Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
Salihovic ce napustiti Hoffenheim. Ima jos ugovor do 2012. ali ce Hoffenheim gledati da ga proda ove sezone, da makar zarade nekoliko miliona na njemu, jer bi sljedece godine mogao otici bez obestecenja.
Igraca kao Salihovica svaki klub moze zatrebati, jer ima jako dobre ofanzivne i defanzivne kvalitete, jednostavno kompletan vezni igrac, i uopste se ne brinem za Seju, jer ce sigurno naci jedan jako dobar klub u Bundesligi.
Schalke, Leverkusen, HSV i ostali ce se sigurno odluciti da dovedu Seju, a ne bi me cudilo da ga Rangnick dovede u Schalke.
A, napusti li Sejo Hoffenheim, ode i Vedo ..
Igraca kao Salihovica svaki klub moze zatrebati, jer ima jako dobre ofanzivne i defanzivne kvalitete, jednostavno kompletan vezni igrac, i uopste se ne brinem za Seju, jer ce sigurno naci jedan jako dobar klub u Bundesligi.
Schalke, Leverkusen, HSV i ostali ce se sigurno odluciti da dovedu Seju, a ne bi me cudilo da ga Rangnick dovede u Schalke.
A, napusti li Sejo Hoffenheim, ode i Vedo ..
Evo nesto gledam klubove u Bundesligi koji bi mogli dovesti Salihovica - naravno pod uslovom da on napusti Hoffenheim - i u Bundesligi se kao jedino rjesenje namecu Schalke 04 i HSV gdje bi imao sigurno mjesto u prvih 11, a u ostalim ekipama bi bio samo kvalitetan back-up igrac.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ne bih se slozio mislim da samo u bajernu bi bio backup dok npr u guzenu bi bio standardan jer nevidim po cemu je to ballack ili rolfes ili barneta bolji od seje...ja kao navijac aschalkea se nadam da ce doci u schalke jer nam treba takav igrac nemogu da vjerujem da ga magath nije doveo na pocetku sezone ali otom potom...dortmund ga nece dovesti jer bi onda morali mijenjati sistem ...u werderu sttutgartu i hamburgu bi bio nezamjenjiv u prvoj postavi tako...
- Goalgetter
- Kontakt:
U Leverguzenu bi imao pravo jaku konkurenciju, (Vidal, Rolfes, Sam, Ballack, Augusto). Vidal bi mogao napustiti Bayer, te bi mozda reagirali na ''transfermarktu''. Istina, po meni je Sejo u rangu sa tim igracima, ali nevjerujem da ce oni dovesti Seju.gruezi je napisao/la:ne bih se slozio mislim da samo u bajernu bi bio backup dok npr u guzenu bi bio standardan jer nevidim po cemu je to ballack ili rolfes ili barneta bolji od seje...ja kao navijac aschalkea se nadam da ce doci u schalke jer nam treba takav igrac nemogu da vjerujem da ga magath nije doveo na pocetku sezone ali otom potom...dortmund ga nece dovesti jer bi onda morali mijenjati sistem ...u werderu sttutgartu i hamburgu bi bio nezamjenjiv u prvoj postavi tako...
Slazem se, u Werderu, HSV-u, Stuttgartu, svakako ne bi trebao brinuti, bio bi nezamjenjiv

Eh da ga hoce Kloppo dovesti

Bilo bi super Seju i Vedu gledati u DortmunduGoalgetter je napisao/la:U Leverguzenu bi imao pravo jaku konkurenciju, (Vidal, Rolfes, Sam, Ballack, Augusto). Vidal bi mogao napustiti Bayer, te bi mozda reagirali na ''transfermarktu''. Istina, po meni je Sejo u rangu sa tim igracima, ali nevjerujem da ce oni dovesti Seju.gruezi je napisao/la:ne bih se slozio mislim da samo u bajernu bi bio backup dok npr u guzenu bi bio standardan jer nevidim po cemu je to ballack ili rolfes ili barneta bolji od seje...ja kao navijac aschalkea se nadam da ce doci u schalke jer nam treba takav igrac nemogu da vjerujem da ga magath nije doveo na pocetku sezone ali otom potom...dortmund ga nece dovesti jer bi onda morali mijenjati sistem ...u werderu sttutgartu i hamburgu bi bio nezamjenjiv u prvoj postavi tako...
Slazem se, u Werderu, HSV-u, Stuttgartu, svakako ne bi trebao brinuti, bio bi nezamjenjiv
Eh da ga hoce Kloppo dovesti

- Omerbavarac
- Kontakt:
Price kruze a na kraju ce sve ostati na pukim spekulacijama.
Iako ima ugovor jos jednu sezonu, mislim da bi isti mogao produziti, bez obzira sto je autoritet kod igraca sve slabiji. Ko zna, mozda se sve to i promijeni od naredne sezone.
Sejo ih je doveo do najvece stepenice u Njemackoj i siguran sam da se nece tako lako odreci velikog igraca.
Ako bi vec isao, niko sretniji od mene da karijeru nastavi u Bavarskoj, ali je to u ovom momentu apsolutno nemoguce.
Kusen kao i Dortmund apsolutno dolaze u obzir.
Iako ima ugovor jos jednu sezonu, mislim da bi isti mogao produziti, bez obzira sto je autoritet kod igraca sve slabiji. Ko zna, mozda se sve to i promijeni od naredne sezone.
Sejo ih je doveo do najvece stepenice u Njemackoj i siguran sam da se nece tako lako odreci velikog igraca.
Ako bi vec isao, niko sretniji od mene da karijeru nastavi u Bavarskoj, ali je to u ovom momentu apsolutno nemoguce.
Kusen kao i Dortmund apsolutno dolaze u obzir.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Principatus
- Kontakt:
Doveo ih je i Rangnick.Omerbavarac je napisao/la:Sejo ih je doveo do najvece stepenice u Njemackoj i siguran sam da se nece tako lako odreci velikog igraca.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ah da, upravu si.Principatus je napisao/la:Doveo ih je i Rangnick.Omerbavarac je napisao/la:Sejo ih je doveo do najvece stepenice u Njemackoj i siguran sam da se nece tako lako odreci velikog igraca.

