Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Juventinisimo » 19 nov 2024, 01:18

Sve pocinje od NEVAZNIH utakmica...sve i jedan raspad sistema pocinje od toga...Prosli ciklus liga nacija na zadnju utakmicu idemo nonsalantno, jer smo vec izborili prvo mjesto...i naravno Rumunija nas zgazi nogama...
To su te utakmice koje nam nisu vazne, a vazne su itekako...na tim utakmicama se uvjezbava "nesto"....a mi to nesto nemamo...
Sve i jedna prijateljska je odigrana preko qurca od kako gledam repku...to ozbiljne repke ne rade...taj mentalni sklop imamo samo mi...
Ne postoji NEVAZNA utakmica...sve i jedno okupljanje se mora iskoristiti maksimalno...tako to rade ozbiljne repke, a mi smo daleko od toga..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 nov 2024, 01:20

egocentrik je napisao/la:
19 nov 2024, 00:52
Ma barba je i kome je bio drag ogadio se
Bas tako :thumbup:

BobRock
Kontakt:

Post Postao/la BobRock » 19 nov 2024, 01:35

slika

Malo si me preduhitrio

Ovo je jedna tekma sa Rumunima kad se nesto kao trebalo isprobati, bilo je par igraca iz naftalina, spic se probavao sa Prevljakom, on je tad bio relativno uspjesan u odnosu na zadnje dvije godine itd
Ovo je Petev, nista se ovde nije isprobalo osim da smo u predhodnim utakmicama imali cesto vise srece od pameti ovaj sunovrat u ambis kojem svjedocimo traje zadnjih 4-5 godina uz povremeno zaustavljanje, ovu Rumuniju koja nas je rastavljala na faktore je kod kuce par mjeseci prije razgulila Crna Gora 3:0,

Ovo je znaci Sept 2022 pod Petevim kao nevazna tekma jer se nesto probalo sto je bilo vrijedno te bruke, a danas vidimo da nista nije bilo ni vrijedno ni oprobano, nego se u dvije godine izmijenjalo Faruk, Kodro, Savo, Sergej

BobRock
Kontakt:

Post Postao/la BobRock » 19 nov 2024, 01:59

slika
Opet ruzan rezultat, ptevise cetvorki imamo od ispod prosjecnih ekipa da bi to moglo biti slucajan los dan, vise izgleda kao pravilo, pogotovo kad nam treba dobar rezultat jer smo nerijesenom tekmom sa “losijom” ekipom kuci izgubili bodove…

Nas oducavaju od repke propustima koji se granice sa gluposcu i potpunim neznanjem tipa nema beka kod Susica, ili spica na Kipru, pa Mesine vizije, Prosinecki-sad demontira Crnu Goru, Petev malo malo bolja varijanta u odnosu na ostale, pa ludi slijed 4 selektora sa Sergejom na kraju koji ima najbolje uslove z rad od svih ali mi nakon 4-5 godina kotrljanja niz litice provalije nemamo vise snage da trpimo dalje eksperimentisanje sa ruznim ishodima

Na zalost, ako bi Sergej odustao sad, ne bi dosao Joakim Loew vec Krstajic ili sl prema tome nemamo se cemu nadati u slucaju njegovog otkaza

Nasa situacija je daleko losija nego sto mi uopste imamo uvida tako da ce i trebati daleko vise rada da se vide rezultati koje svi zelimo gledati

Pozz svima i puno strpljenja!

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 19 nov 2024, 02:59

NEZALAGANJE je napisao/la:
18 nov 2024, 22:39
Evo odmah jednog da ti navedem, a 100% ih ima jos.

Nidal Celik. Sta taj decko trazi u reprezentaciji?? Nema 5 postenih mecava ni za U21, a i ovo sto je odigrao je bio katastrofa. Decko je klasican projekat FK Sarajevo koji je pametno skontao da bi ga mogli prodati, pa je krenula i "propaganda".Prvo mu je u klubu data kapitenska traka, potom su poceli hvalospjevi na TV prenosima (ko prati nasu ligu to zna)x a sve je "zacinjeno" pozigom za A repku.Taj decko nicim nije zasluzio ovaj poziv.
On je uskocio nakon sto su se povrijedila dva stopera s prvobitnog spiska. Naravno da nije zasluzio poziv jer se jos nije dokazao ni u mladoj selekciji, ali je Barbarez isao logikom da ovako pruzi podrsku mladom i perspektivnom stoperu iz domace lige - sto ja mogu razumjeti.

