pa eto stavili su ga na transfer listu u januaru... ako je u pitanju nezadovoljstvo, kao sto kazes, trebali bi ga iduce sezone gledat' u klubu koji je puno jaci od sadasnjeg...Omerbavarac je napisao/la:Caka je u tome sto on nikad prije nije pravio ovakve probleme. Eh sad da li je u pitanju nezadovoljstvo ili manjak samopouzdanja? Ja ipak mislim da je ovo prvo.
Ako ga Francuzi stave na transfer listu, vjeruje mi da ce se pola Europe otimati za njega.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Spaha je nevinašce.
Ovo se sve radi kako bi se ocrnio obraz jednog velikog gentlemana i istinske fudbalske veličine.
Činjenica je da on više vremena provede na tribinama ili u kući, negoli na terenu. Razlog tome nisu povrede, već kretensko ponašanje na terenu. Kakvim se sve on prljavštinama služi, to je za ne povjerovati. Da je im'o odličnu sezonu u Montpellieru - to stoji. Al' čemu ovako ponašanje? Ima li on važeći ugovor sa tim klubom? Je li uredno plaćen za ono što (ne)obavlja na terenu? I, u čemu je onda problem? On je sigurno jedan od najvažnijih defanzivnih karika u ekipi, te je logično da nakon onakve sezone neće otići za male pare (i predsjednik želi izvući maksimalnu korist). Dakako, mišljenja sam da je 20-ak miliona previše za takvog igrača, al' predsjednik je "okačio" cijenu. Postoje i drugi načini da igrač dospije na transfer listu. Ne mora to biti ovako nakaradno ponašanje; udaranje protivničkih igrača bez lopte i slična sr*nja. Mogao je jednostavno bojkotovati ekipu (kao svojevremeno Makelele). No, to očigledno nije bilo u planu - više on voli udariti protivničkog igrača i dobiti suspenziju, te tako učiniti medvjeđu uslugu svom timu, a i cjelokupnoj javnosti pokazati koliko je on medvjed.

Činjenica je da on više vremena provede na tribinama ili u kući, negoli na terenu. Razlog tome nisu povrede, već kretensko ponašanje na terenu. Kakvim se sve on prljavštinama služi, to je za ne povjerovati. Da je im'o odličnu sezonu u Montpellieru - to stoji. Al' čemu ovako ponašanje? Ima li on važeći ugovor sa tim klubom? Je li uredno plaćen za ono što (ne)obavlja na terenu? I, u čemu je onda problem? On je sigurno jedan od najvažnijih defanzivnih karika u ekipi, te je logično da nakon onakve sezone neće otići za male pare (i predsjednik želi izvući maksimalnu korist). Dakako, mišljenja sam da je 20-ak miliona previše za takvog igrača, al' predsjednik je "okačio" cijenu. Postoje i drugi načini da igrač dospije na transfer listu. Ne mora to biti ovako nakaradno ponašanje; udaranje protivničkih igrača bez lopte i slična sr*nja. Mogao je jednostavno bojkotovati ekipu (kao svojevremeno Makelele). No, to očigledno nije bilo u planu - više on voli udariti protivničkog igrača i dobiti suspenziju, te tako učiniti medvjeđu uslugu svom timu, a i cjelokupnoj javnosti pokazati koliko je on medvjed.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NoName
- Kontakt:
Pa sve da nekako nađemo opravdanje za njegovo ponašanje na terenu za klub, koje je i počelo kada je vidio da ga neće pustiti za normalne pare (a što i bi), neznam šta su mu nakane u reprezentaciji. I tu hoće transfer? Mislim da ponašanje prema saigračima, posebno onim mlađim, ne dolikuje ponašanju jednog kapitena.Monolog je napisao/la:Spaha je nevinašce.Ovo se sve radi kako bi se ocrnio obraz jednog velikog gentlemana i istinske fudbalske veličine.
![]()
Ne može mu se osporiti kvalitet kao ni zalaganje u reprezentativnom dresu, ali podhitno mora da poradi na svom ponašanju. Ovdje na forumu bezbroj puta ocrnismo Balotelia, jer on nije naš, a ovo što Emir radi je dosta problematičnije a on je ipak, po nama, u pravu. Kriteriji, kriteriji.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
http://www.football365.fr/article_51750 ... tchs.shtml
Jao majke mi budale... Suspendovan 7 utakmica... Momak je fulio vise od 13 utakmica ove sezone zbog kretenluka!
