FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 07 apr 2011, 20:13

...FAJRONT :!:

F.K. SARAJEVO
F.K.SARAJEVO

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 07 apr 2011, 20:30

Ako dobijemo dobro nam, ako izgubimo , z****ali smo komšije. Kako god okreneš ovo kolo nama dobro. I bod valja para jer smo oda z****ali i jedne i druge :mrgreen: !
U novi boj ...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 apr 2011, 20:35

Ma boli me neka stvar za komsije.Igramo za sebe,trebaju da igraju za nas navijace.Zar im nije dovoljan motiv sjever i bezrezervna podrska,zar im nije dovoljan Vedran Puljic da daju 150 % mogucnosti.Momci se yebaju po gostovanjima da bi gledali skidanje gaca od strane nasih igraca.Dokle vise :? :roll:

Nek se yebu svi redom,od predsjednika Rizvanovica preko zalizanog do cistacice.Tesko da mozemo do pobjede al' haj znaj sta ce biti.Kad najmanje ocekujem bodove zvijezdice bljesnu i ostvare pozitivan rezultat.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 07 apr 2011, 21:15

Sjecate li se braco !?

slika
slika

slika
slika

slika
slika

slika
slika

slika
slika

slika
slika

slika
slika

E pa treba da se sjecamo i da ponovimo , abd i da predjemo ove rezultate !

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 07 apr 2011, 22:08

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 apr 2011, 23:21

"Razgovarali smo i o suspendovanim igracima i njihove suspenzije do daljneg ostaju na snazi.
Mozda ce biti i skinute ali samo pod uslovima koji odgovaraju FK Sarajevo.
Varesanovic je dobio punu podrsku i nije bilo nikakvog ultimatuma,odnosno on ce ostati
na klupi bez obzira na rezultat iz Banja Luke."

Sasvim je izvjesno da MV ostaje do kraja sezone,ako odemo u Evropu u sta ne sumnjam...tesko da ce otic'...
F.K.SARAJEVO

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 apr 2011, 00:10

Prpa je napisao/la:Ali ne , realno sto vam smeta covjek toliko .. napravio vam je dobru pozicio na tabeli , jos imate itekaki sansi , igru imate , aj pa mozemo reci dobru . msm nije stanje idealno , ali realno ni finansije vam nisu idealne ! . tako da prvo skocite pa recite hop , sta ce vam donjeti promjena trenera , nista , jos pogotovo u zavrsnom djelu sezone , dok se trener upozna , dok igraci naviknu na njegovu formu , u tom kraj sezone .. skontajte malo situaciju pa se radutjte !
Ti ocigledno ne gledas Sarajevo ? Pa ne mozemo sastavit 3 pasa bolan.To sto smo na trecem mjestu je zahvaljujuci ogromnoj sreci i losoj igri klubova koji su par bodova iza nas...da su oni malo srece imali mi bi bilo sad 5 ...FUJ
Igra katastrofa,fizicka spremnost igraca isto tako, trenre ko covjek FUJ...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 08 apr 2011, 00:31

Protiv Zrinjskog ste odigrali dobro, šta bi tek rekao za nas(Željezničar)? Do duše mi imamo granitnu odbranu a vi šuplju kao sir.
FEDERER= KLOC

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 apr 2011, 00:38

ne znam nemam nikakav osječaj za utakmicu svejedno mi je ne znam nikad nisam ovako dočekivao utakmice FK Sarajevo :( :?:
Sarajevo ljubavi moja!

