Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- feniksptica
- Kontakt:
SDA pala zbog tog sto im je Sarajevo bilo 10x važnije od ostalih....evo i ovi samo Sarajevo spominju.
Ne ciniti iste greške majke mu.
FGR je fakat sveo drzavu na par kilometara uz magistralu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kraljttbvb
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑22 nov 2024, 14:39FGR je fakat sveo drzavu na par kilometara uz magistralu
Izedin Sikalo sve objasnioHASAN-AGA PEĆKI
"U čizmama spavam. Sazuvam se samo dok se abdestim i klanjam. Nekad i u čizmama klanjam, ne silazeći s konja. Namaz i bitku ne propuštam. Još me ruže što jedem lijevom rukom, kažu nije po sunetu, a kojom ću kad je desna vazda na balčaku. I kad kusam čorbu prvo meso pojedem pa tek onda čorbu. Računam ako napadnu, bolje je da čorba ostane nepojedena nego komad mesa.
Život ovdje na granici nije ko kod vas u Sarajevu. Vi se tamo rahat možete naspavat, jesti desnom rukom, duže klanjat pa i zikrit po tekijama po svu noć.
E vidiš, pitaš li se zašto u Krajini nema tekija? Nema se kad, Husan-beže moj!"
(Izedin Šikalo, Velika avlija)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa normalno da je vaznije kad su pare u Sarajevu. Sve sto ti iole je vazno i da valja u takvoj drzavi ti je u Sarajevu.feniksptica je napisao/la: ↑22 nov 2024, 14:39SDA pala zbog tog sto im je Sarajevo bilo 10x važnije od ostalih....evo i ovi samo Sarajevo spominju.
Da je jos nekako smanjit smog, redukciju vode i povezat ga kako vozom sa Europom, i komotno moze rame uz rame sa Zagrebom iz 2010 godine.
- feniksptica
- Kontakt:
Previse je kod nas Lokalpatriotizam prisutan da bi to tako lahko prošlo. Nije to Srb i Beograd da su sve oci prema njemu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MilanMladenovic
- Kontakt:
ubodes i ti nekadnumanumaye22 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:00Pa normalno da je vaznije kad su pare u Sarajevu. Sve sto ti iole je vazno i da valja u takvoj drzavi ti je u Sarajevu.feniksptica je napisao/la: ↑22 nov 2024, 14:39SDA pala zbog tog sto im je Sarajevo bilo 10x važnije od ostalih....evo i ovi samo Sarajevo spominju.
Da je jos nekako smanjit smog, redukciju vode i povezat ga kako vozom sa Europom, i komotno moze rame uz rame sa Zagrebom iz 2010 godine.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pišajjjjjjjj , tako i treba moronu objasniti .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Kako ga je popisao Dan.
- feniksptica
- Kontakt:
Otkud ovoliko nasih glumaca u srbijanskim serijama u zadnje vrijeme (Sablja konkretno) ??
I to državna produkcija koliko vidim..
I to državna produkcija koliko vidim..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Jel moguće da se ljudi toliko boje voziti po snijegu, išo sam 30 kilometara u prvoj brzini, ovo je nečuveno, i gdje možeš komotno vozit 60, možda i brže, ljudi idu u prvoj?? Il svako 9eto vozilo ima zimske gume??
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Senad i Kapidzic.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Svi voze na zimskim gumama, samo u tebe nisu jos celave.
samoposmatram je napisao/la: ↑22 nov 2024, 20:26Svi voze na zimskim gumama, samo u tebe nisu jos celave.
Ima istine u tome, ali prvi snijeg i prilagodba čine svoje. Uvijek ima novih ( početnika) kojima je ovo prvi susret u ovakvim uslovima i oni sa tim dodatnim oprezom nerijetko prave kolone, plus ovi stariji kojima opreza ne manjka i eto ti gužve.
Međutim, bolje i gužve zbog opreza nego nešto ozbiljnije.
Leći će to na svoje s vremenom, dok se raja navikne ili pak neko ipak odluči kupiti dobre gume
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- muhamedhulk
- Kontakt:
ja ove sedmice stavio nove, vozim sporije samo kad neki pacijent ispred ne smije vise od 30 jer ima krs od auta/guma....
svakako se opreznije vozi zimi ali 80% ljudi nije spremno za zimsku voznju.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
kako ce biti kad 80% mentola u ovoj drzavi misli da je sava s3 i oznaka m+s na njoj znaci ljeto zimamuhamedhulk je napisao/la: ↑22 nov 2024, 21:34ja ove sedmice stavio nove, vozim sporije samo kad neki pacijent ispred ne smije vise od 30 jer ima krs od auta/guma....
Mene su raja ismijavala jer sam za dva seta guma dao preko milje maraka kaze pa mogle su ti one jos dvije sezone samo si ih trebao rotirati naprijed nazad
Ja sam bas opremljen ali u gradskoj voznji se ne ponasam kao da je ljeto (ne prelazim ogranicenje ni tad u gradu), mislim dok je padalo aktivno, nije stvar kontrole vec eventualnog naglog kocenja zbog pjesaka, jer neko staje na pola ulice od auta, drugima lose gume pa mogu proklizati u moju traku i trebam kociti, smanjena vidljivost i sl.
Mada nisam 30 na sat vozio opet. Bas sam se danas divio svima koji hladno voze 60 na sat ko da se nista ne desava.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- muhamedhulk
- Kontakt:
i da, samo sava
ne vjeruju ni u sta drugo. i to ide ona hp2, najlosija.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 2 gosta.