Jao majke mi budale... Suspendovan 7 utakmica... Momak je fulio vise od 13 utakmica ove sezone zbog kretenluka!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koga boli k***c za njegovim nestaslucima, ako ce se u novom klubu promijeniti i ako nece pravita sra.nja.Mudonja je napisao/la:Ljudi moji ne moze otici on sa takvim CV-om iza sebe u neki veci klub od Montpelleira, nema sanse..Pa na zapadu kad trazis i posao cistaca oni zovu tvog proslog poslodavca i pitaju kakav si radnik i zeøe znati sve o tebi. Tako ce biti i sa njim, a hvala Bogu i u Lokomotivi i evo u Motpelleiru je guzicom zatvorio vrata. Stoga ja nimalo ne ocekujem da ce otici u neki bolji klub, neki osrednji bundesligas ili neki manji klub iz francuske je njegov plafon...
Uostalom, rezultati govore za sebe, kakvi poslodavci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bas me zanima koliko ce utakmica zabrane dobiti Ferdinand zbog jucerasnjeg starta?Znam,niti jednu!Koliko utakmica zabrane je dobio de Jong kada je Ben Arfi slomio nogu(covjek neigra vec 6mjeseci).....?Sta je uradio Chivu protiv Lecea cini mi se pa 3 utakmice,Ibrahimovic?Pirke je napisao/la:http://www.football365.fr/article_51750 ... tchs.shtml
RIP SALE VILENJAK
Ish dalje od naseg kapitena muhe podguzne!!!!!!! Kako nedavno rece Boris Pandza, Spahic je KAPITEN i tako se ponasa i on bi zelio jednog dana biti kao Spaha - njegov uzor. Sve dok rastura u reprezentaciji, boli mu neka stvar sto lema Francuze, i treba ih lemati sve im na kamari. Cuj 20 million eura, yebo dvadeset milona matera, pa ne Ferguson bi se zamislio da lupi taku cifru za Vidica i Ferdinanda zajedno. Karvaljo otisao iz Celzija u Real za nekoliko miliona, a gownar za igraca kojeg je dobio prakticno besplatno rekao 20 million. Ok, ima ugovor, da se drzao toga i rekao da Spaha nije na prodaju, u redu... kakva je to poruka igracu ponasati se na takav nacin.NoName je napisao/la:Pa sve da nekako nađemo opravdanje za njegovo ponašanje na terenu za klub, koje je i počelo kada je vidio da ga neće pustiti za normalne pare (a što i bi), neznam šta su mu nakane u reprezentaciji. I tu hoće transfer? Mislim da ponašanje prema saigračima, posebno onim mlađim, ne dolikuje ponašanju jednog kapitena.Monolog je napisao/la:Spaha je nevinašce.Ovo se sve radi kako bi se ocrnio obraz jednog velikog gentlemana i istinske fudbalske veličine.
![]()
Ne može mu se osporiti kvalitet kao ni zalaganje u reprezentativnom dresu, ali podhitno mora da poradi na svom ponašanju. Ovdje na forumu bezbroj puta ocrnismo Balotelia, jer on nije naš, a ovo što Emir radi je dosta problematičnije a on je ipak, po nama, u pravu. Kriteriji, kriteriji.
Samo napred Spaha, odrzava stanje u reprezentaciji regularno (ko pretjera SAMARAJ) onaj tvoj kratki emocionalni govor posle Rumuna govori sve o tebi...dok cvoruga raste i dalje Spaha ne zaboravlja pomenuti Bosnu i one koji ju vole. To care, kralju, vodjo, KAPITENU, komadante...vole i tebe bosanci.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Opet @Šibonja pokazuje da je pravi produkt bečke škole. Ne vidjeh niti jedan tvoj post, a da svoje neistomišljenike ne nazoveš nekim pogrdnim imenom. Ako si nervozan, nadr*an ili šta ti ja znam, slobodno se istresi na jedan drugi, zdraviji način (da, @Šibonja, govorim o sexu), a ne da druge nazivaš "podguznim muhama", "maloumnicima", "glupanima", "antibosancima"...Zapitaj se malo, pobogu.Saban je napisao/la:Ish dalje od naseg kapitena muhe podguzne!!!!!!!
