Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nah1d
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Nah1d » 18 nov 2024, 17:16

Evo nekih stvari što otkriše ovi "kvarni" novinarčići.
Ninoslav Marinković je jedan od vlasnika menadžerske agencije Argentum Sport koja zastupa velik broj igrača, između ostalog i novog reprezentativca Nikolu Katića.

Jel u ovom grmu leži problem Ahmethodzić?

Eto pitanja za Mirsu 😂😂😂
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 18 nov 2024, 17:17

invincible1921 je napisao/la:
18 nov 2024, 17:06
GG3 je napisao/la:
18 nov 2024, 16:35
18 nov 2024, 16:25
Evo jedno iskreno pitanje za ove sve sro brane Barbareza...jel vi stvarno imate neki optimizam da ce on uspjet i minimum minimuma ostvarit nakon ovoga sto ste vidjeli?
Kod mene vlada Optimizam da ce sve ukupno u N/FSBiH biti bolja situacija zahvaljujuci Barbi, Spahi, i SS. Da li ce A selekcija nesto vau napravit, nemam pojma. Al ako netko mora da se uci bolje da su to oni, nego Savo, Prosinecki ili neki Jugonostalgicar jer Vico bi nam opet uvalio nekog amatera i kad bi poceo praviti rezultate on bih ga odpustio to sa ovima nece smjeti uradit.
Tako da kratkorocno, mozda smo na gubitku, dugorocno mozemo mnogo dobit?
Sto se saveza tice to je odvojena prica, mada nisam ni tu optimistican, Brbarez je pljuvu sve redom i onda podvi rep i ode kod tog vice

Dugorocno ovo ce bit jos jedne kvlaifilacije sa 8/10 bodova...6 portiv autsajdera i jos koji remi.

Ja opet ponavljam ne bi mi smetalo da smo svaku 10:0 izgubili al da sma imo vidjet nesto da barbarez pokusava, da ima ideju/viziju pa makar i ne radila kako treba

Ovo trenutno je zovni sve moguce igrace koje ti menadzeri propurce i tjt...covjrk izvodi nemgouce formacije uz nevjerovatno odustvo dodira sa tkatikom i relanoscu
Kakvi menadzeri, legendo?! Ovdje nema nijednog menadzerskog igraca. Svi novi koji su dovedeni, 'plakali' smo za njima na forumu mjesecima i godinama. Ljudi su u svega par mjeseci doveli gotovo sve potencijalne igrace koji iole imaju neki kvalitet, sto se ranije nikad nije desilo. Dovodjenje svakog tog igraca je imalo smisla, samo je pitanje da li je trebao prekriziti i zapostaviti sve one koje ne poziva (Piric, Hadzikadunic, Hadziahmetovic...). Ko god da je doveden za selektora (i direktora) ove reprezentacije, ostvario bi isti rezultat nakon Lige nacija, ali Bajraktarevic, Bazdar, Gigovic, Sunjic, Katic, Kulenovic, Burnic i jos neki sigurno ne bi bili tu.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 18 nov 2024, 17:18

Nah1d je napisao/la:
18 nov 2024, 17:16
Evo nekih stvari što otkriše ovi "kvarni" novinarčići.
Ninoslav Marinković je jedan od vlasnika menadžerske agencije Argentum Sport koja zastupa velik broj igrača, između ostalog i novog reprezentativca Nikolu Katića.

Jel u ovom grmu leži problem Ahmethodzić?

Eto pitanja za Mirsu 😂😂😂
Ko je Ninoslav Marinkovic? Je li to Gastoz

Znaci li to da cemo gledati opet Civica i Susica posto su i oni u toj agenciji?
Pored navedene menadžerske agencije priličan broj igrača koji se psoljednjih godina nalaze na spiskovima reprezentacije dolaze iz agencije Argentum Sport, Eldar Čivić, Mateo Sušić, Samir Memišević tako su se u proteklom periodu nametali selektorima.
2022. clanak. Svaka cast gospodinu Milenkovicu pa je smanjio broj igraca iz svoje agencije jer je vidio da nemaju kvalitet. Reprezentacija iznad interesa :bih:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 18 nov 2024, 17:24

Poslusao sam ovaj intervju Barbareza i Dzeke. Ne znam samo na osnovu cega je Seegej ovako prepotentan i pun sebe s ovim odgovorima.

Na osnovu cega tvrdi da igramo dobro ,da smo dobro odradili ovaj ciklus,kad imamo najduzi j najgorj niz bez pobjede ikad od postanka ove reprezentacije. Lakse bi sve bilo javnosti prihvatiti da stave ruku na srce i kazu da je ovo debakl veliki ,priznaju,a ne da spinuju ,prave nas slijepim pored svojih ociju.

