Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hurem
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la hurem » 19 nov 2024, 10:14

fanatik19 je napisao/la:
19 nov 2024, 09:42
Kako bi se ti boga ti osjećao da svake sedmice poput Huseinbašića igraš 90 minuta za klub, nezamjenjiv si u istom i onda dođeš na okupljanje i griješ klupu faking Tahiroviću?
Osjećao bih se postidjeno jer je bolji od mene igrač koji grije klupu u klubu a ja igram redovno.
Druga stvar, Tahirovic nije konkurencija Huseinbašiću.
Treća stvar, Huseinbašić iako redovan starter u klubu je veoma loš u reprezent.dresu.

Kako će pitanje o ostavci biti normalno kada ne postoji nikakav rezultatski imperativ, kada nas taj poraz ništa ne košta, kada komplet LN nije cilj sama po sebi izuzev dovođenja novih imena, pravljenja sistema i tome slično. Naravno da je pitanje o ostavci nezrelo i debilno. Zao mi je mladog novinarcica sto je podlegao forumasima. Sazret će.
Evo sta da izgubimo večeras 10:0...opet bi pitanje o ostavci bilo iracionalno. U ovom trenutku da.
U nekom trenutku tamo nekad, možda u 2,3,5.kolu bude bilo mjesta za takvo pitanje. To ćemo tek da vidimo.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 19 nov 2024, 10:20

hurem je napisao/la:
19 nov 2024, 10:14
fanatik19 je napisao/la:
Kako bi se ti boga ti osjećao da svake sedmice poput Huseinbašića igraš 90 minuta za klub, nezamjenjiv si u istom i onda dođeš na okupljanje i griješ klupu faking Tahiroviću?
Osjećao bih se postidjeno jer je bolji od mene igrač koji grije klupu u klubu a ja igram redovno.
Treća stvar, Huseinbašić iako redovan starter u klubu je veoma loš u reprezent.dresu.
Ne bih se osjećao postiđeno nego uvrijeđeno obzirom da je bivši selektor i ujedno grobar Milošević tog istog Tahirovića ostavljao na klupi i dok je igrao uredno za svoj klub predviđajući šta će mu se dogoditi u karijeri i to je jedina stvar koju je gledajući dugoročno bio u pravu
Druga stvar, Huseinbašića sam naveo samo kao primjer veznjaka koji igra baš bitnu ulogu u respektabilnom klubu
Treća stvar, Huseinbašić svakako da nije dobar u reprezentativnom dresu ali je Tahirović još gori uzimajući u obzir koliko mu se prilike daje a gotovo da ništa ne pokazuje izuzev s vremena na vrijeme dobre duge lopte. Ja kad doživim da Tahirović namjesti gol nekome u reprezentaciji kao Huseinbašić Demiroviću protiv Holandije janje ću okrenuti.
Ne znam stvarno na osnovu čega braniš Tahirovića. Prvi sam ja mrtve yebavao Savi što mu je radio sve one stvari ali evo sada kada je došao Barbarez u čijim je očima Busquets on apsolutno ni najmanje ne opravdava to povjerenje.

Rezultat nije imperativ ali jeste pomak u igri kojeg nema ni u najmanjim naznakama i to je ono što bode oči i izaziva uznemirenost. Ako kroz 7 utakmica nismo mrdnuli milimetar prema naprijed, kada ćemo onda kralju?
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 19 nov 2024, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 19 nov 2024, 10:23

Meni je veci problem Burnic, imam osjecaj da mora igrat zbog menadžera i da mu se mora tražit pozicija. Covjek zacementiran u prvih 11 ko da igra u Realu a ne u cvajti.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 19 nov 2024, 10:30

nema pomaka u igri, a prethodnici gubili od luksemburga, a barbarez je to trebao odmah srediti da se nosimo sa najjacim repkama svijeta :kuknjava: :kuknjava: :kuknjava:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 19 nov 2024, 10:31

Joj al se Dupli Sport blamira sa ovim clancima, sta je Barba izjavio u Junu 😂
Zadnja izmjena: GG3, dana/u 19 nov 2024, 10:33, ukupno mijenjano 1 put.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 nov 2024, 10:32