Ali Rangnick je otisao zbog svima poznatih razloga (prodaja Gustava Bayernu), a ne zbog gubitka autoriteta od igraca...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma bilo je i obostranog zasicenja, to je sigurno. Mislim da je upravo to problem i kod Salihovica. I ja sam za to da proba negdje drugo, sad su prave godine da pokusa napraviti iskorak (pod uslovom da ga neki malo jaci klub hoce). Hoffenheim je imao odlicnu politiku, no u zadnje vrijeme mi se ista sve manje i manje svidja, a i ambicije kluba su ocigledno pale. Nek trazi negdje drugo koru hljeba.Omerbavarac je napisao/la:Ah da, upravu si.Principatus je napisao/la:Doveo ih je i Rangnick.Omerbavarac je napisao/la:Sejo ih je doveo do najvece stepenice u Njemackoj i siguran sam da se nece tako lako odreci velikog igraca.![]()
Ali Rangnick je otisao zbog svima poznatih razloga (prodaja Gustava Bayernu), a ne zbog gubitka autoriteta od igraca...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Mislim da bi povratkom u Hertu napravio pravu stvar.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
ja mislim da grijesis Sejo je prerasto taj klub ...bio je i zasto bi se ponovo vracao njemu treba neki jaci klub u Bundes ligi mislim to je ipak moje misljenje ...naravno svako ima svojescudetto je napisao/la:Mislim da bi povratkom u Hertu napravio pravu stvar.

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakva Hertha ljudi moji ..
Pa on je kallibar za Leverkusena, Schalke i drugih, kakva drugoligaska Hertha
Pa on je kallibar za Leverkusena, Schalke i drugih, kakva drugoligaska Hertha

- Principatus
- Kontakt:
Uskoro ce se znati, dali ce Hertha biti prvoligas ili ne.
A onda je pitanje, za koju svotu novca TSG zeli da pusti Salihovica.
Mozda onda pocnem simpatizirati Herthu, a do stadiona nije toliko daleko.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zašto? Je li to Hoffenheim veliki klub za Herthu iz Berlina? Od ovog Hoffenheima neće biti apsolutno ništa i kad ispadnu u cvajtu, nikad se više neće vratiti...SaLL/ihovic je napisao/la:ja mislim da grijesis Sejo je prerasto taj klub ...bio je i zasto bi se ponovo vracao njemu treba neki jaci klub u Bundes ligi mislim to je ipak moje misljenje ...naravno svako ima svojescudetto je napisao/la:Mislim da bi povratkom u Hertu napravio pravu stvar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Eh, Princi bi Seju odmah pored sebe u BerlinuPrincipatus je napisao/la:Uskoro ce se znati, dali ce Hertha biti prvoligas ili ne.![]()

Sto se tice ove svote novca, mislim da Hoffenheim nece zahtjevati previse para, jer kad bi Sejo ostao jos jednu sezonu, mogao bi ablösefrei (bez odstete) napustiti Hoffenheim. A kad vidis da Hopp hoce da vrati svoje ulozene pare, sigurno ce ga onda prodati.
Ako Hertha dovede dobra pojacanja, i napravi respektabilnu ekipu, pogotovo nakon sto je Hoeness otisao, ne bi bilo lose da Sejo predje u Herthu.
Ali mi ipak bolje zvuci opcija sa ovim ''Topteams'' .
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tesko ce Sejo otici i ako Hoffa prihvati ponudu od Herthe. Mislim da on vise ne gaji nikakve smpatije prema ovom klubu, a oni koji su upuceni malo bolje u situaciju znaju zasto ovo govorim.
Naime, Hertha ga je odbacila dok je jos bio klinac i u fazi razvoja u velikog igraca. Sansa mu nije pruzena, jednostavno, neki drugi igraci su dobijali sansu da pokazu sta (ne)znaju.
Naime, Hertha ga je odbacila dok je jos bio klinac i u fazi razvoja u velikog igraca. Sansa mu nije pruzena, jednostavno, neki drugi igraci su dobijali sansu da pokazu sta (ne)znaju.
Ništa ne mora značiti. Tada je Hertha kiksala, ali ni Sejino maslo nije bilo za Ramazana. Ono, mladost-ludost.
Opcija je vrlo moguća i ja bih je pozdravio. Uz prave ljude i potencijal grada Berlina, Hertha može vrlo brzo zakucati u sami vrh Bundeslige.
Opcija je vrlo moguća i ja bih je pozdravio. Uz prave ljude i potencijal grada Berlina, Hertha može vrlo brzo zakucati u sami vrh Bundeslige.
Vom Jäger zum Gejagten
Trebao se davno maknuti iz tog sela. Da ima desnu nogu, igrao bi u bayernu. I da je malo brzi.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Cuj da ide u Hertu,ui klub koji ga je prao na ruke par godina sta je vama,pa mislim da nebi tamo otisao kad nebi imao gdje da ode.....ima on opcija a to sigurno nije Herta!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa Berlin je ipak njegov grad, i to je njegov klub. Mislim da se on zelio tamo vratit, ako ne dobije ponudu nekog bas top kluba, mislim da ce tamo i otic. f
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester