Zayebavas se?
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne zezam se s ovim stvarima brate.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja bi njih natjero da se zagriju ciscenjem terena. I pitanje za JU Stadion Tusanj i Bakira u cemu je problem ?
Sigurno im je tesko pao slobodan dan, wintorius, alegro
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Nista, nema treninga, nema ni plate. Pa sljedeci put nek vide hoce li ocistiti. Kao da su Real, pa gospodi mrsko cistiti snijeg.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
JU je to, nista ne brini, 10. lijeze plata, ako pada vikend onda ce dobit i prije
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Zar nismo glasali da Tuzla ne padne i da ovi opet vladaju? I sad hoćemo čist teren. Šalu na stranu, kod nas je javašluk, od- do! Treba sve privatizovati, a Bakira poslati da čisti. Nego, igračima je potrebna psihološka podrška i to što prije
Samo je Sloboda iz Tuzle
Kako bi bilo dobro kad bi na zimu zaganjali Adama Vosnjaka igrac koji je ostavio snazan utisak na mene u onoj sezoni dok se nije povrijedio.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Bice potrebna kompletna rekonstrukcija prvog tima, uz trenera takodjer, jer zaista mi se od Naliceve demagogije povraca.
I ako se ne ostane u PL, treba steci samopouzdanje pred federalnu, zaganjati koju pobjedu, uigrat ekipu za brzi povratak a to sa Nalicem necemo sigurno.
Nakon svih administrativnih poslova, uvida u stanje finansijsko prije svega, treba vidjeti s kim se moze dogovoriti, ko moze oprostiti, ko spustiti dug na minimum uvesti malo reda.
A mi, mi trebamo poceti puniti stadion. Bez zezanja. Bez 5000 ljudi na Tusnju, nema smisla. Treba organizovat crveno crnu noc i da svi ucestvujemo. 100 hiljada su nama velikeee pare.
Treba i ovaj Azmir da se malo oglasi, dokle se doslo, sta se planira, na koji nacin.....Da se vide dalje smjernice i gdje plovi ovaj brod zvani Sloboda.
Ova tisina mi se bas ne svidja.
I ako se ne ostane u PL, treba steci samopouzdanje pred federalnu, zaganjati koju pobjedu, uigrat ekipu za brzi povratak a to sa Nalicem necemo sigurno.
Nakon svih administrativnih poslova, uvida u stanje finansijsko prije svega, treba vidjeti s kim se moze dogovoriti, ko moze oprostiti, ko spustiti dug na minimum uvesti malo reda.
A mi, mi trebamo poceti puniti stadion. Bez zezanja. Bez 5000 ljudi na Tusnju, nema smisla. Treba organizovat crveno crnu noc i da svi ucestvujemo. 100 hiljada su nama velikeee pare.
Treba i ovaj Azmir da se malo oglasi, dokle se doslo, sta se planira, na koji nacin.....Da se vide dalje smjernice i gdje plovi ovaj brod zvani Sloboda.
I ako se ikako moze dogovoriti za buducnost ako nece graditi tribinu nek naprave montazni istok i nek gostujuci navijaci tu budu, dosta je vise mijesanja sa domacom publikom.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Žižović: "Sloboda je nezgodna na svom terenu"
Nezgodna kad popije.
Nezgodna kad popije.
-
- Kontakt:

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- Beduin
- Kontakt:
Znas i sam brate ja je ta prica utopija, bajka, izlizana fraza "dok nas 5000 ne bude na svakoj utakmici".FKBilder je napisao/la: ↑22 nov 2024, 16:46Bice potrebna kompletna rekonstrukcija prvog tima, uz trenera takodjer, jer zaista mi se od Naliceve demagogije povraca.
Vrijeme je da potisnemo, zaboravimo te ideje koje ne ostvaruju ni daleko bolji, jaci i organizovaniji klubovi od naseg ne samo u BiH, jer ko jos ima 5000 redovnih ljudi na utakmicama? Tu ideju o 5k navijaca treba zabraniti na forumu i drustvenim mrezama kao sto je bilo zabranjeno javno reci vic o Titu u bivsoj drzavi.
Treba se okrenuti realnom idejama i opcijama.
- Ako preuzmes klub, onda ulozi pare, ako neces da ulozis onda odj3bi.
- prije preuzimanja kluba javno istupiti i reci sta trazis, zahtijevad od grada, sta od navijaca, a sta ti nudis i odmah krenuti u realizaciju.
Ova prezivljavanja na racun grada su neodrziva i to je svakome na svijetu jasno. Samo stadion, tu su pare, i najveci klubovi zaradjuju na stadionima a mi i dalje dopustamo da je gradski stadion na kojem igraci cak ne mogu ni trenirati i uigravati neke akcije, osjetiti atadion kao domaci i ocekivati dobre partije na njemu. I onda ocekujemo neke rezultate, smislene akcije...