Napolje bagro,od portira do Pice Zeljkovica.

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 18 nov 2024, 17:32

Barbarez nista ne vidi lose u nasoj igri... Igrali smo iznad svojih mogucnosti :crazy:

Rukfas je 5 koplja iznad njega u fudbalskom znanju.
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 18 nov 2024, 17:35

Mocvara1991 je napisao/la:
18 nov 2024, 17:24
Poslusao sam ovaj intervju Barbareza i Dzeke. Ne znam samo na osnovu cega je Seegej ovako prepotentan i pun sebe s ovim odgovorima.

Na osnovu cega tvrdi da igramo dobro ,da smo dobro odradili ovaj ciklus,kad imamo najduzi j najgorj niz bez pobjede ikad od postanka ove reprezentacije. Lakse bi sve bilo javnosti prihvatiti da stave ruku na srce i kazu da je ovo debakl veliki ,priznaju,a ne da spinuju ,prave nas slijepim pored svojih ociju.

Jer nema pojma ni gdje se nalazi niti sta radi, a pogotovo sta treba da radi...on je ovo sve zamisljo totalno drugacije, od same prirode posla pa nadalje
=\_1921_/=

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 18 nov 2024, 17:35

DanijelTZ je napisao/la:
18 nov 2024, 17:32
Barbarez nista ne vidi lose u nasoj igri... Igrali smo iznad svojih mogucnosti :crazy:

Rukfas je 5 koplja iznad njega u fudbalskom znanju.
Mi smo prvo poluvrijeme odigrali protiv portugala skoro pa savršeno, pod njim, da nije bilo individualnih grešaka, moglo je dobro završiti. Samo njemu ostaje Luxemburg i to dva puta, jednom sa CG jednom sa nama. A Savi ko god je dao šansu, taj ne zna ništa o fudbalu. Samo je Hadžibegić kolateralna šteta prijateljstva sa Fuadom Č., i došao je poslije Peteva, kojeg igrači vole i koji je izvlačio maksimum. Suludo je bilo nakon izborene lige nacija smijeniti Peteva.

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 18 nov 2024, 18:02

18 nov 2024, 17:35
Mocvara1991 je napisao/la:
18 nov 2024, 17:24

Jer nema pojma ni gdje se nalazi niti sta radi, a pogotovo sta treba da radi...on je ovo sve zamisljo totalno drugacije, od same prirode posla pa nadalje
Prica da nam fali 7 igraca,a standardne stopere je on otjerao svojim ku*cenjem i treniranjem strogoce. Dobar status Aldina Dzidica na FB. Po mom misljenju,a ne znaci da vrijedi, nikakav posao ne rade ni on ni Spaha. Vicine igracke. Sve najgore o ovim ljudima i o ovoj garnituri saveza su pricali/pisali, a sad su partneri. Nabijem ih obojicu. Napolje bagro.

doki48
Kontakt:

Post Postao/la doki48 » 18 nov 2024, 18:26

GG3 je napisao/la:
18 nov 2024, 16:35
18 nov 2024, 16:25
Evo jedno iskreno pitanje za ove sve sro brane Barbareza...jel vi stvarno imate neki optimizam da ce on uspjet i minimum minimuma ostvarit nakon ovoga sto ste vidjeli?
Kod mene vlada Optimizam da ce sve ukupno u N/FSBiH biti bolja situacija zahvaljujuci Barbi, Spahi, i SS. Da li ce A selekcija nesto vau napravit, nemam pojma. Al ako netko mora da se uci bolje da su to oni, nego Savo, Prosinecki ili neki Jugonostalgicar jer Vico bi nam opet uvalio nekog amatera i kad bi poceo praviti rezultate on bih ga odpustio to sa ovima nece smjeti uradit.
Tako da kratkorocno, mozda smo na gubitku, dugorocno mozemo mnogo dobit?
Kad si tako optimističan zašto nisi ostao u ovoj državi, gdje svi imaju vizije, obećavaju, prave sistem za naredne godine a nigdje rezultata( nešto sl. kao nas najgori selektor u historiji) nego si otišao u državu gdje je sve uredjeno a u slučaju neuspjeha slijedi noga( gore se mora raditi i postizati rezultati u poslu ‘ elde).