Nema nista lose u tome da je mali projekat kluba u kojem igra, da mu daju kapitensku traku i da ga maksimalno guraju. Kamo srece da imamo vise 18-godisnjaka na tom nivou i da ih njihovi klubovi forsiraju, s namjerom da od njih naprave ozbiljne igrace i naravno da na njima zarade. E sad, da li ce on napraviti neku karijeru - tu je jos uvijek veliki upitnik, ali je cinjenica da trenutno rezultati Sarajeva i ne trpe toliko zbog njegove igre. Ok, jeste skrivio nekakve penale, ali sta drugo ocekivati od momka u tim godinama?! Ne moze preko noci nauciti sve.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 19 nov 2024, 03:27

Svaka cast novinaru SS. Jedini koji je postavio pravo pitanje! OSTAVKA! Glas foruma

Pisam mu se na celavicu.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 19 nov 2024, 03:39

Tekashi je napisao/la:
19 nov 2024, 03:27
Svaka cast novinaru SS. Jedini koji je postavio pravo pitanje! OSTAVKA! Glas foruma

Pisam mu se na celavicu.

Ako si gledao press vidio si da su manje vise svi novinari sto direktno sto indirektno ciljali na to, ali suga nema obraza.. bas mi se zgadio a bio je ikona.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 19 nov 2024, 03:47

egocentrik je napisao/la:
19 nov 2024, 03:39
Tekashi je napisao/la:
19 nov 2024, 03:27

Pisam mu se na celavicu.

Ako si gledao press vidio si da su manje vise svi novinari sto direktno sto indirektno ciljali na to, ali suga nema obraza.. bas mi se zgadio a bio je ikona.
99% nas! Koji volimo i pratimo svaki **** korak reprezentacije.

Fuj!

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 19 nov 2024, 03:49

Molim vas ne idite u Zenicu! Ko Boga vas molim!

Zelim prazan stadion!

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 19 nov 2024, 06:20

Barbarez je totalno fulio mentalitet naših navijača...i to će mu dohakati na kraju.

Ako želiš podršku, na početku trebaš ili dobar rezultat ili minimalne poraze,jer se rezultat ipak gleda a ne jesi li ti isprobao neke igrače. Kako doći do minimalnog poraza nije bitno,ako treba "slomiti nekom nogu" u prvoj minuti od Njemaca i to treba probati,trčkaranjem oko njih nećeš ništa postići.

Naš najveći problem je što nemamo bar 5-6 igrača koji će biti nositelji igre i koji će biti konstantni...i onda ide lutanje sa formacijama i igračima.

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 19 nov 2024, 07:02

Ovoj reprezentaciji treba dati podršku baš sada. Navijačke skupine treba da daju podršku svojoj reprezentaciji baš u ovom teškom trenutku a ne da ih ostave na cjedilu. Treba da im skandiraju i navijaju za njih kao da smo prvi na tabeli i najbolji.

Ti ne voiliš svoju reprezentaciju i zemlju, nego lažeš, jer je napuštaš kada je najteže. To nije ljubav, nego interes. Ti meni rezultate, a ja tebi pljeskanje i pjesmu. Trgovački pristup, a kod prave ljubavi voli se uvijek. Ima se pravo kritikovati, ali se nema pravo otkazati podrška i to da sada bude još i veća.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 nov 2024, 08:37

dzemil je napisao/la:
19 nov 2024, 07:02
Ovoj reprezentaciji treba dati podršku baš sada. Navijačke skupine treba da daju podršku svojoj reprezentaciji baš u ovom teškom trenutku a ne da ih ostave na cjedilu. Treba da im skandiraju i navijaju za njih kao da smo prvi na tabeli i najbolji.

