Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Amsal > 3 Poena.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Znam ,igrao je prošle sed... Isto 3 poena.marlostanf1eld je napisao/la: ↑16 nov 2024, 13:30Tek se vratio iz povrede suterske sake od 6 sedmica
90% da će Musa igrati 

Ja se jos uvijek potajno nadam da cemo od njega imati dobrog sutera...
https://www.espn.com/mens-college-baske ... huseinovic
Ubija xavier kastenda zivotom u 4toj cetvrtini 22p 4 asist
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Bice strah i trepet prijateljskih tekmi sljedecih godina ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Sta mislis o Imranu Suljanovicu i da li postoji sansa da zaigra za nasGhuraba je napisao/la: ↑16 nov 2024, 17:00Ja se jos uvijek potajno nadam da cemo od njega imati dobrog sutera...

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Naknadno je pozvan Sejfić iz Slodobe, odličan potez Bekira.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Nema ako nije imao pasoš BiH prije 16teBassha je napisao/la: ↑18 nov 2024, 09:59Sta mislis o Imranu Suljanovicu i da li postoji sansa da zaigra za nasGhuraba je napisao/la: ↑16 nov 2024, 17:00Ja se jos uvijek potajno nadam da cemo od njega imati dobrog sutera...
https://www.espn.com/mens-college-baske ... huseinovic![]()
![]()
Imran Suljanović, nevezano da li je ili nije imao pasoš BiH prije šesnaestog rođendana (što jeste uslov da bi igrao za nacionalnu selekciju kao nenaturalizovani igrač) ne može nastupiti za nacionalnu selekciju BiH kao nenaturalizovani igrač jer je igrao ove godine za U-18 nacionalnu selekciju Austrije nakon sedamnaestog rođendana. Odnosno za BiH bi, ukoliko bi u budućnosti promijenio sportsko državljanstvo, mogao igrati samio kao naturalizovani igrač.
Mada je i taj propis prekršen u nekoliko navrata, a i inače birokratama FIBA-e je svojstveno da imaju običaj kršiti voastite opropise i činiti izuzetke. Jedan od tih primjera je upravo vezan za Karla Matkovića, koji je igrao 2018-e godine za U-18 selekciju BiH nakon sedamnaestog rođendana, kasnije promijenio sportsko državljanstvo i danas igra za nacionalnu selekciju Hrvatske kao nenaturalizovani igrač. Što ako bi se striktno držali propisa ne bi smjelo biti moguće.
Mada je i taj propis prekršen u nekoliko navrata, a i inače birokratama FIBA-e je svojstveno da imaju običaj kršiti voastite opropise i činiti izuzetke. Jedan od tih primjera je upravo vezan za Karla Matkovića, koji je igrao 2018-e godine za U-18 selekciju BiH nakon sedamnaestog rođendana, kasnije promijenio sportsko državljanstvo i danas igra za nacionalnu selekciju Hrvatske kao nenaturalizovani igrač. Što ako bi se striktno držali propisa ne bi smjelo biti moguće.
Divos je otprilike napisao koji je put, tj. kolike su sanse da on zaigra za nas. Vjerujem da ni on ni brat nemaju nas pasos, niti ga planiraju imati, niti nasi u savezu razmisljaju o tim mladim igracima. Odlaskom Mahmutovica, mi nismo doveli nijednog mladog kosarkasa koji ima potencijal. Pitanje je sta ce ovi Suljanovici napraviti, mada bi ovaj mladji mogao imati solidnu karijeru. Starijeg sam malo pratio kroz statistiku i skroz malo igra u nekom snj rangu Italije.Bassha je napisao/la: ↑18 nov 2024, 09:59Sta mislis o Imranu Suljanovicu i da li postoji sansa da zaigra za nasGhuraba je napisao/la: ↑16 nov 2024, 17:00Ja se jos uvijek potajno nadam da cemo od njega imati dobrog sutera...
https://www.espn.com/mens-college-baske ... huseinovic![]()
![]()
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Delalic 9 poena i asistencija za 16 minuta protiv dobrog Wisconsina. Dunn ce biti out neko vrijeme, tako da ce imati prostora i minuta i nakon svoje povrede da se prilagodi. Odbrana mu ocekivano predstavlja najveci problem trenutno
Amsal sinoc dobije 37 minuta i isporuci jedno veliko nista...
Dzaba sve..kod ovakvih igraca koji u teoriji mogu biti odlicni, fale barem dvije bitne stavke: sto bi Ameri rekli - drive for the game....i druga stvar - samopouzdanje.
Pisam ja ove igrace koji se zaljube i kosarka im je na trecem mjestu
Dzaba sve..kod ovakvih igraca koji u teoriji mogu biti odlicni, fale barem dvije bitne stavke: sto bi Ameri rekli - drive for the game....i druga stvar - samopouzdanje.
-
- Kontakt:
Lik visok 202cm, a nije u stanju jedan skok da uhvati za 38 minutaVelizar je napisao/la: ↑30 nov 2024, 15:29Amsal sinoc dobije 37 minuta i isporuci jedno veliko nista...

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kameni 23 p. Za 12:45 min
.

treba mu jos vremena da se navikne na americki stil kosarke, vecinom se igra jedan na jedan, itd...Velizar je napisao/la: ↑30 nov 2024, 15:29Amsal sinoc dobije 37 minuta i isporuci jedno veliko nista...
I to 3 cista zicera profulao, mada je iz jednog uspio izvuci faul. Da je zabio sva 3 i bar jos jedno bacanje, hladno bi isao na 30p za 13 minuta. Nevjerovatno pametno se krece.
Zato se Gega zainatio da polomi table i obruce u Zadru.

Kameni je fenomen. Undersized, a opet nezaustavljiv.
Bilo bi ga zanimljivo vidjeti na visem nivou od Aba lige u kontinuitetu.
Bilo bi ga zanimljivo vidjeti na visem nivou od Aba lige u kontinuitetu.
Trenutno korisnika/ca: Drape, TripleThreat i 18 gostiju.