Haris Tabaković
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Haris Tabaković
Ako obrise zastavu iz opisa na Instagramu, to je to 

Šta očekuješ od kretena koji govori kako je Tabaković u nemilosti i frustriran zbog činjenice da ne igra a čovjek zadnjih mjesec dana sasvim korektnu minutažu u klubu ima za razliku od rekreativca Tahirovića. Za reprezentaciju je dosad odigrao malo više od 120 minuta na 4 utakmice od 10 utakmica koje su odigrane od momenta kad se on pojavio. Kakav motiv može imati frajer od 30 godina da dolazi sjedit na klupi uzimajući u obzir najveće rasulo u historiji reprezentacije?19vendetta87 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 21:36Jeste malo nepravedno prema njemu. Vec godinu dana je u reprezentaciji i nije imao neke prilike da igra, da bi na kraju s tribina gledao Kulenovica kako starta na prvom okupljanju
- Beduin
- Kontakt:
Jesi li pratio igre Tabakovica u Bundesligi ove sezone?fanatik19 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 23:30Šta očekuješ od kretena koji govori kako je Tabaković u nemilosti i frustriran zbog činjenice da ne igra a čovjek zadnjih mjesec dana sasvim korektnu minutažu u klubu ima za razliku od rekreativca Tahirovića. Za reprezentaciju je dosad odigrao malo više od 120 minuta na 4 utakmice od 10 utakmica koje su odigrane od momenta kad se on pojavio. Kakav motiv može imati frajer od 30 godina da dolazi sjedit na klupi uzimajući u obzir najveće rasulo u historiji reprezentacije?19vendetta87 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 21:36Jeste malo nepravedno prema njemu. Vec godinu dana je u reprezentaciji i nije imao neke prilike da igra, da bi na kraju s tribina gledao Kulenovica kako starta na prvom okupljanju
De odgovori, pa cu ti onda i ja odgovoriti jer sam pratio dosta njegovih utakmica ove sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jesil ti pratio igre Tahirovica?? Ja nisam jer nije igrao pa opet igra svaku u prvi 11...pusti price. Gdje igro Kulenovic a gdje Tabakovic i score golova....Beduin je napisao/la: ↑18 nov 2024, 09:23Jesi li pratio igre Tabakovica u Bundesligi ove sezone?fanatik19 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 23:30Šta očekuješ od kretena koji govori kako je Tabaković u nemilosti i frustriran zbog činjenice da ne igra a čovjek zadnjih mjesec dana sasvim korektnu minutažu u klubu ima za razliku od rekreativca Tahirovića. Za reprezentaciju je dosad odigrao malo više od 120 minuta na 4 utakmice od 10 utakmica koje su odigrane od momenta kad se on pojavio. Kakav motiv može imati frajer od 30 godina da dolazi sjedit na klupi uzimajući u obzir najveće rasulo u historiji reprezentacije?19vendetta87 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 21:36Jeste malo nepravedno prema njemu. Vec godinu dana je u reprezentaciji i nije imao neke prilike da igra, da bi na kraju s tribina gledao Kulenovica kako starta na prvom okupljanju
De odgovori, pa cu ti onda i ja odgovoriti jer sam pratio dosta njegovih utakmica ove sezone.
- Beduin
- Kontakt:
J3bel te ko za sto? Postavio sam sasvim normalno i konkretno pitanje, a ti padobranac ulijecas sa Tahirovicem za kojeg i sam pisem da nije fer sto ga se gura u prvih 11 sad kad ne igra.Hazre je napisao/la: ↑18 nov 2024, 09:46Jesil ti pratio igre Tahirovica?? Ja nisam jer nije igrao pa opet igra svaku u prvi 11...pusti price. Gdje igro Kulenovic a gdje Tabakovic i score golova....Beduin je napisao/la: ↑18 nov 2024, 09:23Jesi li pratio igre Tabakovica u Bundesligi ove sezone?fanatik19 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 23:30
Šta očekuješ od kretena koji govori kako je Tabaković u nemilosti i frustriran zbog činjenice da ne igra a čovjek zadnjih mjesec dana sasvim korektnu minutažu u klubu ima za razliku od rekreativca Tahirovića. Za reprezentaciju je dosad odigrao malo više od 120 minuta na 4 utakmice od 10 utakmica koje su odigrane od momenta kad se on pojavio. Kakav motiv može imati frajer od 30 godina da dolazi sjedit na klupi uzimajući u obzir najveće rasulo u historiji reprezentacije?
Zato odj3bi sa tim djetinjim kontrapitanjima.
075 ❤
075 ❤
Razguli bolje sa teme...nije ovo za tebe...za tebe je Sloboda i federalna plafonBeduin je napisao/la: ↑18 nov 2024, 14:02J3bel te ko za sto? Postavio sam sasvim normalno i konkretno pitanje, a ti padobranac ulijecas sa Tahirovicem za kojeg i sam pisem da nije fer sto ga se gura u prvih 11 sad kad ne igra.
Zato odj3bi sa tim djetinjim kontrapitanjima.
