FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa jbg svi bismo voljeli da nam je prvih 11 iz akademije, ili bar polovica. Ali, ne ide tako jbg.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vidi mi avatar i gospodina. Znači, ne postoji ta osoba na dunjaluku koja bi mogla zamijeniti ovog čaršijanera, inače rođenog u Bašagića, odmah preko puta Bakijanapoleon72 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 20:47Nije ti smetao Pape iz Zavidovica, Merso i Rahmanovic iz Tuzle, Cimirot iz Trebinja?PeppermintSA je napisao/la: ↑27 nov 2024, 20:01Moram reci, ma koliko se neki ljutili, da mi smeta sto ima minimalan broj djece iz Sarajeva.
Sto brojite krvna zrnca, nek igra ko zasluzuje. Sarajlijama niko nije kriv sto misle da su Bogom dati pa djecu slikaju za fb uz opis "babin Mbappe", umjesto da ga uci da se izbori za mjesto u timu. Ta djeca iz vana ili vozare satima na treninge ili sa 15 godina zive odvojeno od roditelja da bi igrali za Sarajevo, zadnju kap znoja ostave na terenu, a Sarajlija pjeske do stadiona dodje i misli da na osnovu CIPSa mora bit prva postava. E jbg onda.

- kupus army
- Kontakt:
Mislim da je glupost napad na ove navijače Trabzona, ljudi su dosli turistički u Sarajevo!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
Kako turisticki kad doneses transparente sa simbolim hooligans pa sta su ocekivali ...kupus army je napisao/la: ↑27 nov 2024, 22:39Mislim da je glupost napad na ove navijače Trabzona, ljudi su dosli turistički u Sarajevo!
- luckystrike
- Kontakt:
Zajasali od prve minute ogradu k'o da su kući. Pjevali su i nešto "sarajbosna srbistan", ne znam tačno šta je ostatak značio al' su me baš tangirali.johntravolta123 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 22:41Kako turisticki kad doneses transparente sa simbolim hooligans pa sta su ocekivali ...kupus army je napisao/la: ↑27 nov 2024, 22:39Mislim da je glupost napad na ove navijače Trabzona, ljudi su dosli turistički u Sarajevo!
U tome počeše istresati pirotehniku i spremati se, srećom neko je to javio policiji koja nije bila na tribinama ali je ubrzo došla pa su malo smirili strasti.
Nije mi ih plaho žao ako su dobili koju vaspitnu, nego me interesuje gdje se to sve odigralo?
šta šta je, je*em ti
- PeppermintSA
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑27 nov 2024, 23:16Zajasali od prve minute ogradu k'o da su kući. Pjevali su i nešto "sarajbosna srbistan", ne znam tačno šta je ostatak značio al' su me baš tangirali.johntravolta123 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 22:41Kako turisticki kad doneses transparente sa simbolim hooligans pa sta su ocekivali ...kupus army je napisao/la: ↑27 nov 2024, 22:39Mislim da je glupost napad na ove navijače Trabzona, ljudi su dosli turistički u Sarajevo!
U tome počeše istresati pirotehniku i spremati se, srećom neko je to javio policiji koja nije bila na tribinama ali je ubrzo došla pa su malo smirili strasti.
Nije mi ih plaho žao ako su dobili koju vaspitnu, nego me interesuje gdje se to sve odigralo?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Pa jbg ima li iko da je vidio tu tuču, ovi kako su krenuli napravit će popis stanovništva u Sarajevu počeli su od 20v5 sad je stiglo haman do 150v5.
Baš se svašta skupilo na našem tw profilu.
Baš se svašta skupilo na našem tw profilu.
Ako je tako što @LuckyStrike piše šta su skandirali ne znam šta su očekivali drugo.
Volio bih da klub nešto pokuša da se utakmica u Turskoj igra bez navijača iz sigurnosnih razloga da olakšamo momcima sigruno će oni sad biti maksimalno našiljeni. Btw itekako imamo razloga i opravdane sumnje da se utakmica igra bez navijača, samo otvori X pa čitaj šta šalju i pišu. Da se razumijemo shvatam i ja da od toga nema ništa od njihovih prijetnji itd. ali opet trebamo pokušati nešto da olakšamo momcima uzvratnu a možemo ih dobiti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Turci su kar.ine od ljudi bili i ostali.Uz to pic.kice koje samo nesto najavljuju,potpaljuju i prijete a muda minimum
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
10 000 minimalno nas mora biti sutra!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Gdje je i šta radi forumaš @miky_hz? 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ali kakvi su to degenerici, došli da glume huligane i ultrase na utakmici juniorskih ekipa. Još dobiju po **** i sad šizde.
Ma ko ih yebe realno. Dobili su sta su trazili. Glume neke patriote a pola njih nema veze sa turskom.
Sve je to mix arapa, armenaca, iranaca,….

Bog Bosna i Bošnjaci
-
- Kontakt:
Sve si brate objasnio ...luckystrike je napisao/la: ↑27 nov 2024, 23:16Zajasali od prve minute ogradu k'o da su kući. Pjevali su i nešto "sarajbosna srbistan", ne znam tačno šta je ostatak značio al' su me baš tangirali.johntravolta123 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 22:41Kako turisticki kad doneses transparente sa simbolim hooligans pa sta su ocekivali ...kupus army je napisao/la: ↑27 nov 2024, 22:39Mislim da je glupost napad na ove navijače Trabzona, ljudi su dosli turistički u Sarajevo!
Sto se kaze u narodu ko IŠČE taj i dobije
-
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑28 nov 2024, 00:03nisu upoznati da je ovdje pakao prirodno staniste : )

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- luckystrike
- Kontakt:
Ma ne rise matere ti. Haj mi navedi koje znaš naše velike igrače da su iz Sarajeva. Dao Bog da mi ove godine osvojimo titulu iako imamo 2-3 domaća igrača.PeppermintSA je napisao/la: ↑27 nov 2024, 20:01Moram reci, ma koliko se neki ljutili, da mi smeta sto ima minimalan broj djece iz Sarajeva.
Pa, valjda treba da gledamo kvalitet i koliko ko pruža za ekipu, a ne odakle je neko.
Trenutno korisnika/ca: benko21, ErosViverosViv, feniksptica, Hajdeee, kogmagie46, Kyle88, mire971, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Vanja8 i 68 gostiju.