Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- relativizam
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
cija firma ovisi na osnovu pazara nedjeljom neka se i ugasi.
a posebna je sorta ljudi koji idu tamo gdje ne postuju njegovu drzavu i njene zakone i njima ostavlja pare
a posebna je sorta ljudi koji idu tamo gdje ne postuju njegovu drzavu i njene zakone i njima ostavlja pare
Vjeruj da svi trgovci rade tako, nema te nigdje konkurencija prevelika, a kupovna publika premala, jedino kada dodje dijaspora to malo ozivi.kraljttbvb je napisao/la: ↑26 nov 2024, 00:22Malo je 2,3%, negdje nešto mulja.
I oni rade neke artikle na 10-ak % zarade minimalno (mlijeko, ulje), a na zvake i slične proizvode ide marza i do 25%.
Cigarete i dopuna im obore ukupni procenat jer se rade na 2,5-3%, ali oni toga najmanje prodaju. Uglavnom prodaju prehrambene proizvode.
Da nije dioničko društvo, pa namjerno prikazuje malu zaradu, da bi isplaćivao što manju dividendu dioničarima![]()
Sad ti je najbolje raditi "proizvodnju" namjestaja, stolarije ustvari kupovati gotove proizvode i to sklapati, a ovamo prodavati maglu.
Podsticaji dobri, a posla po Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji koliko hoces, samo ti fali dobra ekipa montera koji ce da idu da sklapaju.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- feniksptica
- Kontakt:
Padose u hrvatskoj IPTV prodavaci.
Pa ti udji u EU.
Pa ti udji u EU.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- numanumaye22
- Kontakt:
Uredno se gleda IPTV u glavnoj EU zemlji.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- feniksptica
- Kontakt:
Vas i ne mjere, vi ste kategorija za sebe.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sramota za tvoja primanja.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Mi imamo opreme, instrumenata za mjerenje, mjernih stanica instituta, eko orgazacija itd koje će Sarajevo nabaviti negdje oko 2040 godine

I nama je trebalo 50 godina polako samo

Ipak Banja Luka je večernji šampion ! Čestitamo

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
I opet to nije opravdanje da mu radnici rade za minimalac 48 sati sedmicno dok mu sin voza Lamborghinija, a vjerovatno cijela porodica ima bijesna kola.Wanderson je napisao/la: ↑25 nov 2024, 21:50Dobit mu je ispod 2,5%, trgovacki lanci u EU imaju dobit od 6 do 7% pa ti sad vidi koliko je to cistog novca na ovakvim ciframa.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 nov 2024, 21:41Aha, pa kad ga toliko država uništava kako ne ostade na jednom granapu?
Drzava ga samelje na svakom uvozu PDV i carina + spedicija i papiri 35% od fakture, u EU su uvozne dadzbine bagatela, ali tesko je to tebi objasniti nisi u tom svijetu ne razumijes.
Pri tome ako daje radnicima koverte onda je i kriminalac i treba biti optuzen za utaju poreza.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Hoce li iko ove idiote zaustaviti

