Ninoslav Marinković je jedan od vlasnika menadžerske agencije Argentum Sport koja zastupa velik broj igrača, između ostalog i novog reprezentativca Nikolu Katića.
Jel u ovom grmu leži problem Ahmethodzić?
Eto pitanja za Mirsu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kakvi menadzeri, legendo?! Ovdje nema nijednog menadzerskog igraca. Svi novi koji su dovedeni, 'plakali' smo za njima na forumu mjesecima i godinama. Ljudi su u svega par mjeseci doveli gotovo sve potencijalne igrace koji iole imaju neki kvalitet, sto se ranije nikad nije desilo. Dovodjenje svakog tog igraca je imalo smisla, samo je pitanje da li je trebao prekriziti i zapostaviti sve one koje ne poziva (Piric, Hadzikadunic, Hadziahmetovic...). Ko god da je doveden za selektora (i direktora) ove reprezentacije, ostvario bi isti rezultat nakon Lige nacija, ali Bajraktarevic, Bazdar, Gigovic, Sunjic, Katic, Kulenovic, Burnic i jos neki sigurno ne bi bili tu.invincible1921 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 17:06Sto se saveza tice to je odvojena prica, mada nisam ni tu optimistican, Brbarez je pljuvu sve redom i onda podvi rep i ode kod tog viceGG3 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 16:35Kod mene vlada Optimizam da ce sve ukupno u N/FSBiH biti bolja situacija zahvaljujuci Barbi, Spahi, i SS. Da li ce A selekcija nesto vau napravit, nemam pojma. Al ako netko mora da se uci bolje da su to oni, nego Savo, Prosinecki ili neki Jugonostalgicar jer Vico bi nam opet uvalio nekog amatera i kad bi poceo praviti rezultate on bih ga odpustio to sa ovima nece smjeti uradit.invincible1921 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 16:25Evo jedno iskreno pitanje za ove sve sro brane Barbareza...jel vi stvarno imate neki optimizam da ce on uspjet i minimum minimuma ostvarit nakon ovoga sto ste vidjeli?
Tako da kratkorocno, mozda smo na gubitku, dugorocno mozemo mnogo dobit?
Dugorocno ovo ce bit jos jedne kvlaifilacije sa 8/10 bodova...6 portiv autsajdera i jos koji remi.
Ja opet ponavljam ne bi mi smetalo da smo svaku 10:0 izgubili al da sma imo vidjet nesto da barbarez pokusava, da ima ideju/viziju pa makar i ne radila kako treba
Ovo trenutno je zovni sve moguce igrace koje ti menadzeri propurce i tjt...covjrk izvodi nemgouce formacije uz nevjerovatno odustvo dodira sa tkatikom i relanoscu
Ko je Ninoslav Marinkovic? Je li to GastozNah1d je napisao/la: ↑18 nov 2024, 17:16Evo nekih stvari što otkriše ovi "kvarni" novinarčići.
Ninoslav Marinković je jedan od vlasnika menadžerske agencije Argentum Sport koja zastupa velik broj igrača, između ostalog i novog reprezentativca Nikolu Katića.
Jel u ovom grmu leži problem Ahmethodzić?
Eto pitanja za Mirsu![]()
2022. clanak. Svaka cast gospodinu Milenkovicu pa je smanjio broj igraca iz svoje agencije jer je vidio da nemaju kvalitet. Reprezentacija iznad interesaPored navedene menadžerske agencije priličan broj igrača koji se psoljednjih godina nalaze na spiskovima reprezentacije dolaze iz agencije Argentum Sport, Eldar Čivić, Mateo Sušić, Samir Memišević tako su se u proteklom periodu nametali selektorima.
Jer nema pojma ni gdje se nalazi niti sta radi, a pogotovo sta treba da radi...on je ovo sve zamisljo totalno drugacije, od same prirode posla pa nadaljeMocvara1991 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 17:24Poslusao sam ovaj intervju Barbareza i Dzeke. Ne znam samo na osnovu cega je Seegej ovako prepotentan i pun sebe s ovim odgovorima.
Na osnovu cega tvrdi da igramo dobro ,da smo dobro odradili ovaj ciklus,kad imamo najduzi j najgorj niz bez pobjede ikad od postanka ove reprezentacije. Lakse bi sve bilo javnosti prihvatiti da stave ruku na srce i kazu da je ovo debakl veliki ,priznaju,a ne da spinuju ,prave nas slijepim pored svojih ociju.
Napolje bagro,od portira do Pice Zeljkovica.
Mi smo prvo poluvrijeme odigrali protiv portugala skoro pa savršeno, pod njim, da nije bilo individualnih grešaka, moglo je dobro završiti. Samo njemu ostaje Luxemburg i to dva puta, jednom sa CG jednom sa nama. A Savi ko god je dao šansu, taj ne zna ništa o fudbalu. Samo je Hadžibegić kolateralna šteta prijateljstva sa Fuadom Č., i došao je poslije Peteva, kojeg igrači vole i koji je izvlačio maksimum. Suludo je bilo nakon izborene lige nacija smijeniti Peteva.
