English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ali koliki je debilizam uopšte Beckhama uključivati u ovu raspravu.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Pa znam na sta i na koga si mislio, to i govorim nisi me skapirao, hvalim ovu ribu sto je host, kapiram da prozivas onu debilusu gore sto dobacuje.gaston je napisao/la: ↑26 nov 2024, 13:55Druže otvori video i pogledaj na koga mislim živ bio.SoloControTutti je napisao/la: ↑26 nov 2024, 13:06To je jedina zenka legit sto se tice tih pundita, u moru tih kvazi strucnjaka i blebetara. Od zenki daleko najozbiljnija, cak od pola tih likova ima dosta vise znanja i nije copy/paste bot, a pogotovo ne prica click bait price kao ovi poput Rorya itd.

- SoloControTutti
- Kontakt:
Ma ljudi zive u 2018oj jos i misle na tog Salaha i zaboravljaju uopste koliko Salah ima asistencija generalno, cak i u tim godinama kada je okarakterisan kao sebican je ucestvovao i u golovima saigraca, ali zadnje 2-3 sezone je dosta promijenio nacin igre sto se toga tice, igra pametnije, vidi igru na drugi nacin, iskustvo jbg zato ima ove brojke kakve ima ove sezone.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima i Fabregas vise asistencija od Lamparda, a Lamps za njega Tito.
Ima jer je kao kreator bolji 700 put od Lampardatuzlak1987 je napisao/la: ↑26 nov 2024, 17:59Ima i Fabregas vise asistencija od Lamparda, a Lamps za njega Tito.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Znaci Salah u Celzi 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa sta je rec s ovog citya protiv poola im je vadiona haman sezone
iz veceg kanala guardiola se nije vadio u karijeri
Ide masterclass protiv Liverpoola za vikend, nema druge.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ekipa u kojoj najveći fudbalski antitalenat u historiji Rico Lewis igra neku ulogu nije ni za top 6, bez zezanja. Uzeo je Pep dobre pare od nekog da progura ovog malog, ide ubrzo 116 tačka otpužnice
Sta je rec samopouzdanje u fudbalu. Tim koji je 7 godina igrao viktorije pred golom bilo koje ekipe na svijetu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ima li Guardiola obraza da sam podnese ostavku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Uzimaju Liverpool. Citiram se u nedjelju u 19.QUARTERBACK je napisao/la: ↑26 nov 2024, 22:57pa sta je rec s ovog citya protiv poola im je vadiona haman sezone

- JayCatwright
- Kontakt:
gledaj ovih

Podcijenjeno uvijek bilo

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- feniksptica
- Kontakt:
Al stvarno forsira previse djece koja nemaju kvalitet.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Lik hladno zamijeni štopera za nekakvo dijete a Ruben i Walker mu ostadoše na klupi.
4-IN-A-ROW
Lik je puko skroz
Gledam lika i kontam evo nevolje. Štoper koji zna dodavati loptu. Takav je i Ederson, golman za dodavanja. Dodaj Lewisa i dovoljno za Pepov prdežni overthinking.
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.