pa da iskoriste ovdje dok su jeftinije sisanje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
numanumaye22 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 13:24Moj Son Goku logicno da je i Sergej antitalenat, pa kakva mu je trenerska karijera? Malo jaca od moje, jaca mu je kockarska karijera nego trenerskaPasodelMar je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:38Ako je država, onda to obuhvata igrače i selektora. Onda je i selektor antitalenat, ne može jedno bez drugog nikako. Nakon jučerašnjeg debakla ne bi trebalo biti insana koji pokušava nešto relativirati u smislu "do igrača je", jer to prevazilazi svaku vrstu bezobrazluka u konačnici.numanumaye22 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:14Kakva drzava takav i sport, uvijek bilo, nije to do trenera, promijenili smo ih ko carapa u zadnje 3 godine
Jednostavno antitalenat nacija u svemu![]()
Lavcina je napisao/la: ↑17 nov 2024, 13:33Pa nista za drugo i nismo nego za ismijavanja. Pogledaj sam rezultate unazad 4 godine i sve ti bude jasno.Coolpanda24 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 13:22Prvo nas hvale za potez širom medija, a onda ismijavaju
![]()
Mow je napisao/la: ↑17 nov 2024, 13:51Lavcina je napisao/la: ↑17 nov 2024, 13:33Pa nista za drugo i nismo nego za ismijavanja. Pogledaj sam rezultate unazad 4 godine i sve ti bude jasno.Coolpanda24 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 13:22Prvo nas hvale za potez širom medija, a onda ismijavaju
![]()
Oprostite mu sve, nije on Supermen![]()
Nek mu neko kaze da nije dao 7 golova Holandiji nego namaJulian Nagelsmann nakon ubjedljive pobjede nad BiH: Dati sedam golova protiv tako jakog protivnika je veoma dobro
Bez veznog reda nema odbrane.Beduin je napisao/la: ↑17 nov 2024, 15:01Eto ostajemo u 3. sesiru za kvale SP-a, i to u prosirenom formatu, sto je koliko-toliko olaksavajuce.
Vrijeme je da se pocne nazirati kostur ekipe i uigrava pocetnih 11, jer dosta je vise ovih mixanja i rotacija. Vrijeme je i za promjenu formacije dok jos nije kasno, jer je ocito da ovako ne ide. Vise stopera u sastavu ne znaci bolju odbranu.
Bojim se da je utakmica s Madjarskom primjer da ako je vise veznjaka ne znaci bolji vezni red.Beduin je napisao/la: ↑17 nov 2024, 15:01Eto ostajemo u 3. sesiru za kvale SP-a, i to u prosirenom formatu, sto je koliko-toliko olaksavajuce.
Vrijeme je da se pocne nazirati kostur ekipe i uigrava pocetnih 11, jer dosta je vise ovih mixanja i rotacija. Vrijeme je i za promjenu formacije dok jos nije kasno, jer je ocito da ovako ne ide. Vise stopera u sastavu ne znaci bolju odbranu.
Kudi ih jer ga je vjerovatno Barbarez nogom nabio i zabranio mu motanje po hotelu sa igracima za vrijeme okupljanja
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 20 gostiju.