Ti ne voiliš svoju reprezentaciju i zemlju, nego lažeš, jer je napuštaš kada je najteže. To nije ljubav, nego interes. Ti meni rezultate, a ja tebi pljeskanje i pjesmu. Trgovački pristup, a kod prave ljubavi voli se uvijek. Ima se pravo kritikovati, ali se nema pravo otkazati podrška i to da sada bude još i veća.
Ukradoh od jednog poznanika sa fb-a. Apsulutno se slazem sa recenim.
P.S. Da ne bi bilo zabune, poznanik koji je ovo napisao je maloletnji borac Armije BiH, 3 puta ranjavan.

"Kada bi se ljubav prema Domovini mjerila sa ličnim odnosom prema fudbalakoj reprezentaciji svoje zemlje, ja bi vjerovatno bio etiketiran kao jedan od većih izdajnika svoje zemlje. Ali zaista, ova reprezentacija ne da me ne interesuje, već imam nekakvo čudno gađenje prema njoj".

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 19 nov 2024, 08:47

evo bas cu danas kupiti 5 karti da povecdem porodicu da uzivo vide vasilja,katica,muharemovica,sarica sunjica,jer ako ovaj selektor i ovaj savez odu ,nikad vise nece biti u prilici uzivo gledati ove fudbalske magove

ako naidjemo i na vicu ,djeca hoce sliku

a barba je poznat da mijenja misljenja mozda i da ostavku bez obzira sto je juce pčljuvao na to pitanje,ma nije mu prvi put da pljuje nesto pa promijeni misljenje jel

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 nov 2024, 08:55

Ovaj forum je odavno lakrdija i ide ka tome da postane pravi đeriz.

(((((Jedan postavlja nekog youtubera GAGU kao mjerilo stvari. Drugi aplaudiraju.
- ostavka?
Pogledao par minuta i ugasio. Naravno da je pitanje o podnošenju ostavke van svake pameti, taman da je bilo 17:0 a ne 7:0. Objasnio sam zašto u prethodnom postu, donekle. Nema potrebe za natezanjem. Ko želi razumjet će.

- laž?!
kaze da je trebalo odmah na početku nakon imenovanja na poziciju selektora postaviti pitanje o preuzimanju reprezentacije bez dana trenerskog iskustva - e pa moj gagice postavljeno je to pitanje i čovjek je lijepo odgovorio.

- kostur, ne nazire se?!
Rekao je da se nazire polahko ali gaga kaze ne...pa ne nazire se u smislu u kojem ti pratiš fudbal...i kako da se nazire kad svaku novu utakmicu usljed povreda i odsustva zbog žutih kartona fali po 3,4,5 prvotimaca...kako u vraziju mater (ovo vise onako zbog idiotskog razmišljanja a bez sagledavanja sire slike :) ) ?!
Jel' u junu falilo 15 igraca i jesu li u ova 3 prozora (sept.okt.nov.) falili najvazniji igrači...te Dzeko, te Demirovic, te Dedic, te Gazibegovic, te Katic, te Kolasinac, te Bašić, te Hadzikadunic (vidjet cemo sta ce biti s njim)...i bla bla...pa si tek doveo Kulenovića, Bazdara, Sunjica...Muharemovic tek upisao par utakmica na ozbiljnijem seniorskom nivou, itd.
Nakon Nizozemske, svih dosadašnjih utakmica i treninga, januarskog prelaznog roka, zdravlja i forme igraca će se tačno znati kostur za prve utakmice kvalifikacija.
...
Nakon par minuta sam prestao gledati i slušati iritantni glas gage.)))))

Barbarez - bit ce sve manje bahat i to je dobro nakon 7:0.
Imao je ispada na presicama i to je vec apsolvirano. Valjda je došao pameti.
Isto tako, nekada se ne zna izraziti ali je jasno na sto je mislio. Medjutim zlobnici će uvijek drugačije tumačiti.
Evo ja sam 100% siguran da ni sekunde nije razmišljao da ne pozove Bajraktarevica, ali se totalno pogrešno izrazio želeći nesto drugo kazati. I da ne navodim druge primjere.
Ima i taktikckih pogresaka, ima poziva koje je mogao zaobići (Mujakic).
Bilo je grešaka, bit ce ih jos. Na greškama se uči. Bolje u LN nego u kvalifikacijama.

