao/la: ↑29 nov 2024, 09:03Baš klasika od njegove igre. Njega je netko dobro istraumatizirao u karijeri pa je ovakav. Da li je to bio Zdovc i Cedevita, NBA, ali mislim da tu treba tražiti odgovor zašto nikada neče izrasti u boljeg igrača i biti prva violina u nekom klubu. On ni u Breoganu koji mu je pomogao da povrati karijeru nije bio prva violina, a kamoli da to bude u bilo kojeg EL klubu. Gdje god da ode on će biti Musa, onaj koji prepušta drugima da preuzimaju odgovornost od koje on bježi.
Ali mu zato ide spika, kao da je Dino Konaković 2.0. Ubio se za politike i šupljiranja. Šanerski karakter.
Vidio si i u utakmici protiv Hrvatske, na odlucujucim napadima on fula dvije vezane trojke i nakon toga gubi loptu.
Logicno da je nakon toga izgubio na samopouzdanju u takvim situacijama, a ni juce ga sut nije isao nesto posebno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Stvar je ili jesi ili nisi, kako kaže reklama. Oni koji jesu šutaju bez obzira na profulano, zato jer jesu. Jesu zato što su sigurni u svoje mogućnosti i kvalitet i znaju da će pogoditi poslije toga narednih nekoliko šuteva. Zašto Musa NIJE, to je pitanje za njega samoga.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 09:26Normalno da ne zeli rizikovati i preuzimati odgovornost, ako mu to nije nikad islo za rukom.dzemil je napisao/la: ↑29 nov 2024, 09:03Baš klasika od njegove igre. Njega je netko dobro istraumatizirao u karijeri pa je ovakav. Da li je to bio Zdovc i Cedevita, NBA, ali mislim da tu treba tražiti odgovor zašto nikada neče izrasti u boljeg igrača i biti prva violina u nekom klubu. On ni u Breoganu koji mu je pomogao da povrati karijeru nije bio prva violina, a kamoli da to bude u bilo kojeg EL klubu. Gdje god da ode on će biti Musa, onaj koji prepušta drugima da preuzimaju odgovornost od koje on bježi.
Vidio si i u utakmici protiv Hrvatske, na odlucujucim napadima on fula dvije vezane trojke i nakon toga gubi loptu.
Logicno da je nakon toga izgubio na samopouzdanju u takvim situacijama, a ni juce ga sut nije isao nesto posebno
Pored toga mnogo su mi draži ostali naši igrači od njega - Lazić. Alibegović, Kameni, Gegić i drugi zato što su momci normalni, nisu ufurani, dok je mali pravi namazani šanerčić sa spikom Kifla 2.0. Ubio se da uleti u neku političku priču na kraju karijere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.