bosnas_ je napisao/la:Barney Stinson je napisao/la:Ne možes ti kontrolirati 20 ljudi koji dođu na Želju, Sarajevo, i eventualno Čelik... A za ostale utakmice ne znaju ni da se igra... Sta bi ja ili netko drugi kad ga cujem da pjeva to trebao ici njemu i reci "Ej to ti je ruzno, nemoj to"... Da je pametan ne bi to ni pjevao, bolje receno ne bi ni dolazio na stadion... I meni smeta, ali sto ja tu mogu zatucanim ljudima, ili sto ti mozes kada na Grbavici netko huce Diogu ili neznam ni ja sto vise... Uostalom to je vec napisano mali milijun puta...
dobro slazem se,ne mozes ti nekom debilu zabraniti da vice,ali to ne smije biti organizovani ispad grupe navijaca,ja bi ih se odrekao pa makar stadion bio prazan kao u Olimpica...
Ma nije to bolan organizirani ispad grupe navijaca, nego organizirani ispit par kretena i onih koji ne znaju bolje i nakace se na njih. Ti likovi, ja ih u dusu znam, ovaj vodi jedno, onaj sa strane stalno ma 'ebi im mater, i pocne nesto po svom, ovaj do njega nastavi, par likova tako, i kad vidi kako ga pogleda prva ekipa, sam izadje vani, gdje mu je i mjesto. Doduse, ja shvacam odredjene stvari, ti ne kuzis da je ta grupa npr. se rijesila brojnih takvih silom, i umanjila sama sebi broj tri puta, ali je i digla kvalitet, no djecje neke bolesti se uvijek tu i tamo dese, no i to je razumljivo, ali nije za javnu raspravu, ako te sta zanima, imas pm, slobodno te pitaj, pojasnim na sta sam mislio.
A kasnije je sranje ispalo cisto zbog suca i svih natezanja i gluposti, publika se unervozila jer je vidjela penal i sama, i na kraju se to onda usija i dovede opet do ispada par pojedinaca, i tako krene masovni mentalitet, i onda pola ljudi stoji i gleda wtf, a sta ce im u tom momentu? Pa eno npr. kad su HZ provalile na teren (koristim cisto za primjer) i tukli zastitare, ganjali svoje igrace, tudje, ovo, ono, pa ja vjerujem da se vise od pola ljudi ondje naslo ono i stalo wtf, i stidilo se postupka, al opet kazem, sta ce im? Pa nek su i vecina. Jer, to sto na tv-u, bilo gdje izgleda drugacije, to je naravno zbog toga sto se ekstreman glas daleko cuje, i to se namjerno potencira, pogotovo kako bi jedni dokazali kako su ''kulturniji'' od drugih (a jake ti kulture u cijeloj drzavi, ma cudo jedno, samo glup covjek se kune u to, i to pogotovo praveci neku sredinu tipa 'grad' 'selo' i sl. sranja koja u BiH nikako, al nikako, ne stoje). To sto je bar 90 posto normalno sve bilo, to nitko ne vidi, to nitko ne cuje, jer, to nije novost, to nije zanimljivo. To ti je tako, to znam i po utakmicama vani i sl., da ne navodim sad primjere, al opet kad to dozivis na fakticki svakom stadionu na ovaj ili onaj nacin, u ovoj ili onoj mjeri, shvatis da je to simptom cijelog drustva, a sad to sto je nekome u interesu i sto zeli oblatiti cijelu jednu sredinu i negirati njenu sportsku i stranu vecinskog normalnog stanovnistva, to su neke druge price, a pogotovo odredjeni prednjace u tim provokacijama i pricama, a sami imaju ekscesa kao sve ostale grupe zajedno, no dobro. Vi (Bosna), ste npr. dobili veliki aplauz u kupu kad je bilo u blizu, jer prepoznala se ona Bosna koja se nije predavala, podsjetila na stari derbi, i pokazala da moze i ona sa manjim budzetom i kao autsajder dati sve od sebe na terenu i biti blizu.
...Život za Široki...