Nail Omerović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nail Omerović
momak zalutao u reprezentaciju
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
-
- Kontakt:
Koliko smo ocajni bili dovoljno govori cinjenica da je njegov sut u prvom poluvremenu bio najveca prijetnja po gol Njemacke, pored onog zicera sto je Gigovic imao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Protiv Mađarske jako loš i pogubljen...
Za sinosnju utakmicu ga kriviti je besmisleno. Odigrao spram svojih mogućnosti. Ne bi ni Gazibegovic bolje. Zapravo mi se vise svidio sinoć Omerovic u superteskoj utakmici nego Gazibegovic u kamaru drugih na desnoj strani, da ne kažem svakoj na desnoj strani. Toliko.
Za sinosnju utakmicu ga kriviti je besmisleno. Odigrao spram svojih mogućnosti. Ne bi ni Gazibegovic bolje. Zapravo mi se vise svidio sinoć Omerovic u superteskoj utakmici nego Gazibegovic u kamaru drugih na desnoj strani, da ne kažem svakoj na desnoj strani. Toliko.
Nije jos za prviH 11
Ok je sinoc bio u skladu sa svojim mogucnostima
Mozda bude nesto od njega u buducnosti i neka ga na prosirenoj listi
Ok je sinoc bio u skladu sa svojim mogucnostima
Mozda bude nesto od njega u buducnosti i neka ga na prosirenoj listi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Upravo je sam sebi slozio kontru i Osijek prima gol za 0 1 protiv Hajduka
Najlošiji u ekipi Osijeka, dečko je zalutao
-
- Kontakt:
Desni bek Osijeka, Nail Omerović, interesantan je Rubinu iz Kazana, piše ruski Legalbet. Cijena koju bi morao platiti ruski klub za dovođenje bh. fudbalera je oko dva miliona eura.
Dao gol Dinamu u 2-oj minuti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Lijep gol za vodstvo protiv Dinama, stavise golcina 
Eto da ne blatimo samo ss portal, ko zna sta bi bilo da ga nisu intervjuisali prije tekme

Eto da ne blatimo samo ss portal, ko zna sta bi bilo da ga nisu intervjuisali prije tekme

- RollingPaper
- Kontakt:
Bravo Naile
- QUARTERBACK
- Kontakt:
decko zavaljen da igra beka u reprezentaciji, ocigledno je da je njegova pozicija ofanzivno orijentisana.. barbarez pokazao kolika je neznalica
Bravo, najnepravednije pljuvan lik u repki ikad.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa i u Osijeku većinu utakmica igra beka.QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 feb 2025, 15:42decko zavaljen da igra beka u reprezentaciji, ocigledno je da je njegova pozicija ofanzivno orijentisana.. barbarez pokazao kolika je neznalica
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- QUARTERBACK
- Kontakt:
vise igra wingback/krilo jer ima iza sebe igraca cesto, ne moze on biti taj koji ima veliku odgovornost u odbrani jer ocigledno ne zna to igrati sto je barbarez misli da zna pa smo ga popusiliBazinga12345 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 15:46Pa i u Osijeku većinu utakmica igra beka.QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 feb 2025, 15:42decko zavaljen da igra beka u reprezentaciji, ocigledno je da je njegova pozicija ofanzivno orijentisana.. barbarez pokazao kolika je neznalica
-
- Kontakt:
Slažem se.
Treba mu pljeskat nakon što 1.5 min nakon ulaska napravi penal. Baš smo nepravedni.
Kmy.
Ja mislim da je zasluzio poziv, i bas kao sto pises treba ga gurati naprijed ali sa klupe. Brz je za nase uslove i to se treba iskoristiti.QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 feb 2025, 15:49vise igra wingback/krilo jer ima iza sebe igraca cesto, ne moze on biti taj koji ima veliku odgovornost u odbrani jer ocigledno ne zna to igrati sto je barbarez misli da zna pa smo ga popusiliBazinga12345 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 15:46Pa i u Osijeku većinu utakmica igra beka.QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 feb 2025, 15:42decko zavaljen da igra beka u reprezentaciji, ocigledno je da je njegova pozicija ofanzivno orijentisana.. barbarez pokazao kolika je neznalica
Samo to za Barbareza, vecina raje kao i da ne prati repku. Da ne ispadne sad da mislim da je Barbarez neki strucnjak al jbm ga ja pa zar nam nisu igraci imali povrede
Seo, Amar vecinom povrijedjeni. Onda Jusuf, Katic. Problemi sa Anelom i Dennisom. I onda jako losa sredina sa igraci koji trce ko muhe bez glave tipa Hajradinovic, Gigovic i Tahirovic.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Vidi u toj situaciji je Barbarez samo htio da ispadne pametan i da gurne Omerovica tamo gdje se i ne snalazi bas najbolje i izveo je Gazibegovica na poluvremenu koji je odigrao solidno prvo poluvrijeme (nije bio za izvaditi realno).. obilo mu se to o glavu jer je momak zavaljen da igra tu i vidjeli smo kako je zavrsilo.. mozda je penal glupo napravljen mozda je mogo bolje al je i glupo stavljen u poziciju da uopste bude tu u tom momentu na terenu..soko je napisao/la: ↑02 feb 2025, 15:56Ja mislim da je zasluzio poziv, i bas kao sto pises treba ga gurati naprijed ali sa klupe. Brz je za nase uslove i to se treba iskoristiti.QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 feb 2025, 15:49vise igra wingback/krilo jer ima iza sebe igraca cesto, ne moze on biti taj koji ima veliku odgovornost u odbrani jer ocigledno ne zna to igrati sto je barbarez misli da zna pa smo ga popusili
Samo to za Barbareza, vecina raje kao i da ne prati repku. Da ne ispadne sad da mislim da je Barbarez neki strucnjak al jbm ga ja pa zar nam nisu igraci imali povrede
Seo, Amar vecinom povrijedjeni. Onda Jusuf, Katic. Problemi sa Anelom i Dennisom. I onda jako losa sredina sa igraci koji trce ko muhe bez glave tipa Hajradinovic, Gigovic i Tahirovic.
tako je, moze bit vrlo koristan po strani zbog brzine koja nam fali svakako..
Njemu se pljuvalo cim je pozvan bio, valjda zato sto nije prosao omladinsku skolu nekog Wolfsbergera ili nije bio u u16 Borussije Dortmund.signalidunapark je napisao/la: ↑02 feb 2025, 15:56Slažem se.
Treba mu pljeskat nakon što 1.5 min nakon ulaska napravi penal. Baš smo nepravedni.
Kmy.
15.10.2013.
Kod krezubih forumasa je percepcija takva da cim je neko sa zapada mora biti bolji.Kaunas je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:03Njemu se pljuvalo cim je pozvan bio, valjda zato sto nije prosao omladinsku skolu nekog Wolfsbergera ili nije bio u u16 Borussije Dortmund.signalidunapark je napisao/la: ↑02 feb 2025, 15:56Slažem se.
Kmy.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.