RollingPaper je napisao/la:
19 nov 2024, 10:23
Meni je veci problem Burnic, imam osjecaj da mora igrat zbog menadžera i da mu se mora tražit pozicija. Covjek zacementiran u prvih 11 ko da igra u Realu a ne u cvajti.
Burnic moze pokriti svaku poziciju u odbrani i u veznom redu, a pri tome je standardan u ekipi koja se bori za ulazak u Bundesligu. Ni ja licno nisam odusevljen sa njim, ali smatrati ga menedzerskim pozivom nema smisla, jer ostali nisu nista bolji, niti gori od njga. A pri tome igrao je u karijeri i u Dortmundu, Stuttgartu, Heidenheimu i sad Karlsruheru na svakoj poziciji u veznom redu i odbrani.

Pri tome moze pokriti poziciju wingbacka na kojoj osim Dedica i Gazibegovica nemamo drugih opcija, a obojica su evo u zadnjih 4 utakmice bili povrijedjeni u nekim utakmicama, samim time je logicno da ce Burnic zauzeti tu poziciju. Ili bi lijevo trebao Mujakic igrati kad nema ove dvojice?

Igraci kao Burnic su nasa realnost, da imamo boljih bili bi tu i igrali bi.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 19 nov 2024, 10:35

Goalgetter je napisao/la:
19 nov 2024, 10:32
Burnic moze pokriti svaku poziciju u odbrani i u veznom redu, a pri tome je standardan u ekipi koja se bori za ulazak u Bundesligu. Ni ja licno nisam odusevljen sa njim, ali smatrati ga menedzerskim pozivom nema smisla, jer ostali nisu nista bolji, niti gori od njga. A pri tome igrao je u karijeri i u Dortmundu, Stuttgartu, Heidenheimu i sad Karlsruheru na svakoj poziciji u veznom redu i odbrani.

Pri tome moze pokriti poziciju wingbacka na kojoj osim Dedica i Gazibegovica nemamo drugih opcija, a obojica su evo u zadnjih 4 utakmice bili povrijedjeni u nekim utakmicama, samim time je logicno da ce Burnic zauzeti tu poziciju. Ili bi lijevo trebao Mujakic igrati kad nema ove dvojice?

Ma sad kao prizivaju onog Karica, on ne moze u **** Sturmu da se nametne.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 nov 2024, 10:37

fanatik19 je napisao/la:
19 nov 2024, 10:20
hurem je napisao/la:
fanatik19 je napisao/la:
Ne bih se osjećao postiđeno nego uvrijeđeno obzirom da je bivši selektor i ujedno grobar Milošević tog istog Tahirovića ostavljao na klupi predviđajući šta će mu se dogoditi u karijeri i to je jedina stvar koju je gledajući dugoročno bio u pravu
Druga stvar, Huseinbašića sam naveo samo kao primjer veznjaka koji igra baš bitnu ulogu u respektabilnom klubu
Treća stvar, Huseinbašić svakako da nije dobar u reprezentativnom dresu ali je Tahirović još gori uzimajući u obzir koliko mu se prilike daje a gotovo da ništa ne pokazuje izuzev s vremena na vrijeme dobre duge lopte. Ja kad doživim da Tahirović namjesti gol nekome u reprezentaciji kao Huseinbašić Demiroviću protiv Holandije janje ću okrenuti.
Ne znam stvarno na osnovu čega braniš Tahirovića. Prvi sam ja mrtve yebavao Savi što mu je radio sve one stvari ali evo sada kada je došao Barbarez u čijim je očima Busquets on apsolutno ni najmanje ne opravdava to povjerenje.

