chily-rz je napisao/la: ↑20 nov 2024, 12:39Brz oporavak ti želim.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 12:35Nemoj mi postavljat tako teška pitanja molim te
Teško sam bolestan
Hvala
chily-rz je napisao/la: ↑20 nov 2024, 12:39Brz oporavak ti želim.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 12:35Nemoj mi postavljat tako teška pitanja molim te
Teško sam bolestan
Da mislimDamirT je napisao/la: ↑20 nov 2024, 11:58I ti stvarno mislis da su apsolutno svi sa sezonskim ulaznicama dosli na utakmicu, kao i ovi sa desetogodisnjim?svrakino1921 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 11:42
Evo objašnjavamo
Al napominjem da nisam svršio neke škole
Srednju školu su mi prepisali ocjene sa treceg semestra gdje sam imao dvije negativne ocjene a onda su mi upisali po dvije dvojke i ja sam onda otišao da branim voljenu BiH
Za utakmicu FK zeljezničar- FK Velež,
Pojedinačne ulaznice: 4803
Online: 329
Željo prodao više sezonskih ulaznica nego prošle godine
FK Željezničar je do sada prodao 1.261 sezonsku ulaznicu. Računajući i desetogodišnje ulaznice, klub trenutno ima 2.110 sezonskih pretplatnika.
Na Grbavici su u prošloj sezoni prodali 1.032 sezonske ulaznice, pa su za ovu već ostvarili veći prihod.
Prodaja sezonskih ulaznica vrši se svakim radnim danom od 9:30 do 17:30 sati, te subotom od 9:30 do 14:30 sati u Shopu FK Željezničar.
Cijene su sljedeće: Jug: 30 KM; Sjever: 100 KM; Istok: 150 KM; Zapad A1: 270 KM; Zapad VIP Gold: 1500 KM; Sjever djeca: 30 KM; Istok djeca: 50 KM
I djece oko 2 800 koji imaju slobodan ulaz na sjevernu tribinu
Jer kod nas je PORODICNO okupljanje na LJEPOTICI
Nadam se da sam objasnio
Jedva su i ovo izgurali
Daj samo da se smijemo i zajebavamo, unjesto da se ovo pohvali, ovdje je bila obicna njiva i oranica, a sad je nikao stadion koji kad se zavrsi uz grbavicu i bilno ce biti sig najbolji za igrati i napraviti pravi stimung.
Pa recimo bez zdenke odnosno ovog polukruga? Bukvalno copy paste ove dvije vec postojece tribine. Kontas? Cetiri tribine ali bez da su vezane jedna s drugom.
Bombonica prava. Svaka čast u kratkom vremenu napraviti bas pismen stadion. Nadam se da cete ga natkriti.
Za početak, ne bi bilo dovoljno kapaciteta. Reći ću da je stvar subjektivne prirode šta je ljepše, meni je npr. bolje da je zatvoreno sa svih strana. Uostalom, krovovi će kompletirati sve.
Ok, ali očigledno ne znaš o čemu pričaš. Bez "zdenki" na našem stadionu ne bi bilo dovoljno mjesta za cat4.
Slazem se, ali ocito se krenulo prvo u drugom smjeru povećanja kapaciteta sto je po mom mišljenju skroz ispravno.MostarNeretva je napisao/la: ↑23 nov 2024, 00:55
Po meni prioritet broj 1 raditi na prilazu stadionu:
- Srediti veliki parking preko puta magistrale, napraviti sto bolji prilaz autima sa magistrale parkingu
- Kada bi se mogao naprviti kakav nadvoznjak za pjesake sa parkinga preko magistrale to bi bilo premija.
Sve ovo ne bi trebalo da kosta neke ogromne pare
Al da, i pilanje stubova ce imati ogroman efekat i na izgled i na komfort
Nema stajanja, a ugovor za krov na južnoj tribini je već potpisan, čeka se kraj betonskih radova.bhsport je napisao/la: ↑23 nov 2024, 06:31Slazem se, ali ocito se krenulo prvo u drugom smjeru povećanja kapaciteta sto je po mom mišljenju skroz ispravno.MostarNeretva je napisao/la: ↑23 nov 2024, 00:55
Po meni prioritet broj 1 raditi na prilazu stadionu:
- Srediti veliki parking preko puta magistrale, napraviti sto bolji prilaz autima sa magistrale parkingu
- Kada bi se mogao naprviti kakav nadvoznjak za pjesake sa parkinga preko magistrale to bi bilo premija.
Sve ovo ne bi trebalo da kosta neke ogromne pare
Al da, i pilanje stubova ce imati ogroman efekat i na izgled i na komfort
Ne znam samo kolilo vam ove trzavice unutar kluba uticu na izgradnju stadiona odnosno hoce li uticati.
Volim i ja sto se gradi, i treba, malo sale nije na odmet haharonaldo99 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 20:12Daj samo da se smijemo i zajebavamo, unjesto da se ovo pohvali, ovdje je bila obicna njiva i oranica, a sad je nikao stadion koji kad se zavrsi uz grbavicu i bilno ce biti sig najbolji za igrati i napraviti pravi stimung.
Bravo Velez bravo uprava samo dalje tako , pa onda gledajte da pojacate ihracki kadar i da se borite za europu
Pa hoće li biti zatvoreno sa svih strana? Kako misle zatvoriti ovo prema zapadu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.