Prica da nam fali 7 igraca,a standardne stopere je on otjerao svojim ku*cenjem i treniranjem strogoce. Dobar status Aldina Dzidica na FB. Po mom misljenju,a ne znaci da vrijedi, nikakav posao ne rade ni on ni Spaha. Vicine igracke. Sve najgore o ovim ljudima i o ovoj garnituri saveza su pricali/pisali, a sad su partneri. Nabijem ih obojicu. Napolje bagro.invincible1921 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 17:35Jer nema pojma ni gdje se nalazi niti sta radi, a pogotovo sta treba da radi...on je ovo sve zamisljo totalno drugacije, od same prirode posla pa nadaljeMocvara1991 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 17:24Poslusao sam ovaj intervju Barbareza i Dzeke. Ne znam samo na osnovu cega je Seegej ovako prepotentan i pun sebe s ovim odgovorima.
Na osnovu cega tvrdi da igramo dobro ,da smo dobro odradili ovaj ciklus,kad imamo najduzi j najgorj niz bez pobjede ikad od postanka ove reprezentacije. Lakse bi sve bilo javnosti prihvatiti da stave ruku na srce i kazu da je ovo debakl veliki ,priznaju,a ne da spinuju ,prave nas slijepim pored svojih ociju.
Napolje bagro,od portira do Pice Zeljkovica.
Kad si tako optimističan zašto nisi ostao u ovoj državi, gdje svi imaju vizije, obećavaju, prave sistem za naredne godine a nigdje rezultata( nešto sl. kao nas najgori selektor u historiji) nego si otišao u državu gdje je sve uredjeno a u slučaju neuspjeha slijedi noga( gore se mora raditi i postizati rezultati u poslu ‘ elde).GG3 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 16:35Kod mene vlada Optimizam da ce sve ukupno u N/FSBiH biti bolja situacija zahvaljujuci Barbi, Spahi, i SS. Da li ce A selekcija nesto vau napravit, nemam pojma. Al ako netko mora da se uci bolje da su to oni, nego Savo, Prosinecki ili neki Jugonostalgicar jer Vico bi nam opet uvalio nekog amatera i kad bi poceo praviti rezultate on bih ga odpustio to sa ovima nece smjeti uradit.invincible1921 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 16:25Evo jedno iskreno pitanje za ove sve sro brane Barbareza...jel vi stvarno imate neki optimizam da ce on uspjet i minimum minimuma ostvarit nakon ovoga sto ste vidjeli?
Tako da kratkorocno, mozda smo na gubitku, dugorocno mozemo mnogo dobit?
Tako nekako ispadnelet3 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 14:53Onda su mogli ostavitii i Faruka da skuplja igraceako je to jedini cilj. Ma mogu oni skupiti i Messija, Ronalda, Van Dijka, Rodrija itd - dzaba sve kad ne znaju nista o trenerskom poslu, ne znaju postaviti taktiku, formaciju, kad ne mogu nikoga pobjediti. Hajd sto nas Njemacka raskuje to je ipak velesila, ali nas i Mađarska sabije u 16, igraju viktorije protiv nas, ne mozemo centra preci
![]()
Strasno je to sto najveca ubleha u historiji BH selekcije planira da nas handri jos 4 godine sa svojim neznanjem i u tom periodu zaraditi milion KM ni na cemu. 20 milja je mjesecna plata nasih selektora.
Ako cemo realno ja sasvim umjereno pisem o njemu, svjestan da su u startu postavili jasan cilj i pripremili nas na ovo. Prizeljkivao sam ga na celu repretentacije, ali kao i uvijek kudim ako nesto ne funkcionise, kao sto hvalim kad nesto ide na dobro.feniksptica je napisao/la: ↑18 nov 2024, 15:08Hvala, biti će.Beduin je napisao/la: ↑18 nov 2024, 14:28Zali Boze tvojih diploma i certifikata sto skupljaju prasinu u ladici. Vrijeme je da se izdignes kao fenix i pocnes koristiti adekvatno svoje znanje i strucnost mimo foruma prepunog neznalica.feniksptica je napisao/la: ↑18 nov 2024, 14:20Pojma vi nemate. Da imate ne biste ga priželjkivali za trenera ikako.
Al zasto ovoliko rasprave kad ste svi htjeli da dodje, ne svi al 90%.
Sad malo stisnite zube a ne odmah udri ...samo zbog toga sto vam je zelja ispunjena.
Ja cu ga npr možda kritikovat al ne tražiti da ode jer se znalo kad je dolazio šta je cilj.
To sto smo uvidjeli da ga mozda neće moći ostvariti je njegov problem.![]()
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 26 gostiju.