Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nemoj sestre yebavat ko zna možda i one imaju klitorisCJMU je napisao/la:Cao,odoh i ja u hitnu,stvarno me strah !![]()
![]()
Ozblijan sam majke mi
QUARESMA 18<<< je napisao/la:prvo ga formatiraj, onda install windows 7, stavi da ti se sve updateuje, instaliraj Service Pack 1, i ima da radi bez i jednog problema, vise nece biti bugovaSajko5 je napisao/la:Nesto mi vodokotlic ne pusta vodu kako treba, ja povucem vodu i ono ko fol ide, ali sve opet ostane na povrsini. Ima li ko ideju kako da to rijesim?
taman eto osmirglaj toj curi vaginu,ebem joj sve jest nekakva..ccc..CJMU je napisao/la:Nemoj te me zezati,pazuh mi je poput smirgl papira
jel matere ti???????_dreamer_ je napisao/la:Lik vas fura citavo vrijeme.
jasko_juve je napisao/la:jel matere ti???????_dreamer_ je napisao/la:Lik vas fura citavo vrijeme.![]()
![]()
![]()
![]()
ja ne znam..uzimam djecu i zenu i odo u Njemacku..adis.p je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:jel matere ti???????_dreamer_ je napisao/la:Lik vas fura citavo vrijeme.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta sad...??
![]()
![]()
![]()
anti_komunizam je napisao/la:mancheste united osvaja ligu prvaka,nema vise webba pa da barcu gura u finale kao sto je priej dvi godine,a ufinalu ce biti
realm-man utd
hahahahahahahhahahahahaha, prejakoFaraon iz Visokog je napisao/la:anti_komunizam je napisao/la:mancheste united osvaja ligu prvaka,nema vise webba pa da barcu gura u finale kao sto je priej dvi godine,a ufinalu ce biti
realm-man utd![]()
Cartman je napisao/la:Pa da bude skoro ko teren. Istina, u Zenici je vise smedji, ali eto.Bosnier je napisao/la:Zasto uvijek mora biti zeleni ?Cartman je napisao/la:Mislim da ce Rumunija dobit 3:0 za zelenim stolom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.