FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

armando
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la armando » 22 nov 2024, 22:35

Srećom pa Olise ukrade loptu Kimmichu kod onog kornera, te je sjajnim ubačajem doprinijeo da se svira penal i time načne defanzivno jak protivnik.
Ostatak se slegao onako kako mora biti.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 22 nov 2024, 22:39

coelho41 je napisao/la:
22 nov 2024, 22:29
Dominantan je ovaj Kompanyev fudbal ali dosadan brate mili
Za dobar i leprsav fudbal treba dva tima, protiv Bayerna se svi nabiju u 16 i onda nemas opciju nego da kruzis. Ipak 4 su parametra najvaznija kada ocjenjujem kvalitet moje ekipe: borbenost, rezultat, posjed, broj suteva! Danas je svega bilo, 14 suteva u okvir gola, 12 pored = 26, onaj sugavi klepmo je znao za tri utakmice imati 2 suta u kupno. Posjed 80% rezultat povoljan, zelja i borbenost na zavidnom nivou...jaka cetvorka za ukupan dojam!!!!!

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 22 nov 2024, 22:41

Aki187 je napisao/la:
22 nov 2024, 22:34
Tesko je i igrati leprsav fudbal kad se Augsburg povukao od starta i nije pokusao nista.
To se otprilike zna i tako je decenijama. Čim prije protivniku postigneš gol, primoraš ga da se makar malo otvori. Što duže traje ta nula na obje strane, nervoza kod nas, dok je kod spretnijih ekipa šansa za kontru sve veća.
Ove komšije večeras nisu mogli meda čim su prešli polu. Srećom pa je var primjetio to što sudija nije vidio i onda je moglo lako ostati zero zero.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 22 nov 2024, 22:42

Nije se ni mogla ocekivati neka leprsavost poslije reprezentativne pauze i pred tri jako bitne utakmice.

I danas osjecaj da ce gol pasti prije ili kasnije, 6 CS, to je ono sto raduje.

E sad opet period utakmica s jacim protivnicima, tu se Kompany prosli put nije proslavio, da vidimo jel se sta promijenilo/naucilo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 nov 2024, 23:31

Jedan od onih meceva koje je bitno samo odraditi i upisati nova tri boda.

Nije ovaj fudbal uopste dosadan s obzirom sta smo gledali pod palicom Tuchela a i dokle god pobjedjuju nema potrebe da kritikujemo.

Treci gol je remek djelo, onako zaustaviti loptu moze rijetko koji napadac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 23 nov 2024, 00:15

Ni onom luzerčini Dreesenu nije jasno kako je takav kalibar kao sto je Kane dosao u Bayern.

Bice pravi izazov na ljeto rijesiti se uhljeba kao sto su Goretzka, Coman, Gnabry.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 23 nov 2024, 15:34

Je li ovo Wanner već izgubio startersku poziciju ili je neka viša sila u pitanju, vidim ima na klupi?

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 nov 2024, 21:35

Izgleda da se povrijedio i da je morao vanka. Isto kao i kusenov pinpong.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 nov 2024, 21:46

U21 niti jedan Bayernov igrac (Wanner ce igrati za Austriju)
U19 1 igrac i to golman, mijenja se sa druga dva na golu
U17 dva igraca, Albanac i Nigerijanac.

- U seniorskom timu Neuer i Muller penzija. Ostaju Kimmich, Musiala, Sane i Gnabry. Nekad je Bayern bio Elf. Identitet se poceo gubit onog trenutka kada su poceli dovoditi polovnjaci iz Francuske, od invalida Hernandeza, nekakvog Cuisancea, placipicke Pavarda pa do danasnjeg Upamecana. Coman je makar nesto uradio a Olise vrhunsku odigra pa ga nema, u Bayernu ne smije doci do cestog pada forme a kod njega i Sanea je to normalno zato nikad svjetska klasa od njih.

Tel ogroman potencijal, umjesto posudbe (i ja sam protiv bio), ostao tu i ne da stagnira vec se unazadio kao igrac :clap:

Huske
Kontakt:

Post Postao/la Huske » 24 nov 2024, 23:36

Ovih zadnjih 6 utakmica što nismo gola primili, a sve smo pobijedili imaju fin pečat stabilne igre. Protivnici i ne zabiju, ali i ne opale na gol jedva.
To za posljedicu ima i nešto dosadniju igru u napadu, jer ne prijetimo ni mi nešto puno, ali ipak pobijedimo.
Ekipa ima samopouzdanje i strpljenje, vrebeju i čekaju priliku, znaju da će doći, ako ne sad, onda kad se malo umore strasti.