Rezultat nije imperativ ali jeste pomak u igri kojeg nema ni u najmanjim naznakama i to je ono što bode oči i izaziva uznemirenost. Ako kroz 7 utakmica nismo mrdnuli milimetar prema naprijed, kada ćemo onda kralju?
Bas kao sto sam tada mjesecima prije pisao da ne vidim Tahirovica kao startera u barazu pa je bilo drvlja i kamenja na mene, a to sam pisao dok je igrao redovno u Ajaxu, isto tako sada branim njegovo forsiranje u ovim "nebitnim" utakmicama zbog nekih drugih razloga...u isto vrijeme ništa lošiji od Huseinbašića. Naprotiv.
I kao sto rekoh, nije ti pravo poređenje. Bolje poredi Huseinbašića i Gigovica. Evo ja bih večeras dao prednost Denisu u odnosu na Armina koji je totalno podbacio do sada.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 19 nov 2024, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 nov 2024, 10:39

Ne znam za vas ali mislim da ima ovdje dosta do igrača a da je na paljbi selektor i stručni štab pa i savez koji osigura i ptičjeg mlijeka u logistici ako zatraže za razliku od nekih vremena kad naši igrači nisu imali od saveza osiguran dobar hotel, hranu, opremu itd.

Prvo ne branim Barbareza, podrzao sam ga, ali on je fula teška i siguran sam da neće jos dugo ostati, bez obzira na dugogodišnjii ugovor mislim da će mu presuditi iduće kvalifikacije gdje će gubiti i od reprezentacija ispod našeg ranga. Čovjek nije sposoban, ni stručan, bez iskustva, mi priliku ne mozemo kreirati nikome. Nema promjene plana, reakcije. Stvarno nestručan čovjek. Ali hajde da se vratimo na igrače.

90% njih okupljanje koristi kao izlet i odmor. Dan nakon 7-0 snimaju klipove sa frizerima sretni izvode frizurice i slicno pa hodaju po jaranskim restoranima poput Bolićevog, vozaju se po Sarajevu itd. Sprdnja živa. Nema nikakvog nacionalnog naboja, identiteta, borbe. Amaterske greške svaku utakmicu nakon kojih ne pokazuju nikakvo kajanje. Nek je steaka, frizurica, lagan trening, story i cao. Ovi stranci ova dijaporska djeca nemaju osjecaja ni sta je reprezentacija ni sta je kult, identitet, koliko ih ljudi gleda i koliko ljudima reprezentacija znači. Oni su emotivni invalidi bez duše i srca. Tako i igraju za BIH. Sve ijedan novi igrač bez izuzetka.

Mi možemo misliti da su Vranješ i Krunic i slicni Srbi koji igraše za reprezentaciju četnici i šta sve ne ali svaki Srbin koji je igrao za Bosnu više je ginuo od svih onih naših igrača sto furaju ljiljane i Bosnu i kopačke za zastavom itd za Instagram.

Kada sam vidio na tiktok Demirovića kako pozira frizeru smije se, sminka, izvlači crtice sve mi je jasno. Majstore desna obrva ti nije dobro poćupana koncem. Ovo ostali su još gori sto su tek dosli. Dan nakon 7-0.

Jednostavno emocija je nestala. A sa emocijom sve ostalo. Zato se bez stida ikakvog i dešavaju porazi od 7-0.

Nije tu samo Barbarez krivac ili Spahić ili savez. Igrače niko ne dira a najveci su krivci.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 nov 2024, 10:42

GG3 je napisao/la:
19 nov 2024, 10:35
Ma sad kao prizivaju onog Karica, on ne moze u **** Sturmu da se nametne.
Bitno da se samo okrece, priziva se drugi, kad ovaj ne valja, moze nama i Civic, i kad on po obicaju usere vracaj se na prvog. :mrgreen:
Poprilicno sam siguran da je Karic gori igrac od Civica, Karic se ne moze nametnuti u Sturmu cak kad im 2 beka fale, sve sto sam ga do sad gledao uopste me nije odusevio, osim da ima solidnu ljevicu. Ne zelim reci da je lose sto smo ga kaparisali za nas, ali da je neki upgrade, i nije zasad.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 19 nov 2024, 10:45

hurem je napisao/la:
19 nov 2024, 10:37
fanatik19 je napisao/la:
19 nov 2024, 10:20
hurem je napisao/la:

Ne bih se osjećao postiđeno nego uvrijeđeno obzirom da je bivši selektor i ujedno grobar Milošević tog istog Tahirovića ostavljao na klupi predviđajući šta će mu se dogoditi u karijeri i to je jedina stvar koju je gledajući dugoročno bio u pravu

Bas kao sto sam tada mjesecima prije pisao da ne vidim Tahirovica kao startera u barazu pa je bilo drvlja i kamenja na mene, a to sam pisao dok je igrao redovno u Ajaxu, isto tako sada branim njegovo forsiranje u ovim "nebitnim" utakmicama zbog nekih drugih razloga...u isto vrijeme ništa lošiji od Huseinbašića. Naprotiv.
Ne slažemo se i to je skroz normalno. Smatram također da mu treba davat minute kada se već odlučilo ići sa njim u ovaj projekat ali da konstantno dobija prednost ispred drugih a status u klubu mu je takav kakav jeste mi je čisto vrijeđanje inteligencije i isto ne podržavam.

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 19 nov 2024, 10:46

Evander je napisao/la:
19 nov 2024, 08:37
dzemil je napisao/la:
19 nov 2024, 07:02
Ovoj reprezentaciji treba dati podršku baš sada. Navijačke skupine treba da daju podršku svojoj reprezentaciji baš u ovom teškom trenutku a ne da ih ostave na cjedilu. Treba da im skandiraju i navijaju za njih kao da smo prvi na tabeli i najbolji.

Ti ne voiliš svoju reprezentaciju i zemlju, nego lažeš, jer je napuštaš kada je najteže. To nije ljubav, nego interes. Ti meni rezultate, a ja tebi pljeskanje i pjesmu. Trgovački pristup, a kod prave ljubavi voli se uvijek. Ima se pravo kritikovati, ali se nema pravo otkazati podrška i to da sada bude još i veća.
Ukradoh od jednog poznanika sa fb-a. Apsulutno se slazem sa recenim.
P.S. Da ne bi bilo zabune, poznanik koji je ovo napisao je maloletnji borac Armije BiH, 3 puta ranjavan.

"Kada bi se ljubav prema Domovini mjerila sa ličnim odnosom prema fudbalakoj reprezentaciji svoje zemlje, ja bi vjerovatno bio etiketiran kao jedan od većih izdajnika svoje zemlje. Ali zaista, ova reprezentacija ne da me ne interesuje, već imam nekakvo čudno gađenje prema njoj".
Svaka čast na svemu tome, što je bio borac itd. To je velika stvar, ali ne znam zašto bi uzimao njegovo mišljenje u vezi fudbalske repke ili bilo čega drugog kao mjerilo ili kao evanđelje.

Ako pratiš repku, ako te to zanima, ako si navijač, put odustajanja, prezira itd nije pravi put. Zato mi se jako svidio stav Barbareza u vezi ostavke. Ako ni na čemu drugom čestitam mu na stavu i što nije šupak da ode odmah, nego je odlučio da stane iza sebe i repke i pored svih kritika i što mu ne pada na pamet da sada ide. Laf je.Lako je navijati i bodriti kad se pobjeđuje. Jedino podržavam kritiku nezalaganja, a ako se netko bori, a još nije dorastao nečemu ili je na putu odrastanja, onda nije u redu da se sasjecaju krila bilo igračima ili selektoru, pod uslovom da postoji istinska volja i zalaganje, htijenje da se nešto napravi.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2024, 10:58

avenija je napisao/la:
19 nov 2024, 10:39
Ne znam za vas ali mislim da ima ovdje dosta do igrača a da je na paljbi selektor i stručni štab pa i savez koji osigura i ptičjeg mlijeka u logistici ako zatraže za razliku od nekih vremena kad naši igrači nisu imali od saveza osiguran dobar hotel, hranu, opremu itd.