Tahirovic - stalno ga se blati a frajer i dalje, iako bez utakmica, nas najbolji igrač u veznom redu iz utakmice u utakmicu. Onda možete zamisliti kakvi su ostali ako je on najbolji. I ne samo u tim utakmicama, nego on jeste nas najbolji vezni igrač. Frajer bez utakmica bolji od Gigovica i Huseinbašića koji igraju redovno u klubovima.
I neka ga forsira. To će mu pomoći za transfer u januarskom prelaznom roku.

Jedan drugi krivi Barbareza za posljednjih neuspješnih 17 utakmica, pa je i ostale neznalice naveo da optuže Barbareza za taj neuspjeh, iako Barbarez nema veze s većinom tih utakmica i blamazama protiv faking Luksemburga, Islanda, Slovacke, Portugala...na kraju Ukrajine.

Treći piše "nemojte ići na stadion..." - pa ako je ikada trebala podrška ovim momcima i stručnom štabu, to je sada.

Najobicnije promjene te dovedu do blamaze u Rumuniji (4:1), Luksemburgu (4:1) a da nesto očekuješ protiv svjetskih velesila i ogromnim promjenama u sistemu, igračkom smislu...sve je novo i jos uvijek neposlozeno. Ali se polahko slaže. I složit ce se, ako Bog da. Ako ne dovoljno za uspjeh u kvalifikacijama za SP, koje i nisu cilj, onda skoro sigurno hoće do kvalifikacija za EP, koje i jesu cilj.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 nov 2024, 09:02

Ghuraba je napisao/la:
19 nov 2024, 02:59
NEZALAGANJE je napisao/la:
18 nov 2024, 22:39
Evo odmah jednog da ti navedem, a 100% ih ima jos.

Nidal Celik. Sta taj decko trazi u reprezentaciji?? Nema 5 postenih mecava ni za U21, a i ovo sto je odigrao je bio katastrofa. Decko je klasican projekat FK Sarajevo koji je pametno skontao da bi ga mogli prodati, pa je krenula i "propaganda".Prvo mu je u klubu data kapitenska traka, potom su poceli hvalospjevi na TV prenosima (ko prati nasu ligu to zna)x a sve je "zacinjeno" pozigom za A repku.Taj decko nicim nije zasluzio ovaj poziv.
On je uskocio nakon sto su se povrijedila dva stopera s prvobitnog spiska. Naravno da nije zasluzio poziv jer se jos nije dokazao ni u mladoj selekciji, ali je Barbarez isao logikom da ovako pruzi podrsku mladom i perspektivnom stoperu iz domace lige - sto ja mogu razumjeti.

Nema nista lose u tome da je mali projekat kluba u kojem igra, da mu daju kapitensku traku i da ga maksimalno guraju. Kamo srece da imamo vise 18-godisnjaka na tom nivou i da ih njihovi klubovi forsiraju, s namjerom da od njih naprave ozbiljne igrace i naravno da na njima zarade. E sad, da li ce on napraviti neku karijeru - tu je jos uvijek veliki upitnik, ali je cinjenica da trenutno rezultati Sarajeva i ne trpe toliko zbog njegove igre. Ok, jeste skrivio nekakve penale, ali sta drugo ocekivati od momka u tim godinama?! Ne moze preko noci nauciti sve.
Ma da ih se 10 povrijedilo druze, ovaj nema mjesta.Sto nije zovnuo Zolotica, nego ovog i to bas sada kad "proaganda" traje? Pa valjda se poziv zasluzi nekim dobrim igrama, a ne zato sto si neciji projekat. Neko napisa, 8 tekmi, cetiri penala mali napravio i dobio crveni.
I to je taj potencijal , jel? To nije potencijal, to je idiot, druze.

Reprezentacija nije tu da vraca igraca u formu (Tahirovic) i nije tu da nekome pruza podrsku (Celik), kako ti rece.Reprezentacija je tu da budu pozvani i da igraju NAJBOLJI.Odakle god dolazili i kako god se zvali.

Kad se sve sumira, itekako je ovo menadzerski poziv i neko je uplatio za ovog decka.Sucic nam je bio u mladoj repki, pa ga nismo "kaparisali" pozivom i nastupom u A repku, pa ga eno sad u Hrvatskoj, ali se zato Nidalu sa par ocajnih nastupa "pruza podrska". Nemojmo se lagati i zatvarati oci bespotrebno.

