Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Evo stavili i uzivo izvjestavanje sa Marakane. Koga boli briga za njih u BiH? Imaju srpski portali, nek izvjestavaju. Da se barem pise o problemima u nasim savezima (kosarka, rukomet, fudbal itd). Kvota 1.01 da veceras ide izvjestavanje i iz Zagreba...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To nije javni servis da prema vama ima bilo kakvu obavezu. Mogu objavljivati sta im qrcu volja.
Jedino ste nejasni vi koji se ovdje o bilo cemu informisete. Bolje otvoriti sportsku rubriku bukvalno svakog portala u drzavi.
Jedino ste nejasni vi koji se ovdje o bilo cemu informisete. Bolje otvoriti sportsku rubriku bukvalno svakog portala u drzavi.
Stvarno ih sramota što objavljuju na svom portalu šta im je volja...
Trebaju da slušaju forumaše šta smiju da objave, a šta ne. Tebi smeta članak, a najbitnije od svega da si na svaki kliknuo i pročitao.
Ne znam koji vam je qurac sa konstantnim kukanjem na sadrzaje portala, to je makar lako rijesti, ni ne otvarate ga i eto. Meni je ovo prije bio glavni sportski portal, kada su promijenili stil izvjestavanja presao sam na druge izvore informacija i to je to. Sta imate kukati svako malo.GG3 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 17:16**** ti vise Piksija i Partizan i Crvenu Zvezdu i novinare ma nisu to novinari, to je jedna velika 0 .
Svaka druga vijest o srbskom sportu!!!! Pa dokle vise, pisite o BiH sportu radite nesto … vrsite pritiske na KS BiH, na rukometni Savez!
Ne bitno je postavit pitanje hocel Barba dati otkazi o **** piksiju pisat
![]()
Jednom je admin i napisao, napisu neki ozbiljan tekst o stanju bh rukometa - ocajan broj pregleda. A Wanda Icardi sise izbacila - top vijest. Tako da tu smo krivi "mi". Kakvo drustvo takvi i portali.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ne, nego ima dovoljno problema u sportovima u nasim reprezentacijama da se i o tome nesto napise. Ne kazem da se mora konstantno pisati o tome, ali valjda moze jedan bolji clanak...
Upravu si za ovo, njihov portal, pisat ce se o onome sto najvise donosi pare. Zato i jesu okrenuli na ove bombasticne naslove, a kad se otvori clanak, neka glupost bude.
Sto se tice zadnje recenice, nisam otvorio, niti cu. Ne zanima me ni CZ ni Srbija.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa piše se i o tome. Niko ne prati naše domaće pobleme kao sportsport.ba, evo uzećemo za primjer ovaj cirkus u FSKS, ko je to ispratio bolje od njih? Niko. Isto tako je i za Tuzlanski kanton, itd, itd.
Pričamo o firmi koja nema jednog feninga poreskog dugovanja, koja ima oko 15 zaposlenih, koja posluje čisto i uredno. Ako misliš da će se sve to postići pisanjem isključivo o lokalnom nivou, varaš se.
Ljudima se otvorilo novo tržište, regionalno, i sada to žele maksimalno iskoristiti. Ti i ja čitamo ono što nas zanima, naš sport i niko nas ne tjera da čitamo o Dinamu, Zvezdi i starletama, ali jedan takav članak ima deset puta više klikova nego članci koji tebe i mene zanimaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ASD
- Kontakt:
Kod nas ljudi samo prate trendove.
Da ugasiš neku reprezentaciju. Za 5 godina ne bi niko ni znao da postoji.
Odbojkaška reprezentacija recimo igra svake prestupne.
Da ugasiš neku reprezentaciju. Za 5 godina ne bi niko ni znao da postoji.
Odbojkaška reprezentacija recimo igra svake prestupne.
- VensanKasel
- Kontakt:

Ima da ovo šaljem svim klijentima .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Arapima samo šalji slike rijeka i jezera. Za vodom su ludi. Što je i logicno, kad žude za vodom.
Kod nas u džamijama na zidovima stoje levhe, sa nekim ajetima, a u Egiptu u dzamiji stoji slika vodopada

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Dobar Jimmy bio večeras
nadam se da će i druga imena s vremenom ispratit

nadam se da će i druga imena s vremenom ispratit
- relativizam
- Kontakt:
e jest im se otvorilo trziste svaka im cast,ako zude za tim trzistem neka se i ugase.Virtu4l je napisao/la: ↑27 nov 2024, 18:54
Pa piše se i o tome. Niko ne prati naše domaće pobleme kao sportsport.ba, evo uzećemo za primjer ovaj cirkus u FSKS, ko je to ispratio bolje od njih? Niko. Isto tako je i za Tuzlanski kanton, itd, itd.
Pričamo o firmi koja nema jednog feninga poreskog dugovanja, koja ima oko 15 zaposlenih, koja posluje čisto i uredno. Ako misliš da će se sve to postići pisanjem isključivo o lokalnom nivou, varaš se.
Ljudima se otvorilo novo tržište, regionalno, i sada to žele maksimalno iskoristiti. Ti i ja čitamo ono što nas zanima, naš sport i niko nas ne tjera da čitamo o Dinamu, Zvezdi i starletama, ali jedan takav članak ima deset puta više klikova nego članci koji tebe i mene zanimaju.
upravu su sve ljudi,
sad se novinarstvo svelo sjedi kuci prati nekoliko uglednih sportskih stranica i samo cekaj novu vijest i kopiraj.
eventualno odes na neku utakmicu da gledas pa se sjetis da si novinar pa eto mogo sam i objavit sta direktno sa stadiona.
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 28 nov 2024, 10:14, ukupno mijenjano 1 put.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
To je nacin sa kojim direktno utices da te prate cjelokupno stanovnistvo Bosne i Hercegovine i da indirektno utices na spajanje ljudi jer se bavis ili bi se trebao baviti sportom.relativizam je napisao/la: ↑28 nov 2024, 09:02e jest im se otvorilo trziste svaka im cast,ako zude za tim trzistem neka se i ugase.Virtu4l je napisao/la: ↑27 nov 2024, 18:54
upravu su sve ljudi,
sad se novinarstvo svelo sjedi kuci prati nekoliko uglednih sportskih stranica i samo cekaj novu vijest i kopiraj.
eventualno odes na neku utakmicu da gledas pa se sjetis da si novinar pa eto mogo sam i objavit sta direktno sa stadiona.
ovo sto neki rade podkaste sa igracima to su isto mogli i novinari malo otici na terening neki ili poslije treninga 10 minuta popricati sa igracem i eto.
jel ko napravio interviju sa igracima borca da ih pitaju razliku izmewdju ovih evropskih ekipa u njihovoj grupi i nasih prvih 4 ekipe,sta je ono po cemu oni odskacu
jel ko napravio interviju sa Gulisom kako mu je bilo na okupljanju sta se ocekuje od njegove repke,ko igra na njegovoj poziciji ,jel se on vidi dal bi mogao uskoro debitovati,gdje bi volio nastaviti karijeru.
jel ko pitao Jabera kako mu je bilo u arabiji ,gdje se on vidi,zasto je propao transfer,koliko je napredovao arapaski fudbal,uce li oni sta od ronalda i slicnih ili ih samo iskoristavaju za reklamu
jel ko pitao igrace zrinje kakav je osjecaj igrat perotiv aston vile u engleskoj ,da isprica malo taj put,ili hrvanovica kako od stupcanice do evropa lige
milion tema za pisati ispitivati i vjerujem interesantnim svima,ali ne zanimljivije je piksi rekao mijatovicu nece da moze,a druga vijest bradonja stize u hajduk
bjezi djabe se iznervira
Kako to objasniti regionalnom cnogorcu berinu ili ovima koji upiru retardiranim stavom ‘njihovo je moze im se sta se bunis’. SportInformer.ba smece koje ne moze mikrofon obezbjediti i prenjeti izjave kao normalan insan al zato se probija u srz vucicevicevog pakasa. Vjeciti derbi na dan utakmice i to samo taj dan, sturo dva tri clanka ali zato svrsavanje od bombasticnih ‘bruji balkan’ naslova prema tudim gradovima, klubovima i zemljama.
Ovo sve sto si napisao bi garantujem donjelo vece pare i sponzore nego ovo ”probijanje” na trziste.
Jadna ova drzava sa vama i sa ovima koji vas podrzavaju.
....sve drugo će proći!
Tačno se zamisliš u kojem pravcu sve ovo ide kad se oni ovako nepismeni usude da daju poslovne savjete, a znaš da im je Sirano maksimalan domet. Sirano u najboljem slučaju, auto-pijaca u onom realnom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jadna drzava jer sportsportba pise o srpskim i hrvatskim klubovima, hajmo proteste kakve zbog toga. Yebes sve ostalo, ovo nam je najveci problem zbog kojeg drzava propada
- Shategabri
- Kontakt:
Otprilike takva tematika je i kod besposličara dok ispijaju 5. kaficu u lokalnom kafiću.
Nema posla, ništa ne valja, majku li im č.tničku/ust.šku, b.lijsku i tako to.
Nema posla, ništa ne valja, majku li im č.tničku/ust.šku, b.lijsku i tako to.
Koševo Zapad
- relativizam
- Kontakt:
normalno da ce ih crnogorac braniti,pa covjek ne kuca 60k postova onako iz dosade,nego zbog posla
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 28 nov 2024, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
Istina, mogu potvrditi. Dobro nas admir plaća. Živio ZG, živio BG.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- relativizam
- Kontakt:
On se usuđuje nipodištavati jednu izuzetno uspješnu firmu koja je krenula s nule, maltene volonterski. Na kraju, on zna kako će oni biti još uspješniji, zna to čak bolje i od njih samih koji su u ovom poslu preko 20 godina. On, kome je vjerovatno trebala štela da završi srednju školu, će omalovažavati fakultetski obrazovane ljude, ponavljam, izuzetno uspješne u svim poslovima kojih su se dotakli.
Na stranu to što ne može sastaviti prostu rečenicu, a o prosto proširenoj da i ne govorim.
Na stranu to što ne može sastaviti prostu rečenicu, a o prosto proširenoj da i ne govorim.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.