F.K. SARAJEVO
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ti ocigledno ne gledas Sarajevo ? Pa ne mozemo sastavit 3 pasa bolan.To sto smo na trecem mjestu je zahvaljujuci ogromnoj sreci i losoj igri klubova koji su par bodova iza nas...da su oni malo srece imali mi bi bilo sad 5 ...FUJPrpa je napisao/la:Ali ne , realno sto vam smeta covjek toliko .. napravio vam je dobru pozicio na tabeli , jos imate itekaki sansi , igru imate , aj pa mozemo reci dobru . msm nije stanje idealno , ali realno ni finansije vam nisu idealne ! . tako da prvo skocite pa recite hop , sta ce vam donjeti promjena trenera , nista , jos pogotovo u zavrsnom djelu sezone , dok se trener upozna , dok igraci naviknu na njegovu formu , u tom kraj sezone .. skontajte malo situaciju pa se radutjte !
kakvu igru drug mi igre nemamo vec 2 sezone vidjeces kad dodju dole i odma spuste gacePrpa je napisao/la:Ali ne , realno sto vam smeta covjek toliko .. napravio vam je dobru pozicio na tabeli , jos imate itekaki sansi , igru imate , aj pa mozemo reci dobru . msm nije stanje idealno , ali realno ni finansije vam nisu idealne ! . tako da prvo skocite pa recite hop , sta ce vam donjeti promjena trenera , nista , jos pogotovo u zavrsnom djelu sezone , dok se trener upozna , dok igraci naviknu na njegovu formu , u tom kraj sezone .. skontajte malo situaciju pa se radutjte !
Imali smo u Europi zadnji put...kao ii zadnjih 5 kola jesenjeg djela sezone 2009/10 kad smo uzeli Zelju i Borca na stranimauricius je napisao/la:kakvu igru drug mi igre nemamo vec 2 sezone vidjeces kad dodju dole i odma spuste gacePrpa je napisao/la:Ali ne , realno sto vam smeta covjek toliko .. napravio vam je dobru pozicio na tabeli , jos imate itekaki sansi , igru imate , aj pa mozemo reci dobru . msm nije stanje idealno , ali realno ni finansije vam nisu idealne ! . tako da prvo skocite pa recite hop , sta ce vam donjeti promjena trenera , nista , jos pogotovo u zavrsnom djelu sezone , dok se trener upozna , dok igraci naviknu na njegovu formu , u tom kraj sezone .. skontajte malo situaciju pa se radutjte !
Buraz gledaj svoj klub, nemoj nama soliti pamet sta mi imamo protiv naseg trenera ... imamo protiv njega to sto je u vrijeme bez licence dobio 4-godisnji ugovor od svog punca i slicno , i sto se poceo zezati sa rajom izjavama da odlazi poslije tekme sa Velezom ali ne zna koje godine ... kakva igra, kakvi jadi jedan Zrinjski nam slozi 4 komada sto odavno niko nije i slicno ...Prpa je napisao/la:Ali ne , realno sto vam smeta covjek toliko .. napravio vam je dobru pozicio na tabeli , jos imate itekaki sansi , igru imate , aj pa mozemo reci dobru . msm nije stanje idealno , ali realno ni finansije vam nisu idealne ! . tako da prvo skocite pa recite hop , sta ce vam donjeti promjena trenera , nista , jos pogotovo u zavrsnom djelu sezone , dok se trener upozna , dok igraci naviknu na njegovu formu , u tom kraj sezone .. skontajte malo situaciju pa se radutjte !
bordo_Sarajevo je napisao/la:mislim da nemi trabali imati problema sa borcem, 1-3, bez neke vece frke uzimamo
znamo da su svi protiv nas u ovoj ligi, i to bas sada, zato inat radi burazNije Bitno je napisao/la:bordo_Sarajevo je napisao/la:mislim da nemi trabali imati problema sa borcem, 1-3, bez neke vece frke uzimamo![]()
![]()
Samo u snuuu !
Trenutno korisnika/ca: bvsic, iliyaa8, MaroonBjelave, mosarajvosa83, nedimmmm1337, samoFKS, siroliver69 i 72 gosta.