Prvo ne branim Barbareza, podrzao sam ga, ali on je fula teška i siguran sam da neće jos dugo ostati, bez obzira na dugogodišnjii ugovor mislim da će mu presuditi iduće kvalifikacije gdje će gubiti i od reprezentacija ispod našeg ranga. Čovjek nije sposoban, ni stručan, bez iskustva, mi priliku ne mozemo kreirati nikome. Nema promjene plana, reakcije. Stvarno nestručan čovjek. Ali hajde da se vratimo na igrače.

90% njih okupljanje koristi kao izlet i odmor. Dan nakon 7-0 snimaju klipove sa frizerima sretni izvode frizurice i slicno pa hodaju po jaranskim restoranima poput Bolićevog, vozaju se po Sarajevu itd. Sprdnja živa. Nema nikakvog nacionalnog naboja, identiteta, borbe. Amaterske greške svaku utakmicu nakon kojih ne pokazuju nikakvo kajanje. Nek je steaka, frizurica, lagan trening, story i cao. Ovi stranci ova dijaporska djeca nemaju osjecaja ni sta je reprezentacija ni sta je kult, identitet, koliko ih ljudi gleda i koliko ljudima reprezentacija znači. Oni su emotivni invalidi bez duše i srca. Tako i igraju za BIH. Sve ijedan novi igrač bez izuzetka.

Mi možemo misliti da su Vranješ i Krunic i slicni Srbi koji igraše za reprezentaciju četnici i šta sve ne ali svaki Srbin koji je igrao za Bosnu više je ginuo od svih onih naših igrača sto furaju ljiljane i Bosnu i kopačke za zastavom itd za Instagram.

Kada sam vidio na tiktok Demirovića kako pozira frizeru smije se, sminka, izvlači crtice sve mi je jasno. Majstore desna obrva ti nije dobro poćupana koncem. Ovo ostali su još gori sto su tek dosli. Dan nakon 7-0.

Jednostavno emocija je nestala. A sa emocijom sve ostalo. Zato se bez stida ikakvog i dešavaju porazi od 7-0.

Nije tu samo Barbarez krivac ili Spahić ili savez. Igrače niko ne dira a najveci su krivci.
Stoji dosta toga, ali tu je savez itekako odigrao ulogu jer je odvojio repku od naroda i navijaca. To je bio i osnovni cilj vice i niko me ne moze ubjedit u suprotno.

Ogadio je ljudima reprezntaciju, jer ovo vise nije nasa reprezntacija BiH drzave koju volimo nego nekakva selekcija FS koji je pod kontrolom ljudi koji mrze BiH

Isto ti se trenutno desava i u politici, shvatili su da nas silom ne mogu pobjedit jer smo nezgodni kad smo stjerani uz zid, zato su se odlucili na dosta perfidniju taktiku:

Da nam uniste ideale, simbole i ubjede nas da se nemamo za sta borit
=\_1921_/=

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 19 nov 2024, 11:11

Ovaj mali yutuber kloc obicni koji nema veze osim sto se blamira. On bi nesto mijenjao ne valja mu nista a ne zna recenice sastaviti kamoli da on da neko obrazlozenje kako bi trebalo i šta je alternativa.

Sergej jeste zalutao i nije opravdao ocekivano vec u startu prije svega svojim ponašanjem i pričom (rezultati manje vise) ali nazalost svaka fukara moze nesto pricati u prazno a pameti nema, u biti najvise je kritičara koji sjede na mudima.

Ako vec pricas o necemu ponudi se za bolje rjeseenje i ponudi nesto pametno
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 19 nov 2024, 11:12

Ma šta se oni bore za Bundesligu, malo ih posrecilo napocetku da budu medju prva 3. Kakva je liga cvajta dovoljno govori kad su Burnic, Bicakcic, Huseinbasic neki igraci tamo koji su standardni.

Korisnije bi bilo ubacit najboljeg veznog igraca premijer lige, kao onomad Prosinecki sa Saricem. Ubacis najboljeg veznjaka nase lige i on bude koristan na terenu, a ne nevidljiv kao ovi cvajtaši.

