U medjuvremenu Bonera dominira sa momcima budućnosti
A sve sami talenti u ekipi kazu, ne mogu na C nivou igrati
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Halalite, sabilo nas je bilo godinama i nekako mi ne djeluje da imamo tako dobar rezulat s njima u zanjih 8 meceva, a u biti je tako ja sam nabavio kartu tako da sutra se planiram ispaliti u Milano.
Njemu ne vjerovati ni jedne jedine rijeci. Nego dovede li kojeg vhunskog talenta ovaj vrli lovac na talente, ili trokira excel.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sad kad ih trebas ubiti po krilima jer su desetkovani ti guras veznjaka desno i j3beni RLC kao desetka. Ne smijem ni pomisliti na drugi rezultat osim pobjede, ali cemu ovo mixanje kad ne moras u pm.
Osim ako nece izmisljati nesto 442 i Musah se izvlaciti desno kad napadamo.
Navijam za vas, ali ako budete vodili do sudijske nadoknade onda navijam da primite i završi neriješeno
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Idemo momci dobiti ovo, steta sto nema Pulisica, on nam je najvazniji igrac, ali tu je Rafa, koji je u formi. Ako ne iskoristi prednost u odnosu na ovog Savonu yebat ga onda
E baš imamo sjajnu upravu. Igrača koji ti treba i kojeg mogu koristiti na više mjesta u odbrani poklanjaju omraženom rivalu i još mu dopuštaaju da može igrati protiv njih.