- Beduin
- Kontakt:
Klasicna retorika jednog forumskog retarda koji i dalje ne konta zasto ga se marska sa svake teme. I sad kao hoce to isto kopira drugima.Hazre je napisao/la: ↑18 nov 2024, 14:09Razguli bolje sa teme...nije ovo za tebe...za tebe je Sloboda i federalna plafon
075 ❤
075 ❤
Nisi ti dobar kralju, mogu sami divaljaci na Slobodinj marskati, inace svi normalni. Ima fini terapija vamo u dijaspori. Mogao sam ti sta napravitiBeduin je napisao/la: ↑18 nov 2024, 14:26Klasicna retorika jednog forumskog retarda koji i dalje ne konta zasto ga se marska sa svake teme. I sad kao hoce to isto kopira drugima.
Tabaković je kasno stigao u Hofenhajm i tek zadnjih mjesec dana je malo pohvatao konce i odigrao vise minuta gdje je i zabio 2 gola i onda ovaj idiot kaže na pressu kako je u nemilosti i frustriran jer ne igra a čovjek odigrao u zadnjih mjesec dana jednu cijelu, jednu poluvrijeme pa po 20 i 30 minuta i pošalješ ga na tribine dok priliku dobijaju likovi koji imaju puno gori status u klubu. Poenta mog posta je da ne možeš očekivati od čovjeka da sa 30 godina dolazi sjedit na klupi u reprezentaciji koja ne može nikoga da pobjedi. Tabaković je od momenta kada se pojavio imao veće reference od svakog napadača izuzev Džeke i Demirovića da mu se dadne prilika jer je prošle sezone bio najbolji strijelac cvajte i opet je konstantno grijao klupu.Beduin je napisao/la: ↑18 nov 2024, 09:23Jesi li pratio igre Tabakovica u Bundesligi ove sezone?fanatik19 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 23:30Šta očekuješ od kretena koji govori kako je Tabaković u nemilosti i frustriran zbog činjenice da ne igra a čovjek zadnjih mjesec dana sasvim korektnu minutažu u klubu ima za razliku od rekreativca Tahirovića. Za reprezentaciju je dosad odigrao malo više od 120 minuta na 4 utakmice od 10 utakmica koje su odigrane od momenta kad se on pojavio. Kakav motiv može imati frajer od 30 godina da dolazi sjedit na klupi uzimajući u obzir najveće rasulo u historiji reprezentacije?19vendetta87 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 21:36Jeste malo nepravedno prema njemu. Vec godinu dana je u reprezentaciji i nije imao neke prilike da igra, da bi na kraju s tribina gledao Kulenovica kako starta na prvom okupljanju
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 18 nov 2024, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala brate pa si objasnio ovom trolu...valjda sad skontafanatik19 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 15:17Tabaković je kasno stigao u Hofenhajm i tek zadnjih mjesec dana je malo pohvatao konce i odigrao vise minuta gdje je i zabio 2 gola i onda ovaj idiot kaže na pressu kako je u nemilosti i frustriran jer ne igra a čovjek odigrao u zadnjih mjesec dana jednu cijelu, jednu poluvrijeme pa po 20 i 30 minuta i pošalješ ga na tribine dok priliku dobijaju likovi koji imaju puno gori status u klubu. Poenta mog posta je da ne možeš očekivati od čovjeka da sa 30 godina dolazi sjedit na klupi u reprezentaciji koja ne može nikoga da pobjedi. Tabaković je od momenta kada se pojavio imao veće reference od svakog napadača izuzev Džeke i Demirovića da mu da prilika jer je prošle sezone bio najbolji strijelac cvajte i opet je konstantno grijao klupu.Beduin je napisao/la: ↑18 nov 2024, 09:23Jesi li pratio igre Tabakovica u Bundesligi ove sezone?fanatik19 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 23:30
Šta očekuješ od kretena koji govori kako je Tabaković u nemilosti i frustriran zbog činjenice da ne igra a čovjek zadnjih mjesec dana sasvim korektnu minutažu u klubu ima za razliku od rekreativca Tahirovića. Za reprezentaciju je dosad odigrao malo više od 120 minuta na 4 utakmice od 10 utakmica koje su odigrane od momenta kad se on pojavio. Kakav motiv može imati frajer od 30 godina da dolazi sjedit na klupi uzimajući u obzir najveće rasulo u historiji reprezentacije?
- Beduin
- Kontakt:
Pa zato sto si ti mentalno zaostao i nisi kadar adekvatno odgovoriti na upit nego uskaces ko padobranac i bauljas, zato cekas da neko drugi odgovori (a kome je i bilo upuceno pitanje) i ozari ti to glupavo seljacko lice. Ajd sad marš.Hazre je napisao/la: ↑18 nov 2024, 15:28Hvala brate pa si objasnio ovom trolu...valjda sad skontafanatik19 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 15:17Tabaković je kasno stigao u Hofenhajm i tek zadnjih mjesec dana je malo pohvatao konce i odigrao vise minuta gdje je i zabio 2 gola i onda ovaj idiot kaže na pressu kako je u nemilosti i frustriran jer ne igra a čovjek odigrao u zadnjih mjesec dana jednu cijelu, jednu poluvrijeme pa po 20 i 30 minuta i pošalješ ga na tribine dok priliku dobijaju likovi koji imaju puno gori status u klubu. Poenta mog posta je da ne možeš očekivati od čovjeka da sa 30 godina dolazi sjedit na klupi u reprezentaciji koja ne može nikoga da pobjedi. Tabaković je od momenta kada se pojavio imao veće reference od svakog napadača izuzev Džeke i Demirovića da mu da prilika jer je prošle sezone bio najbolji strijelac cvajte i opet je konstantno grijao klupu.