Zivim za dan da dodje covjek na celo kluba i odmah javno rekne hocu stadion pod kocesiju i predoci jasan plan, odrziv i dobar za sve strane, a onda sjedne sa GU i sve pokusa dogovoriti ili ih javno izblamira kao sto je ranije Husic pokusao sa Jasminom levatom. Sad je mozda pogodnije tlo sa novim gradonacelnikom koji je jasno stavio do znanja da se ne zeli petljati plaho u sport i Slobodu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- RollingPaper
- Kontakt:
U klubu nikad gore nije bilo, nikad gore znaci. Rasulo i haos.
Reci nesto sto ne znamo, tako je od kako znam za Slobodu 20+ godina samo razlicite uloge.RollingPaper je napisao/la: ↑23 nov 2024, 10:33U klubu nikad gore nije bilo, nikad gore znaci. Rasulo i haos.
Ps ebem simonu sve, kako je on to slatkorecivo pakovao da bi mu pozavidjela i ona iz dma sto pakuje poklone
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Hvala savezu sto se odgodilo sutra. Postedili su nas jos jedne patnje u reziji mentalnih patuljaka.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Naravno da je utopija, ali je potrebno i raditi na tome, to nije stvar novca, ulaznice sigurno nego mentalnog sklopa. Nismo takvi samo u sportu nego opcenito. Sve hocemo, ali ako moze kako da prodje bez nas. Po 6-7 sati vuce se ona pipa na sisi ali kada spomenes Tusanj,ko ce sjediti tamo sat i pol, yebe on i sport i Slobodu, a na drustvenim mrezama....Najglasniji.Beduin je napisao/la: ↑23 nov 2024, 08:59Znas i sam brate ja je ta prica utopija, bajka, izlizana fraza "dok nas 5000 ne bude na svakoj utakmici".FKBilder je napisao/la: ↑22 nov 2024, 16:46Bice potrebna kompletna rekonstrukcija prvog tima, uz trenera takodjer, jer zaista mi se od Naliceve demagogije povraca.
Vrijeme je da potisnemo, zaboravimo te ideje koje ne ostvaruju ni daleko bolji, jaci i organizovaniji klubovi od naseg ne samo u BiH, jer ko jos ima 5000 redovnih ljudi na utakmicama? Tu ideju o 5k navijaca treba zabraniti na forumu i drustvenim mrezama kao sto je bilo zabranjeno javno reci vic o Titu u bivsoj drzavi.
Treba se okrenuti realnom idejama i opcijama.
- Ako preuzmes klub, onda ulozi pare, ako neces da ulozis onda odj3bi.
- prije preuzimanja kluba javno istupiti i reci sta trazis, zahtijevad od grada, sta od navijaca, a sta ti nudis i odmah krenuti u realizaciju.
Ova prezivljavanja na racun grada su neodrziva i to je svakome na svijetu jasno. Samo stadion, tu su pare, i najveci klubovi zaradjuju na stadionima a mi i dalje dopustamo da je gradski stadion na kojem igraci cak ne mogu ni trenirati i uigravati neke akcije, osjetiti atadion kao domaci i ocekivati dobre partije na njemu. I onda ocekujemo neke rezultate, smislene akcije...
Zivim za dan da dodje covjek na celo kluba i odmah javno rekne hocu stadion pod kocesiju i predoci jasan plan, odrziv i dobar za sve strane, a onda sjedne sa GU i sve pokusa dogovoriti ili ih javno izblamira kao sto je ranije Husic pokusao sa Jasminom levatom. Sad je mozda pogodnije tlo sa novim gradonacelnikom koji je jasno stavio do znanja da se ne zeli petljati plaho u sport i Slobodu.
I ja zivim za to,dajem to i to,hocu to i to.Gotovo.
Ali i to je utopija buraz

Bilo bi odlicno kada bi sve utakmice bile odgodjene za proljece, sa ovom ekipom i trenerom nemozemo gola dati a kamoli neki bod osvojiti......ako je rasulo u klubu i treba da bude rasulo, nek svi sami odu.
🔴⚫️
3 sedmice bez poraza aferim momci zasluzili ste “platu”
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Kod nas se pljuvalo kako se neda Azmiru a on bi ulozio napravio itd...Onda je obilazio Sarajevo, Želju u hrpu gradova i pričao onacionalnom stadionu. I opet ništa. Mislin da Tušanj ne treba ići u koncesiju. Eno na ulazu u grad njiva.Traži koncesiju. Napravi stadion i prebaci Slobodu tamo. Uloži milione i napravi evropski klub. Samo se skinu sa budzeta.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 24 nov 2024, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.