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 08 apr 2011, 00:46

Prpa je napisao/la:Ali ne , realno sto vam smeta covjek toliko .. napravio vam je dobru pozicio na tabeli , jos imate itekaki sansi , igru imate , aj pa mozemo reci dobru . msm nije stanje idealno , ali realno ni finansije vam nisu idealne ! . tako da prvo skocite pa recite hop , sta ce vam donjeti promjena trenera , nista , jos pogotovo u zavrsnom djelu sezone , dok se trener upozna , dok igraci naviknu na njegovu formu , u tom kraj sezone .. skontajte malo situaciju pa se radutjte !
kakvu igru drug mi igre nemamo vec 2 sezone vidjeces kad dodju dole i odma spuste gace

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 apr 2011, 00:54

mauricius je napisao/la:
kakvu igru drug mi igre nemamo vec 2 sezone vidjeces kad dodju dole i odma spuste gace
Imali smo u Europi zadnji put...kao ii zadnjih 5 kola jesenjeg djela sezone 2009/10 kad smo uzeli Zelju i Borca na strani

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 08 apr 2011, 10:02

zelim vam pobjedu u B. Luci
i da odrzite Lekciju onim pticama
iz navijanja 0-1 rezultat na terenu
0-3 na tribini pozzzzzz.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 apr 2011, 10:25

ma joj kod nas igraci nekako jedva izbore evropu i onda u evropi bljesnu ma extra igraju...kao da su dosli neki drugi ljudi umjesto njih ,a kada ih gledas u Mostaru primaju pocetnicke golove .... kolika je to zelja da se ode iz tog kluba ...Kad se prodas kod ozbiljnijih klubova nema kad budemo igrali s ovima necu se borit niko me ne gleda, a protiv ovih ce biti menadzera boricu se ,heehhe pa ljudi te odmah skontaju i mrs ponovo u Bosnu tj u Sarajevo u ovom slucaju!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 08 apr 2011, 10:38

Igraci su nam ****,balerine,ljudi koji ne cijene sveti grb nas...cast izuzetcima.
Uprava porodica i klan Mirzin.
Mirza trenersi pocetnik.
Cilj uprave,borba za trece mjesto (to ne smije biti cilj ni jedne uprave Sarajeva :twisted: )
Atmosfera oko kluba u padu..frustracije i nezadovoljstvo.

Ali sta nama to znaci,mi smo tu zbog ljubavi i privrzenost nasem klubu..imenu,tradiciji,grbu,boji i dresu.
Mi smo tu zbog casti i ponosa Hordi Zla. Zbog drugarstva i brastva u grupi.
Mi smo tu zbog Hordi Zla,ponosi i casti...tradicije i velicine nase grupe 8-) :mrgreen: ;)

"...do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo..." ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 08 apr 2011, 10:56

Buraz gledaj svoj klub, nemoj nama soliti pamet sta mi imamo protiv naseg trenera ... imamo protiv njega to sto je u vrijeme bez licence dobio 4-godisnji ugovor od svog punca i slicno , i sto se poceo zezati sa rajom izjavama da odlazi poslije tekme sa Velezom ali ne zna koje godine ... kakva igra, kakvi jadi jedan Zrinjski nam slozi 4 komada sto odavno niko nije i slicno ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 apr 2011, 12:18

mislim da nemi trabali imati problema sa borcem, 1-3, bez neke vece frke uzimamo ;)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 08 apr 2011, 12:27

Sutra ce hebati Borca jalija carsijka :D idemo Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe ;)
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 08 apr 2011, 12:32

bordo_Sarajevo je napisao/la:mislim da nemi trabali imati problema sa borcem, 1-3, bez neke vece frke uzimamo ;)
:lol: :lol: :lol: Samo u snuuu !
Melburnski Lesinar

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 08 apr 2011, 12:37

komsinice sretno daj Boze da uzmete Bojfac :D :D :D :D
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 apr 2011, 12:37

Nije Bitno je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:mislim da nemi trabali imati problema sa borcem, 1-3, bez neke vece frke uzimamo ;)
:lol: :lol: :lol: Samo u snuuu !
znamo da su svi protiv nas u ovoj ligi, i to bas sada, zato inat radi buraz ;)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, NazorUso, r3m1, Tarapi, vedinjo98 i 57 gostiju.