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 nov 2024, 19:10

let3 je napisao/la:
18 nov 2024, 14:53
Beduin je napisao/la:
18 nov 2024, 14:04

Ali je cinjenica da je dobio dugorocan ugovor sa dugorocnim planovima, a sam rezultat u LN nije dio tih planova i ugovora.
Ocito da je primarni cilj bio sakupljanje igraca.
Onda su mogli ostavitii i Faruka da skuplja igrace :mrgreen: ako je to jedini cilj. Ma mogu oni skupiti i Messija, Ronalda, Van Dijka, Rodrija itd - dzaba sve kad ne znaju nista o trenerskom poslu, ne znaju postaviti taktiku, formaciju, kad ne mogu nikoga pobjediti. Hajd sto nas Njemacka raskuje to je ipak velesila, ali nas i Mađarska sabije u 16, igraju viktorije protiv nas, ne mozemo centra preci :oops:

Strasno je to sto najveca ubleha u historiji BH selekcije planira da nas handri jos 4 godine sa svojim neznanjem i u tom periodu zaraditi milion KM ni na cemu. 20 milja je mjesecna plata nasih selektora.
Tako nekako ispadne :mrgreen:

Al ruku na srce skoro nikoga nisu ni mogli privoliti i "skupiti/okupiti" jer ljudi nisu htjeli doci, a sto su neki i priznali. Mozda je i najzasluzniji tu Spahic, ali znamo da su dosli u paketu jer su samo tako htjeli voditi repku.
Kurate smo srece, sad nam je trpiti i nadati se.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 18 nov 2024, 19:15

Bravo :salut:

Idi, idi, neznalice!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 nov 2024, 19:16

Selektore,sutra po prvu pobjedu ako Bog da :kafa:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 nov 2024, 19:20

Neka ga još 4-5 tekmi baš je zabavno :kafa:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 nov 2024, 19:23

Promasena funkcija u NSBIH
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 nov 2024, 19:38

Apsolutno promasena funkcija. Barbarez kao predsjednik Saveza - moze odmah.
Ali Barbarez kao selektor ili trener bilo cega :wtf: pa covjek se nikad u zivotu nije bavio tim poslom ni 5 minuta.
Bruka se, svađa se i sa novinarima koji mu postavljaju normalna pitanja, sto mu to treba :oops:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 nov 2024, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 nov 2024, 19:43

feniksptica je napisao/la:
18 nov 2024, 15:08
Beduin je napisao/la:
18 nov 2024, 14:28
feniksptica je napisao/la:
18 nov 2024, 14:20
Pojma vi nemate. Da imate ne biste ga priželjkivali za trenera ikako.
Zali Boze tvojih diploma i certifikata sto skupljaju prasinu u ladici. Vrijeme je da se izdignes kao fenix i pocnes koristiti adekvatno svoje znanje i strucnost mimo foruma prepunog neznalica.
Hvala, biti će.

Al zasto ovoliko rasprave kad ste svi htjeli da dodje, ne svi al 90%.

Sad malo stisnite zube a ne odmah udri ...samo zbog toga sto vam je zelja ispunjena.

Ja cu ga npr možda kritikovat al ne tražiti da ode jer se znalo kad je dolazio šta je cilj.
To sto smo uvidjeli da ga mozda neće moći ostvariti je njegov problem. :bih:
Ako cemo realno ja sasvim umjereno pisem o njemu, svjestan da su u startu postavili jasan cilj i pripremili nas na ovo. Prizeljkivao sam ga na celu repretentacije, ali kao i uvijek kudim ako nesto ne funkcionise, kao sto hvalim kad nesto ide na dobro.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 nov 2024, 19:59

Mene porazi ne doticu ni jedan posto.

Ne znam koliko pratite druge utakmice lige nacija, al mi izgledamo tako kao smo natjerali igrače Srbije da igraju pod našom zastavom.

Bez ikakve volje truda. Znaju prije utakmice da će izgubiti i ne poduzimaju nista povodom toga da barem muda pokažu.

Problem je sto smo od svih ekipa od A do C lige, daleko najmanje VOLJE I Želje pokazali.

Ako nemamo kvalitet, s novim trenerom smo barem morali imati volju i želju i da grizemo do zaadnje minute.

Eh to je ono sto brine. Igra ce nadoc al ovo ako se izgubi gotovo je
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 18 nov 2024, 20:08

Ozbiljno bezobrazan lik.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 18 nov 2024, 20:17

Vucevich je napisao/la:
18 nov 2024, 19:15

Bravo :salut:

Idi, idi, neznalice!
Bravo za momciluka ovog, svaka mu je realna, kritična i na mjestu :bih:. Glupka kao obično ne razumiješ :rol:.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 18 nov 2024, 20:20

Nije se naucio lijepim manirima

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 26 gostiju.