Vremena se mjenjaju cvajta nije kao sto je bila prije 10 godina, Borac nije izgubio od Ferencvarosa, Panatinaikosa, APOEL-a, pa ne bi izgubio ni od nekog cvjataša na čelu sa Bičakčićem. Dakle zovemo igrače koji sa svojim ekipama teško da bi pobjedili jednog Borca koji igra grupe KL.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2024, 11:14

Imajednabrigada je napisao/la:
19 nov 2024, 11:11
Ovaj mali yutuber kloc obicni koji nema veze osim sto se blamira. On bi nesto mijenjao ne valja mu nista a ne zna recenice sastaviti kamoli da on da neko obrazlozenje kako bi trebalo i šta je alternativa.

Sergej jeste zalutao i nije opravdao ocekivano vec u startu prije svega svojim ponašanjem i pričom (rezultati manje vise) ali nazalost svaka fukara moze nesto pricati u prazno a pameti nema, u biti najvise je kritičara koji sjede na mudima.

Ako vec pricas o necemu ponudi se za bolje rjeseenje i ponudi nesto pametno
Barbarez nije uopste trener i apsolutno nema nikakve veze sa zivitom sta radi i sta treba da radi...ja mislim da bi svaki trener iz nase lige bio bolji

Jeste, ima more primjera kako su treneri bez iskustva nesto uspjeli, ali Barbarez nije jedna od tih, eo smijem u milju maraka da ce mu ovo bit prvi, zadnji i jedini trenerski poso u karijeri

On ce osvojit ne vise od 10b u kvalfikacijama(ako i toliko) i dobit otkaz vjerovatno prije kraja...bukvalbo 3 godine sa njim su bacene

Ne kazem da bi se neko drugi plasiro, ali makar bi mozda iskristalisali neku igru, plan, nosioce igre, doktrinu sta ti ja znam....on ba izvodi rendom 11 igraca svaku tekmu bez ikakve ideje .....i nastavice izvodit i tjt. Ne bi me cudilo da ih iz sesira izvlaci
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 19 nov 2024, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 19 nov 2024, 11:18

Da je narod prema politicarima isti kao prema Barbarezu gdje bi nam bio kraj. Da novinari pitaju nekog politicara da li ces odstupiti, da li ces dati otkaz, itd. Barbareza svaki dan 100 clanaka kako nam ne valja, pustite covjeka jbt, svi znamo da ne valja nista u drzavi.

Treba rijesiti problem saveza, treba napraviti jake temelje. Omladinske kategorije ne valjaju za k. Sve igraju menadzerski igraci. Ne mozemo nista od toga ocekivati.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 19 nov 2024, 11:18

Moramo vjerovati barbi! Za 4 godine ce se to sve posloziti!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2024, 11:21

nebeskasila je napisao/la:
19 nov 2024, 11:18
Da je narod prema politicarima isti kao prema Barbarezu gdje bi nam bio kraj. Da novinari pitaju nekog politicara da li ces odstupiti, da li ces dati otkaz, itd. Barbareza svaki dan 100 clanaka kako nam ne valja, pustite covjeka jbt, svi znamo da ne valja nista u drzavi.

Treba rijesiti problem saveza, treba napraviti jake temelje. Omladinske kategorije ne valjaju za k. Sve igraju menadzerski igraci. Ne mozemo nista od toga ocekivati.
Kad je Murta i njesra je u drzavi onda dodje Kurta i ti znas da ce bit njesra..pa ne znas ni sta bi reko

Barbarez je sam srao godinama o sebi kao spasiocu, hejto savez, hejto selektore, hejto igrace sve je on zbao kako i sta treba, od lopova u savezu do terena.. I STA JE SAD LJUDINO KAD SI DOSO? Jesam te ja tjero da se tako postavljas?

BARBAREZ JE BIO UPRAVO TAJ TIP LJUDI KOJI TRENUTNO SERU PO NJEMU
=\_1921_/=

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 19 nov 2024, 11:22

Burnic ce nazalost ako Karlsruhe izbori plasman u Bundesligu biti prodan. Vjerovatno u Tursku ili opet u Cvajtu. Nema od njega kuveta ali jos gora činjenica je da nemamo boljeg.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.