P.S.Kad vec Barbarez "nagradjuje" igracs iz PL, cemu Hadzikic iz ove sezone ocajnog Veleza, prije malog Muftica iz Zelje koji brani u odlicnoj formi, a i Zelju u vrhu tabele?
Dvostruki arsini, prijatelju, iako je totalno nebitna pozicija 3.golmana i 6.stopera, ali vidimo nedostatak principa, sto dovodi do toga da se sumnja u to da posla nisu cista.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 19 nov 2024, 09:41

Propagande u stilu Goebbelsa

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 19 nov 2024, 09:42

hurem je napisao/la:
19 nov 2024, 08:55
Ovaj forum je odavno lakrdija i ide ka tome da postane pravi đeriz.

(((((Jedan postavlja nekog youtubera GAGU kao mjerilo stvari. Drugi aplaudiraju.
- ostavka?
Pogledao par minuta i ugasio. Naravno da je pitanje o podnošenju ostavke van svake pameti, taman da je bilo 17:0 a ne 7:0. Objasnio sam zašto u prethodnom postu, donekle. Nema potrebe za natezanjem. Ko želi razumjet će.

- laž?!
kaze da je trebalo odmah na početku nakon imenovanja na poziciju selektora postaviti pitanje o preuzimanju reprezentacije bez dana trenerskog iskustva - e pa moj gagice postavljeno je to pitanje i čovjek je lijepo odgovorio.

- kostur, ne nazire se?!
Rekao je da se nazire polahko ali gaga kaze ne...pa ne nazire se u smislu u kojem ti pratiš fudbal...i kako da se nazire kad svaku novu utakmicu usljed povreda i odsustva zbog žutih kartona fali po 3,4,5 prvotimaca...kako u vraziju mater (ovo vise onako zbog idiotskog razmišljanja a bez sagledavanja sire slike :) ) ?!
Jel' u junu falilo 15 igraca i jesu li u ova 3 prozora (sept.okt.nov.) falili najvazniji igrači...te Dzeko, te Demirovic, te Dedic, te Gazibegovic, te Katic, te Kolasinac, te Bašić, te Hadzikadunic (vidjet cemo sta ce biti s njim)...i bla bla...pa si tek doveo Kulenovića, Bazdara, Sunjica...Muharemovic tek upisao par utakmica na ozbiljnijem seniorskom nivou, itd.
Nakon Nizozemske, svih dosadašnjih utakmica i treninga, januarskog prelaznog roka, zdravlja i forme igraca će se tačno znati kostur za prve utakmice kvalifikacija.
...
Nakon par minuta sam prestao gledati i slušati iritantni glas gage.)))))

Barbarez - bit ce sve manje bahat i to je dobro nakon 7:0.
Imao je ispada na presicama i to je vec apsolvirano. Valjda je došao pameti.
Isto tako, nekada se ne zna izraziti ali je jasno na sto je mislio. Medjutim zlobnici će uvijek drugačije tumačiti.
Evo ja sam 100% siguran da ni sekunde nije razmišljao da ne pozove Bajraktarevica, ali se totalno pogrešno izrazio želeći nesto drugo kazati. I da ne navodim druge primjere.
Ima i taktikckih pogresaka, ima poziva koje je mogao zaobići (Mujakic).
Bilo je grešaka, bit ce ih jos. Na greškama se uči. Bolje u LN nego u kvalifikacijama.

Tahirovic - stalno ga se blati a frajer i dalje, iako bez utakmica, nas najbolji igrač u veznom redu iz utakmice u utakmicu. Onda možete zamisliti kakvi su ostali ako je on najbolji. I ne samo u tim utakmicama, nego on jeste nas najbolji vezni igrač. Frajer bez utakmica bolji od Gigovica i Huseinbašića koji igraju redovno u klubovima.
I neka ga forsira. To će mu pomoći za transfer u januarskom prelaznom roku.

Jedan drugi krivi Barbareza za posljednjih neuspješnih 17 utakmica, pa je i ostale neznalice naveo da optuže Barbareza za taj neuspjeh, iako Barbarez nema veze s većinom tih utakmica i blamazama protiv faking Luksemburga, Islanda, Slovacke, Portugala...na kraju Ukrajine.