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Moze li sad bilo ko od nas uzeti kameru i verbalno/fizicki zlostavljati random osobu s ulice i sve to okaciti na drustvene mreze bez straha od krivicne odgovornosti?
Nisam upucen, jesu li oni neka ovlastena organizacija?
Ko ce odgovarati ako ovaj momak s ocitim psihickim poteskocama u razvoju izvrsi samoubistvo zbog ovoga?
Ko ce odgovarati ako ovaj momak s ocitim psihickim poteskocama u razvoju izvrsi samoubistvo zbog ovoga?
Don't believe the hype.
Neće niko odgovarati, skupilo se 10 kabadahija i kroje svoj zakon. Igrom slučaja znam ovog momka naivan je vjeruje svakom i svašta a kao sto si rekao od rodjenja nije mentalno okakisarajevo92 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 04:50Moze li sad bilo ko od nas uzeti kameru i verbalno/fizicki zlostavljati random osobu s ulice i sve to okaciti na drustvene mreze bez straha od krivicne odgovornosti?
Neko je napisao već, desit će se neka budala to jeste baš baš psihički bolesnik(šizofrenija i teže stvari, sklonost svemu radi moždanih problema ili čak osveta radi ovog opravdano neopravdanog linča) te će par njih lišit života upotrebom smrtonosne sile služeći se vatrenim oružjem u narodu poznato kao štoljpi kalibra recimo 9x19 parabellum. A može biti i luger.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- numanumaye22
- Kontakt:
Kao sto sam rekao, ovo moze proci samo kod nas, Srbiji i mozda Rusiji/Ukrajini da sutra ne budu odmah pozvani od policije.lol89 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 06:08Neće niko odgovarati, skupilo se 10 kabadahija i kroje svoj zakon. Igrom slučaja znam ovog momka naivan je vjeruje svakom i svašta a kao sto si rekao od rodjenja nije mentalno okakisarajevo92 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 04:50Moze li sad bilo ko od nas uzeti kameru i verbalno/fizicki zlostavljati random osobu s ulice i sve to okaciti na drustvene mreze bez straha od krivicne odgovornosti?
Sreca pa se ispalih, pa sa osmijehom gledam kako ove vehabije ‘zavode’ red. Smijesna zemlja u svakom slucaju.
Ovako ce naletit na neku budalu sa pistoljem i past ce mrtva glava, samo gledaj. I onda ce tek policija da reaguje, standardno.
- relativizam
- Kontakt:
ne znam sta bih rekao
zakonski ovo je gluspost sto rade
moralno ovo je dobra stvar
pretezno moralno i zakon ne podlijezu u istu kategoriju
ako je predofil licno smatram da treba ovako ih javno ali opet sa zakonske strane kao sto neko rece sta ako taj snimak proizvede nesto teze...
kako osuditi momke koji ufate pedofila na djelu..sve je to....
ako je predofil licno smatram da treba ovako ih javno ali opet sa zakonske strane kao sto neko rece sta ako taj snimak proizvede nesto teze...
- VensanKasel
- Kontakt:
Kod vas su svakako pedofili zaštićeni , bolesna zemlja ste uvijek bili . Genocidan narod u genima , džaba vam sve .numanumaye22 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 09:37Kao sto sam rekao, ovo moze proci samo kod nas, Srbiji i mozda Rusiji/Ukrajini da sutra ne budu odmah pozvani od policije.lol89 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 06:08Neće niko odgovarati, skupilo se 10 kabadahija i kroje svoj zakon. Igrom slučaja znam ovog momka naivan je vjeruje svakom i svašta a kao sto si rekao od rodjenja nije mentalno okakisarajevo92 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 04:50Moze li sad bilo ko od nas uzeti kameru i verbalno/fizicki zlostavljati random osobu s ulice i sve to okaciti na drustvene mreze bez straha od krivicne odgovornosti?
Sreca pa se ispalih, pa sa osmijehom gledam kako ove vehabije ‘zavode’ red. Smijesna zemlja u svakom slucaju.
Ovako ce naletit na neku budalu sa pistoljem i past ce mrtva glava, samo gledaj. I onda ce tek policija da reaguje, standardno.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Imas i po USA takvih grupa koje djeluju mimo zakona i to godinama. Npr. KTS Predator Hunters i slične.numanumaye22 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 09:37[quote=lol89 post_id=10015594 time=1732684129
Kao sto sam rekao, ovo moze proci samo kod nas, Srbiji i mozda Rusiji/Ukrajini da sutra ne budu odmah pozvani od policije.
A da ne pominjem ulične bande, koje u svojim kvartovima provode pravdu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ovo treba raditi policija, ovako je vigilantizam.relativizam je napisao/la: ↑27 nov 2024, 10:42ne znam sta bih rekao
Podsjecaju na Levijatan, treca tacka reda je da vide sebe da zaustavljaju nasilje na ulici. Uhapsit sto prije ove bradonje.
-
- Kontakt:
Otkazi odlazak u Ameriku, jer ovo je i poteklo iz Amerikenumanumaye22 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 09:37
Kao sto sam rekao, ovo moze proci samo kod nas, Srbiji i mozda Rusiji/Ukrajini da sutra ne budu odmah pozvani od policije.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.