Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

el-fighter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la el-fighter » 10 jun 2009, 22:01

Ma ako Vedo bude igrao kao ove prve polusezone u Bundeski, skočit će mu cijena isto kao i Džeki. Tu se još očekuju povećanja vrijednosti Zeca, Štilića, Pjanića.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2009, 23:47

http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomer ... 6544.shtml

Može li neko ovo prevesti. Jedino što razumijem jeste: Dzeko è incedibile ;) i navodno hoće Cassana, ako se ne dogovore oko dijamanta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 jun 2009, 00:09

Ukratko, radi se o vijesti koja je danas i objavljena na svim našim portalima da je Wolfsburg odbio ponudu za Džeku.

Otprilike:
Ne želimo prodati Džeku čak i ako se radi o Milanu. Od izvršnog direktora Wolfsburga je traženo da započnu pregovore oko Džeke ali je to ovaj odbio, i čini se kako uopšte ne želi da čuje bilo kakve prijedloge od strane Milana
.

Stvarno je puno priče oko Džekinog eventualnog transfera ali napokon da i mi dočekamo da imamo jednu pravu zvijezdu. Izgleda nevjerovatno, ako je tačno da je Milan ponudio 30 miliona eura, da Wolfsburg odbija čak i razgovore, jer:
  • 1. Ako je inicijalna ponuda 30 miliona finalna bi lako mogla dogurati do 40,
    2. Inicijalna ponuda već je jednaka rekordu transfera u BL koji sada drži Gomes,
    3. Odbijaju da zarade minimalno 26 miliona na Edinu,
    4. Kompletan iznos odštete ide Wolfsburgu, ništa od toga ne ide Edinu,
    5. Rizikuju da Edin bude nezadovoljan što može uvelike uticati na njegove igre u narednoj sezoni.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jun 2009, 00:13

Ma taktički. Ne možeš igrača zadržati protiv njegove volje. Tehnički možeš, ali sa strašnim posljedicama.
Voli te tvoje Sarajevo.

#Fisho#
Kontakt:

Post Postao/la #Fisho# » 11 jun 2009, 00:16

mone je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Transfermarkt.de izbacio nove vrijednosti igraca sada Edin Dzeko vrijedi 18 miliona eura, Zvijezdan Misimovic 13 miliona eura. Nasa repka sada vrijedi 74,1 milion eura i nalazi se na 22 mjestu u Europi.
super, baš i ja sada gledam.Još kada se doda Vedo to je preko 80mil :D Očekujem da će naredne sezone cijene skočiti i Štiliću, Zecu, Hrustiću i Bajramoviću da idemo preko 90 :)
mashalaaa

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2009, 00:26

mone je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Transfermarkt.de izbacio nove vrijednosti igraca sada Edin Dzeko vrijedi 18 miliona eura, Zvijezdan Misimovic 13 miliona eura. Nasa repka sada vrijedi 74,1 milion eura i nalazi se na 22 mjestu u Europi.
super, baš i ja sada gledam.Još kada se doda Vedo to je preko 80mil :D Očekujem da će naredne sezone cijene skočiti i Štiliću, Zecu, Hrustiću i Bajramoviću da idemo preko 90 :)
Neka neka, kada odemo u JAR vrijednost repke bice oko 100 mil
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 jun 2009, 00:49

Virtu4l je napisao/la:Ma taktički. Ne možeš igrača zadržati protiv njegove volje. Tehnički možeš, ali sa strašnim posljedicama ;) .
Samo se bojim ovakvog raspleta jer bi to sigurno uticalo i na njegove igre u reprezentaciji kao i na njegovu cijelu karijeru!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 11 jun 2009, 00:55

ma mala je cijena 18 000 000... vrijedi jos toliko... ili bar 22.000 000
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 11 jun 2009, 01:10

Pa ako ga prodaju skočit če opet cijena ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 11 jun 2009, 01:14

evo ekskluzivna informacija iz SAN :D

Donesite 32 miliona eura i Džeko je vaš!
Bio je to maratonski sastanak kakav se ne pamti u Wolfsburgu * Ostali članovi zaslijepljeni Berlusconijevim milionima insistirali su na prodaji Džeke * Ukoliko Milan pristane na uslove Wolfsburga, Džekin transfer bi oborio rekord Bundeslige kad su u pitanju transferi

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jun 2009, 01:22

Znateli sta je Berlusconi rekao kad su ga pitali hoceli dovesti Dzeku :?:

Necu necu dijamante :lol: :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jun 2009, 01:28

