niste vi normalni....jarane, ja ti preporucujem da odes kod doktora i fino mu sve kazes, ne smije te biti stid, moras sve reci kako je bilo...samo, u pm..sad ce meni matura, moram dobro promisliti ocu li i ja lizati

a ti, sutra kod doktora

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
29 godina imaš i roditelji će te ubitCJMU je napisao/la:Necu ici kod doktora,oces li da mi roditelji saznaju pa da me ubiju,radije cu umrijeti![]()
Nemoj te me zajebavati,tarpi sta je ono klitoris ???
Pa ko tebi dade da lizes p****,mi posteni ljudi se trudimo da polizemo,a ti dobio,a ne znas sta je klitorisCJMU je napisao/la:Necu ici kod doktora,oces li da mi roditelji saznaju pa da me ubiju,radije cu umrijeti![]()
Nemoj te me zajebavati,tarpi sta je ono klitoris ???
Hajd da se dogovorimo šta je?CJMU je napisao/la:Pa dogovorite se jeli bakterija ili kliker![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A j**** ti drzavuCJMU je napisao/la:Pa dogovorite se jeli bakterija ili kliker![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CJMU je napisao/la:Pa dogovorite se jeli bakterija ili kliker![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ni jedno ni drugo, meni vjerujasylum je napisao/la:Ma jedan lik jos dok je bivsa Juga bila, malo poremecen htio reci Tito ris i slucajno mu se omakne kaze klitoris. To ti je sada popularan naziv za VODjU. Strah i trepet za sve ljude, ovo ono
imas ppCJMU je napisao/la:Pa dogovorite se jeli bakterija ili kliker![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj nebitno na cunanoj,pa jesil ti lizao Kvazimoda....Sve ces nas zarazitiCJMU je napisao/la:Ma meni je iskocilo prvo na cuni,ali sam mislio da je nebitnoamell 2 je napisao/la:MENI JE TAKO JEDNOM ISKOCILO ALI NE NA JEZIKU VEC NA ĆUNI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kasno si primijetio odmah sam znaoovo je neki bivši igrač ss.ba lige kojeg je savez izbacio i koji ima problema sa samopouzdanjem i sa lizanjemDushi_Rob je napisao/la:men´s cini da nas ovaj malo je*e u zdrav mozak
Sljedeći put stavi durex na jezik i bićeš siguranCJMU je napisao/la:Ma ne je+++ bogami,sta da radim,pomoziteDushi_Rob je napisao/la:men´s cini da nas ovaj malo je*e u zdrav mozak![]()
![]()
![]()
![]()
Jelde da je kraljlegenda reala je napisao/la:Mudonja kad te prije banovaše ,a ti več novi nik i nova priča![]()
![]()
E JRANE ONDA TI JE TO SIGURNO GLJIVICNA INFEKCIJA KOJOM JE TVOJA CURA BILA ZARAZENA A TI SI TO ISTO JEZIKOM OD NJE POKUPIO PA TI IZBACILO,TAKODZE SI VJEROVATNO I ĆUNU GURAO TAMO DOLE UNUTRA PA TI SE I PO NJOJ IZASULO,KUPI KREMU NISTATIN I MAZI SECJMU je napisao/la:Ma meni je iskocilo prvo na cuni,ali sam mislio da je nebitnoamell 2 je napisao/la:MENI JE TAKO JEDNOM ISKOCILO ALI NE NA JEZIKU VEC NA ĆUNI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisi balovan,nego banovan ahahahhahahahahahCJMU je napisao/la:Nisam balovan,zar me od varkine nece peci po cunitarpi do bagro 2 je napisao/la:Nisu ga valjda banovali,taman je digao rezoluciju....![]()
Sad se okupaj i namazi varkinom
Nemoj zayhebavatiDushi_Rob je napisao/la:men´s cini da nas ovaj malo je*e u zdrav mozak
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, kraljttbvb i 52 gosta.