@fanatik19 - zato sam i postavio takvo pitanje, jer je Tabakovic ispod nivoa odigrao vecinu vremena koje je dobio u klubu, barem vecinu sto sam ga gledao. Izvlaci ga golgeterski ucinak u Cvajti (koju vecina ovdje osporava i ismijava bespotrebno), ali kao napadac sa klupe je sadvim ok u Hofenhajmu i lijepo je gledati sto vise nasih igraca u Bundesligi.
Tabakovicu se svakako trebalo dati vise prostora i minuta u reprezentaciji, a Dzeku odmoriti i pomalo ubacivati po potrebi, a tu je opet zakazao selektor. Kulenovic je drugaciji profil napadaca, dosta pokretniji, odlican u gradjenju lopte, dok je Tabakovic znatno sporiji i tromiji i bolji u sesnaestercu. Tako da zasto ne i obojica da igraju po potrebi, ali to je selektor treba probati i vidjeti ako vec zeli sve varijante isprobati.
Da li je zaista bila neka sitna povreda pa zato poslan na tribine, a onda i nazad kuci na provjere vidjet cemo. Ja cisto sumnjam u to.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Pa to je rak rana naseg fudbala godinama i godinama. Porazi protiv favorita sa jednim golom ili neki remi tu i tamo se slavi kao odlazak na EP i sve ostalo pada u vodu.
Sto se tice Harisa. Tabakovic nije veliki gubitak svakako, ali je stvar u principu i neozbiljnosti. Da ne kazem bahatoscu Saveza/strucnog staba.
Sto se tice Harisa. Tabakovic nije veliki gubitak svakako, ali je stvar u principu i neozbiljnosti. Da ne kazem bahatoscu Saveza/strucnog staba.
I ja bi se pokupio da ne dobijam nikako priliku a Demirovic svaku igra 90 minuta.Coolpanda24 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:58
Uredno juče trenirao u klubu.
Od hajpa zbog remija s Nizozemskom, neka druga pitanja su prošla ispod radara. Šta je s Harisom i kako su mogli dozvoliti da se shit happens i da Nikola bude neprijavljen za meč.

Ne mozes tek tako sutati ljudi, sve se vraca sve se placa 

Smijesno je da dodje neki Kulenovic i odmah starta protiv Njemacke, dok on ne dobije nista, hajde da se radi o nekoj klasi u nastanku, mislim na Kulenovica, pa da covjek kaze ok. Onako je ruzno ispalo sta god da neko rekao jos
-
- Kontakt:
Nisam ja sto posto uz svaku odluku Barbareza, ali ne kontam zašto selektor ne bi imao pravo da odlučuje ko mu treba ili ne treba u kojoj utakmici.
Ja nisam vidio da se negdje žalio na Tabakovićevo zalaganje na treninzima ili nešto slično, pa da kažeš da je slično kao sa Hadžikadunićem.
Meni je Kulenović kompletniji igrač od Tabakovića, ako ništa neuporedivo je pokretljiviji. Tabaković se manje kreće od Džeke, a tehnički je haman pa taraba. Može biti koristan samo kad spamamo duge lopte u šesnaesterac, ako nećemo tako igrati, nema nikakvog smisla da dobija minutažu.
Elem, nebitno šta ja vidim i kako, sva poenta je da selektorov zadatak nije da samo pročita imena klubova, vidi tamo Hoffenheim i kaže, ovaj će igrati. Ako ćemo po tome birati, onda nam selektor nikako ne treba.
Ja nisam vidio da se negdje žalio na Tabakovićevo zalaganje na treninzima ili nešto slično, pa da kažeš da je slično kao sa Hadžikadunićem.
Meni je Kulenović kompletniji igrač od Tabakovića, ako ništa neuporedivo je pokretljiviji. Tabaković se manje kreće od Džeke, a tehnički je haman pa taraba. Može biti koristan samo kad spamamo duge lopte u šesnaesterac, ako nećemo tako igrati, nema nikakvog smisla da dobija minutažu.
Elem, nebitno šta ja vidim i kako, sva poenta je da selektorov zadatak nije da samo pročita imena klubova, vidi tamo Hoffenheim i kaže, ovaj će igrati. Ako ćemo po tome birati, onda nam selektor nikako ne treba.
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑22 nov 2024, 17:35Nisam ja sto posto uz svaku odluku Barbareza, ali ne kontam zašto selektor ne bi imao pravo da odlučuje ko mu treba ili ne treba u kojoj utakmici.
potpis

menstrual
Starter danas. Mogao bi biti nova Barbarezova žrtva.
Tabakovic cist gol nije dao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.