Neka mu je sa srećom, samo da ne bude na klupi i to je to. Neka igra to je bitno sada. Jedva čekam da Vedo opet počne da zabija i da on ode negdje u neki dobri klub. Imamo strašan napad, ako sada ne odemo u JAR onda nećemo nikada. Ovo sam rekao i kada smo igrali 1:1 protiv Danske ali otvorila se nova prilika i sada je trebamo iskoristiti, neću ono treća sreća.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 11 jun 2009, 01:34

taman 32 miliona.. bice najveci transfer u bundes ligi i psotace najskuplji fudbaler na balkanu jer vidic vrijedi 31 500 000 mil....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jun 2009, 01:46

Ako češ tako gledati onda Džeko vrijedi 12.5 miliona. Ne možeš po Transfermarktu ocjenjivati ko više vrijedi. Ono je zasnovani na nekim glupostima. Ono bubaju, nemaju oni pojma. Pogledaj malo bolje vrijednosti pojedinih igraća i pogledaj kako odlaze iz svojih klubova, mislim pogledaj cijene za koje odlaze.

Kako god, mislim da neće dati uprava Vukova Džeku, znaju i sami koliko im on znaći, i da će im moći dati još mnogo toga. Za Edina je samo važno da trenira i da ima konstancu, Veh je poseban trener, i baš me zanima kako će to da izgleda.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jun 2009, 01:55

Rz88 je napisao/la: Kako god, mislim da neće dati uprava Vukova Džeku, znaju i sami koliko im on znaći, i da će im moći dati još mnogo toga. Za Edina je samo važno da trenira i da ima konstancu, Veh je poseban trener, i baš me zanima kako će to da izgleda.
Uprava se ništa ne pita. Ako se Džeki ide, niko ga ne može zaustaviti. Kakav Veh, posrećilo mu se jednom u životu. Magath je magistar za njega.
Voli te tvoje Sarajevo.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jun 2009, 02:26

Vrijednost igraca ti je koliko se za njega nudi, manje-vise. Zakon ekonomije, ponuda i potraznja. On ako ima ponudu od 20-30 mil., onda toliko i vrijedi. It's as simple as that.
...Život za Široki...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 11 jun 2009, 07:37

ma vidis kako mu cijena raste okstat ce on sigurno i 40 miliona eura
adnan_hz je napisao/la:ma mala je cijena 18 000 000... vrijedi jos toliko... ili bar 22.000 000
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 11 jun 2009, 12:38

GALLIANI UPOZORAVA WOLFSBURG

Piše: Prodigy
Četvrtak, 11.06.09. 10:28.

Adriano Galliani, koji je prije nekoliko dana boravio u Sarajevu, gdje se interesovao kakve su opcije da se potpiše Džeko, nije bio pretjerano oduševljen odlukom Wolfsburga da odbije ponudu Milana za Džeku.

“Ukoliko ne promjene svoj stav, okrenućemo se drugim mogućnostima”, rekao je Galliani za Sky Italiu.

Wolfsburg je jučer odbio ponudu Milana u visini od 22 miliona eura. Italijanska ekipa osim novca u transfer je bila spremna uključiti Didu ili Kakhaber Kaladzea. Wolfsburg, međutim, traži između 30 i 32 miliona eura.

Italijanski mediji predviđaju da ukoliko Milan ne postigne dogovor sa Wolfsburgom, da će se Galliani okrenuti dovođenju Luce Tonija iz Bayerna ili Samuela Eto’oa iz Barcelone.

Joj, Prodigy uozbilji se.

Dežko ostaje u Wolfsburgu, a MIlan se 'pusi' kao i do sada... sta oni dovode, propala ekipa, propalih ljudi.

Pogledajte samo nekoliko zadnjih transfera, sve zivi promasaji i propalice. Jos onaj novi trener, ma kakav trener... uff... Pa i Lazio je bolja ekipa od njih, samo sto nemaju para.

Nadam se da ce ljudi biti ozbiljni, i nece pasti na prljave pare.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jun 2009, 12:50

Jao svakih dana sve veće laži na "pojedinim" stranicama o Edinu. Zaista sramota, dosad je prešao u 10-tak klubova.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 11 jun 2009, 13:04

Rz88 je napisao/la:Jao svakih dana sve veće laži na "pojedinim" stranicama o Edinu. Zaista sramota, dosad je prešao u 10-tak klubova.
bolje da se pise tako postaje popularniji
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, denza, HariTz, Kaunas, Zglavkar i 14 gostiju.