Treći piše "nemojte ići na stadion..." - pa ako je ikada trebala podrška ovim momcima i stručnom štabu, to je sada.

Najobicnije promjene te dovedu do blamaze u Rumuniji (4:1), Luksemburgu (4:1) a da nesto očekuješ protiv svjetskih velesila i ogromnim promjenama u sistemu, igračkom smislu...sve je novo i jos uvijek neposlozeno. Ali se polahko slaže. I složit ce se, ako Bog da. Ako ne dovoljno za uspjeh u kvalifikacijama za SP, koje i nisu cilj, onda skoro sigurno hoće do kvalifikacija za EP, koje i jesu cilj.
Pitanje o podnošenju ostavke je sasvim na mjestu jer si izgubio 7 0 i jer od 7 utakmica imaš 6 poraza. Da si Guardiola možeš očekivat to pitanje nakon ovakvih rezultata a ne yebeni pokeraš bez dana trenerskog iskustva.
Kada je u pitanju Tahirović ja ne znam stvarno šta ti gledaš jer mi je taj dio komentara zaparao oči. On je užasan, pošalje u toku utakmice 2 3 kvalitetne duge lopte i to je sve. Duel igra mu je katastrofa, Vladan Bubanja je Gatusso za njega u tom segmentu igre. Komentator ga nije 5 puta spomenuo u toku utakmice i ti podržavaš njegovo forsiranje a istovremeno imaš konkurenciju u veznom gdje su maltene svi standardni i jako bitni za svoje klubove. Kako bi se ti boga ti osjećao da svake sedmice poput Huseinbašića igraš 90 minuta za klub, nezamjenjiv si u istom i onda dođeš na okupljanje i griješ klupu faking Tahiroviću?

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 19 nov 2024, 09:56

Veceras ocekujem da ce Nizozemci igrati pod rucnom, ne mogu bit ni prvi ni treci, nemaju razloga da igraju sa nekim enuzijazmom, mogu se bespotrebno igraci povrijediti pred nastavak sezone u klubovima. No, protiv nas je prelagano igrati cak i kada protivnik nema incijativu tako da ocekujem barem 0:2 rezervnog sastava Nizozemske.

Sreca u nesreci ovih ocajnih rezultata je sto cemo ponovo igrati ligu B u kojoj smo do sad bili dominantni 😁.

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 19 nov 2024, 09:57

BobRock je napisao/la:
19 nov 2024, 01:59
slika
Opet ruzan rezultat, ptevise cetvorki imamo od ispod prosjecnih ekipa da bi to moglo biti slucajan los dan, vise izgleda kao pravilo, pogotovo kad nam treba dobar rezultat jer smo nerijesenom tekmom sa “losijom” ekipom kuci izgubili bodove…

Nas oducavaju od repke propustima koji se granice sa gluposcu i potpunim neznanjem tipa nema beka kod Susica, ili spica na Kipru, pa Mesine vizije, Prosinecki-sad demontira Crnu Goru, Petev malo malo bolja varijanta u odnosu na ostale, pa ludi slijed 4 selektora sa Sergejom na kraju koji ima najbolje uslove z rad od svih ali mi nakon 4-5 godina kotrljanja niz litice provalije nemamo vise snage da trpimo dalje eksperimentisanje sa ruznim ishodima

Na zalost, ako bi Sergej odustao sad, ne bi dosao Joakim Loew vec Krstajic ili sl prema tome nemamo se cemu nadati u slucaju njegovog otkaza

Nasa situacija je daleko losija nego sto mi uopste imamo uvida tako da ce i trebati daleko vise rada da se vide rezultati koje svi zelimo gledati

Pozz svima i puno strpljenja!
Oj kad se sjetim ove tarabe Todorovica, mrtva trka izmedju njega i Naila ko je gori igrac.

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 19 nov 2024, 10:01

Nagradno pitanje za 100 eura( nemoguce) - Izaberi najgoreg veznog igraca reprezentacije BiH( ikad).
1. Benjamin Tahirovic
2. Gojko Cimirot
3. Armin Gigovic
4. Amir Hadziahmetovic

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, No99, Zglavkar i 52 gosta.