FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
JEDAN KLUB, JEDNA LJUBAV, SARAJEVO !!
JEDAN KLUB, JEDNA LJUBAV, SARAJEVO !!
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
Idemo dole i ako znamo da gubimo,i ako nam je tim jedna velika 0 i ako je toliko dug put al nismo Manijaci majka mu stara da nas 20 ode ipak je derbi 

Idete goremauricius je napisao/la:Idemo dole i ako znamo da gubimo,i ako nam je tim jedna velika 0 i ako je toliko dug put al nismo Manijaci majka mu stara da nas 20 ode ipak je derbi

Jedino ako nisi kartu naopako okrenuo

Ako ćemo po nadmorskoj visini ipak idemo doleSrdjanBL je napisao/la:Idete goremauricius je napisao/la:Idemo dole i ako znamo da gubimo,i ako nam je tim jedna velika 0 i ako je toliko dug put al nismo Manijaci majka mu stara da nas 20 ode ipak je derbi![]()

E hajd mi nađi kad je nas otislo 20 u Banjaluku.Mozda mislis na Siroki ovu zadnju ali pasa radni je dan pa je dobro i da nas je dvadesetak otislo. Evo ja bi prvi otisao da nije bio radni dan ali nemoze se od posla.mauricius je napisao/la:Idemo dole i ako znamo da gubimo,i ako nam je tim jedna velika 0 i ako je toliko dug put al nismo Manijaci majka mu stara da nas 20 ode ipak je derbi
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ili na nivohilmo je napisao/la:Ako ćemo po nadmorskoj visini ipak idemo doleSrdjanBL je napisao/la:Idete goremauricius je napisao/la:Idemo dole i ako znamo da gubimo,i ako nam je tim jedna velika 0 i ako je toliko dug put al nismo Manijaci majka mu stara da nas 20 ode ipak je derbi![]()

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
je l i u trebinju bio radni dan.ugasite se.BLU SKY je napisao/la:E hajd mi nađi kad je nas otislo 20 u Banjaluku.Mozda mislis na Siroki ovu zadnju ali pasa radni je dan pa je dobro i da nas je dvadesetak otislo. Evo ja bi prvi otisao da nije bio radni dan ali nemoze se od posla.mauricius je napisao/la:Idemo dole i ako znamo da gubimo,i ako nam je tim jedna velika 0 i ako je toliko dug put al nismo Manijaci majka mu stara da nas 20 ode ipak je derbi
a za pitare,ode vam mirza u subotu,recite hvala
-
- Kontakt:
Boze sacuvaj bruke najveci BH klub hebote zivot bez 10 prvotimaca ! 

nek poslije ovog mog komentara pise sta god hoce al ja bih volio da nas natamburaju ako moze 10:0 pa da se ili raspadnemo da se ne patimo vise ili da se dese neke korjenite promjene...sve neki pametnjakovici u klubu, isprana prica polako...treba vremena...sramota vise...al opet kad krene tekma nece mi srce dati da nas razvale...al nemogu vise da gledam poloprofesionalce fudbalere, ne strucne trenere, ne ambiciozne direktore....neka mi samo neko kaze kad smo doveli nekog igraca da nidje dzaba i da mu nije istekao ugovor...ili u vrh glave ako mu se moraju platiti neki sitni papiri da potpise....zadnji igrac koji je dosao a da smo platiti obestecenje je Šaran za 100.000KM, a prije njega ševal zahirovic....sramotaaaaaaa mene je stid da nismo za 16 godina poslali Evropsko Sarajevo
I ti ga malo vise pretjerujes , moras se uklopiti u okvire PLBIH .. svi klubovi igraju u takvim okolnostima . Ne valja ti to sto si pesimistican , SARAJEVO je evropski klub .. samo ga vode pogresni ljudi .ado-hz je napisao/la:nek poslije ovog mog komentara pise sta god hoce al ja bih volio da nas natamburaju ako moze 10:0 pa da se ili raspadnemo da se ne patimo vise ili da se dese neke korjenite promjene...sve neki pametnjakovici u klubu, isprana prica polako...treba vremena...sramota vise...al opet kad krene tekma nece mi srce dati da nas razvale...al nemogu vise da gledam poloprofesionalce fudbalere, ne strucne trenere, ne ambiciozne direktore....neka mi samo neko kaze kad smo doveli nekog igraca da nidje dzaba i da mu nije istekao ugovor...ili u vrh glave ako mu se moraju platiti neki sitni papiri da potpise....zadnji igrac koji je dosao a da smo platiti obestecenje je Šaran za 100.000KM, a prije njega ševal zahirovic....sramotaaaaaaa mene je stid da nismo za 16 godina poslali Evropsko Sarajevo

a je l moguce da vi ne znate da je vasim igracima skinuta suspenzija 

dolje neka im skinu sihre jel su izgleda dobro negdje nagazili nego suspenzijutatamata2 je napisao/la:a je l moguce da vi ne znate da je vasim igracima skinuta suspenzija

-
- Kontakt:
Ovo je definitivno vise od utakmice
Steta sto nije sve uredu kod nas pa da bude sve kako treba .

Kad bi odigrali makar nerjeseno sa Borcem pa to bi bilo ludilo, a tek da pobjedite jaooo... 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Guraj jace da citav udjes.Elegant je napisao/la:Kad bi odigrali makar nerjeseno sa Borcem pa to bi bilo ludilo, a tek da pobjedite jaooo...

Ne znam sta ocekujete od utakmice u BL. Zijan nam je ko kuca...
-
- Kontakt:
I ja mislim.Nadam se sa sto manje razlike...2:1 , 3:1 ....samo da nas ne nakantaju jer smo drama losi...Nadam se otkazu Mirze poslje ovog kola pa nek dodje ko god hoce,makar i Hadzialagic...UPS je napisao/la:Ne znam sta ocekujete od utakmice u BL. Zijan nam je ko kuca...

Takodje sse nadam sutra 250-300 Hordi u BL koje ce davati podrsku bez obzira na rezultat i da ce se sjetiti Mirze i uprave barem malo...
Sutra u BL dokazati da smo jaci od svih garnitura u klubu,da smo jaci od svih igraca koje boli neka stvar za svetim dresom,idemo pokazati da smo mi Sarajevo a ne oni i da je Sarajevo vjecno a da su oni prolazni!!
Sto se tice kraja prvenstva najidealniji scenariji (za mene) bi bio da Celik uzme kup a Borac titulu jer kolko god ne volim i jedne i druge znate onu : "Od 2 zla biraj ono manje"
P.S. Napisao sam ne volim a ne mrzim ili slicno...
Neki ocigledno zive u zabludi da mozemo Borac pobijediti. Jos ako Comor bude igrao...ljepotaUPS je napisao/la:Ne znam sta ocekujete od utakmice u BL. Zijan nam je ko kuca...

Navijacki 0-1
Realno 3-1
- kupus army
- Kontakt:
Jel neko zna kakva je situacija sa Arsenijevicem,jel tacno da je njemu skinuta suspenzija??
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Suska se da ce sa svim suspendovanim igracima biti raskinut ugovor osim sa onim ufuranim iz Amerike, hamzagicem. Njemu ce biti ponudjen novi ugovor.kupus army je napisao/la:Jel neko zna kakva je situacija sa Arsenijevicem,jel tacno da je njemu skinuta suspenzija??
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, mire971, PapakIzSa, skoJaa, Tracy3McGrady i 70 gostiju.