A kad je bilo zadnji put 6 pobjeda bez primljenog gola, pitaj historiju povijest? :?:
Roster ima širinu, znaju ući kvalitetni a svježi ofanzivci i preokrenuti stvari, ali protivnici nam ne prijete, to je dobro.
A imamo Musijalu koji uradi dar mar, a gle čuda od ostatka Arsenala trenutno i u zadnje vrijeme najopasniji Sane.
Vratio se i Sejo Boj. :mrgreen:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 nov 2024, 23:41

Huske je napisao/la:
24 nov 2024, 23:36
Ovih zadnjih 6 utakmica što nismo gola primili, a sve smo pobijedili imaju fin pečat stabilne igre. Protivnici i ne zabiju, ali i ne opale na gol jedva.
To za posljedicu ima i nešto dosadniju igru u napadu, jer ne prijetimo ni mi nešto puno, ali ipak pobijedimo.
Ekipa ima samopouzdanje i strpljenje, vrebeju i čekaju priliku, znaju da će doći, ako ne sad, onda kad se malo umore strasti.
Ovo sve stoji. Samo da ovako odrade i u naredne 3 utakmice i sve ide u pravom smjeru. Neka bude i dosadno (ako treba), ali i ovako kako si ostalo naveo.. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 nov 2024, 14:58

Otkud ovaj haver na treningu i to timskom? :wtf:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 nov 2024, 08:57

Večeras počinje novi krug pakla za Kompanya, 3 poluozbiljne utakmice PSG, BVB i Leverkusen u narednih 8 dana...kažem poluozbiljne jer budimo realni PSG nije strah i trepet u evropskim okvirima, ali opet protivnik dužan poštovanja, kao i Leverkusen i BVB.

Ono čega se najviše bojim jesu svakako Venasanovi amaterski pristupi protiv boljih taktičara poput Hansija ili Emerija, a ruku na srce Enrique je za Kompanya ogromno ime, a i ovaj PSG mi je totalna nepoznanica nemaju poraza u francuskoj, ali su izgubili od Arsenala i Atletika.

Vrlo rado bih potpisao tijesnu pobjedu od jednog gola razlike pa kako god.

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 26 nov 2024, 12:07

Ja ovaj PSG uopste ne poznajem Dembele ako igra sigurno najvecq opasnost.
Opet nesto sam.misljenja da veceras ide sigurna pobjeda 2 3 razlike.
Mozda grijesim ali pobjeda koja bi dala malo.oduska i Companyu nakon poraza od Vile i Barce.
A onda Lever i BVB bice ljepota gledati ovo sve.
Kejn Musiala da nastave gdje su stali a mozda i da napokon vidimo Sanea od pocetka nekako mi.Olise nije u ovim tezim mecevima bio idealan.
Ovo s Wirtzom postaje ozbiljno nadam se da nece izabrati Real ili City.
Iskreno brine i ovo sto vecina igraca ima tu boljku kad Real zove da ide ili ti Gurdiola koji jednostavno mislim da nema igraca koji ne zeli kod njega.
Opet ima i Bayern svoje adute pa nadati se da sljedecu sezonu branimo titulu LP sa Wirtzom i Musialom u timu.
Nekako sam pozelio da opet Njemci budu okosnica tima uz par top igraca iz drugih liga.
Nekad Roben i Ribery sada Musiala Wirtz definitivno bajkovito izgleda nadam se da ce se desiti.
Veceras Kejn i Musiala za 2 0 bilo bi lijepo opet ne primiti gol.
Sta mislite o ovoj prici o ostanku Daviesa kako citam opet se prica pokrenula o produzenju.
Mozda i ne bi bilo lose igra dobro a i odbiti Real uz produzenje Musiali i na ljeto Wirtz ogroman bi to bio posao

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 26 nov 2024, 17:53

Kakav Sane ba, ne prizivaj duhove, mogu i doći pu, pu, pu. 20-ak minuta da se drugi ne istroše skroz je ok za njega taman dok počne oni njegovi majmunluci i **** tu je i kraj utakmice. Davies, Musiala, Wirtz, Kimich, Kane… nema šanse da se to finansijski isprati…

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 26 nov 2024, 20:10

Dobro je đovani načuo, starta sin sulejmana :mrgreen:

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 26 nov 2024, 20:16

Dilah je napisao/la:
26 nov 2024, 17:53
Kakav Sane ba, ne prizivaj duhove, mogu i doći pu, pu, pu. 20-ak minuta da se drugi ne istroše skroz je ok za njega taman dok počne oni njegovi majmunluci i **** tu je i kraj utakmice. Davies, Musiala, Wirtz, Kimich, Kane… nema šanse da se to finansijski isprati…
Ma znao sam da Sane igra bgm
Al mozda i bude dobro zna on u LP odigrati sjajno

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 26 nov 2024, 20:26

Jako bitna večerašnja utakmica sa aspekta da pobjedom imamo vrlo dobre šanse, da se na kraju borimo za prvih osam pozicija.
Remijem ili porazom šanse za ulazak među navedene pozicije svedene su na minimum.
Zadnjih šest utakmica nakon Barcelone nije moglo biti bolje odrađeno. Prošli u kupu, učvrstili se na tabeli sa lijepom zalihom za nastavak u Bundesligi.
S druge strane, PSG jako nepredvidiva , ali i jako dobra ekipa ove godine. Nisu imali sreće u pogledu rezultata u Ligi Prvaka. Iskušenje pravo za Bayernovu odbranu, da li ćemo i sedmu utakmicu za redom sačuvati mrežu netaknutom. Sa nestrpljenjem iščekujemo utakmicu

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 nov 2024, 20:44

mrzim Sanea al ono nije da je Gnabry nesto bolji
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 26 nov 2024, 20:52

harden je napisao/la:
26 nov 2024, 20:44
mrzim Sanea al ono nije da je Gnabry nesto bolji
Olise povredjen ili sta? Hajde da vidimo, mozda je Kompany taj mag koji ce unormaliti Staneta, tesko mi je povjerovati. Koja arena prenosi ili moram ganjati one DAZNove? Aha, Arena Premium BiH..1 ili tako nesto

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.