Lupaš k'o maksum po diviziji. Ferdinand je i dan danas najskuplji odbrambeni igrač (a valjda i sam znaš kada je iz Leedsa preš'o u Manchester United). Dakle, nemoj se koristiti primjerima koji te još više ukopaju, te koji samo pokazuju tvoje neznanje.Saban je napisao/la: pa ne Ferguson bi se zamislio da lupi taku cifru za Vidica i Ferdinanda zajedno
Ja sam antibosanac, stoga ga ne volim.Saban je napisao/la:vole i tebe bosanci.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa dobro sad, Balotelli mi je ipak za njega ekskluziva, ne moze se to tek tako porediti.NoName je napisao/la: Ne može mu se osporiti kvalitet kao ni zalaganje u reprezentativnom dresu, ali podhitno mora da poradi na svom ponašanju. Ovdje na forumu bezbroj puta ocrnismo Balotelia, jer on nije naš, a ovo što Emir radi je dosta problematičnije a on je ipak, po nama, u pravu. Kriteriji, kriteriji.

Inace, Spaha je lav po horoskopu, a takvi ljudi jesu rodjene vodje, cesto i zdravih principa, ali isto tako znaju nerijetko da "buknu" i cine nepromisljene stvari...
Imajuci u vidu Spahino ponasanje i navedene karakteristike, zakljucak je da je Spaha prava lavcina i ne vjerujem da ce se ikada promijeniti.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
E jbg sad, ako ćemo gle'ati po horoskopu, i Balonja je lav.
Monolog je napisao/la:E jbg sad, ako ćemo gle'ati po horoskopu, i Balonja je lav.
Znaci, to je ta nevidljiva veza...

Ma jbg, jest Spaha problematican, u to nema sumnje, ali sta da se radi kada nemamo boljeg.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Giallorossi
- Kontakt:
- SoloJuve26
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
Jope se kurcoglavi javlja.Saban je napisao/la:Ish dalje od naseg kapitena muhe podguzne!!!!!!! Kako nedavno rece Boris Pandza, Spahic je KAPITEN i tako se ponasa i on bi zelio jednog dana biti kao Spaha - njegov uzor. Sve dok rastura u reprezentaciji, boli mu neka stvar sto lema Francuze, i treba ih lemati sve im na kamari. Cuj 20 million eura, yebo dvadeset milona matera, pa ne Ferguson bi se zamislio da lupi taku cifru za Vidica i Ferdinanda zajedno. Karvaljo otisao iz Celzija u Real za nekoliko miliona, a gownar za igraca kojeg je dobio prakticno besplatno rekao 20 million. Ok, ima ugovor, da se drzao toga i rekao da Spaha nije na prodaju, u redu... kakva je to poruka igracu ponasati se na takav nacin.
Samo napred Spaha, odrzava stanje u reprezentaciji regularno (ko pretjera SAMARAJ) onaj tvoj kratki emocionalni govor posle Rumuna govori sve o tebi...dok cvoruga raste i dalje Spaha ne zaboravlja pomenuti Bosnu i one koji ju vole. To care, kralju, vodjo, KAPITENU, komadante...vole i tebe bosanci.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Spahic vise odmarao ove sezone u Francuskoj nego sto je igrao.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Tamam ce se Spaha doro odmoriti za predstojece utakmice reprezentacije! ionako je imao nekoliko povreda i ova pauza ce mu dobro doci da se potpuno oporavi! obje suspenzije Spahic je dobio na osnovu video snimka sto dovoljno govori o tome kakvu reputaciju ima njegov klub u Savezu Francuske! tj nikakvu! ali nema veze,neka se Spaha dobro oporavi i onda spreman doceka nastavak kvalifikacija i na ljeto neka potrazi neki stabilniji klub,bar mu to nece biti problem!
Ako mislim da ovim ponasanjem dospije na transfer listu, sam sebi jamu kopa, jer sa ovim ponasanjem ce tesko naci klub.
Mislio sam da je malo pametniji kapiten, ali izgleda preslo mu od pojedinih saigraca da marise sve okolo.
Sramota, za ovo se oduzima traka u repci.
Mislio sam da je malo pametniji kapiten, ali izgleda preslo mu od pojedinih saigraca da marise sve okolo.
Sramota, za ovo se oduzima traka u repci.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
prijatelju al ako po ovome Spahic zasluzuje taj naziv,onda mu uceraj..ha ja ..SoloJuve26 je napisao/la:SPAHIC = CAR!!!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- skyisthelimit
ovo je smjesno da je bilo koji drugi igrac ne bi dobio ni 2 utakmice kazne...Sramota za francuski savez
15.10 - 15.06 ...
-
- Kontakt:
ljudi ajmo realno kad je ovo pocelo sa suspenzijama
pocelo je onda kad je zaradio prvu suspenziju i kad je saznao da ce ga klub prodati na kraju sezone a nisu ga htjeli pustiti na polusezoni a trebao je u Arsenal a to nije mala stvar ali ne opravdavam ovo sto radi jer tako samo sebi moze nastetiti 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.