Tarik Muharemovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: Tarik Muharemovic
Top igrac nadam se neizostavan stoper u nasoj repci dugo vremena.
Neko treba pitati Barbareza za objasnjenje, kako to da stavi u startnu poziciju igraca kojeg prvobitno uopste nije pozvao, nego ga slucajno pozvao. Ako vec nije bio na spisku znaci da su ostali koju su pozvani bolja opcija, kako to da sad on odjednom dodje u prvu postavu a nije bio uopste planiran.
Da me neko ne shvati pogresno, mislim da je Tarik trebao jos prije dobiti priliku, ali je odlican primjer kako Barbarez zapravo ne zna sta radi uopste.
Da me neko ne shvati pogresno, mislim da je Tarik trebao jos prije dobiti priliku, ali je odlican primjer kako Barbarez zapravo ne zna sta radi uopste.
Moj hujdurehujdur007 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 19:39Neko treba pitati Barbareza za objasnjenje, kako to da stavi u startnu poziciju igraca kojeg prvobitno uopste nije pozvao, nego ga slucajno pozvao. Ako vec nije bio na spisku znaci da su ostali koju su pozvani bolja opcija, kako to da sad on odjednom dodje u prvu postavu a nije bio uopste planiran.
istom logikom kao i kad je kvrzic kod susica uletio u prvu postavu protiv izraela,
Na prvom spisku od 23 igraca njega niije bilo.
Dobije naknadni poziv i odmah prvih 11
dakle nema logike kao ni kod ovog trenera
a mnogi su to jos radili isto
Tako što su s prvobitnog spiska otpala obojica ljevonogih stopera koji su direktna konkurencija Muharemoviću a to su Kolasinac i Radeljic. Mujakic povreda.hujdur007 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 19:39Neko treba pitati Barbareza za objasnjenje, kako to da stavi u startnu poziciju igraca kojeg prvobitno uopste nije pozvao, nego ga slucajno pozvao. Ako vec nije bio na spisku znaci da su ostali koju su pozvani bolja opcija, kako to da sad on odjednom dodje u prvu postavu a nije bio uopste planiran.
Nije imao ko drugi ni igrati pa je morao Muharemović.
Da ni ti mene ne shvatiš pogrešno, i ja sam za priliku Muharemoviću prije nego Mujakicu ili Radeljicu.
Sinoć je pokazao koliko mu je stalo i s nekoliko reakcija, gestikulacija bi se mozda moglo govoriti o novom kapitenu za 2,3 godine ako njegova karijera krene uzlaznom putanjom.
Dzeko nije za kapitena, bas kao ni Kolašinac. Ni Dedic mi se ne cini kao taj tip. Teško je suditi na osnovu jedne utakmice ali Muharemović se doima kao da bi mogao imati taj kapitenski faktor.
Katic i Kolasinac nisu mogli igrati i zato je ovo logican slijed bio da pocne on.hujdur007 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 19:39Neko treba pitati Barbareza za objasnjenje, kako to da stavi u startnu poziciju igraca kojeg prvobitno uopste nije pozvao, nego ga slucajno pozvao. Ako vec nije bio na spisku znaci da su ostali koju su pozvani bolja opcija, kako to da sad on odjednom dodje u prvu postavu a nije bio uopste planiran.
Decko je tek poceo igrati ozbiljan nogomet u Seria B, ne znam kad prije ga je mogao zvati. Dok je bio u pionirima?
Za Katica se znalo da ne moze igrati zbog kartona prvu utakmicu. Valjda kad pravi spisak ima za svaku poziciju na spisku barem jednu rezervu ako se igrac povrijedi. Da su svi stoperi spremni kolasinac vjerovatno ne bi ni igrao primarno stopera, tako da ni povreda kolasinca ne moze biti argument da od nepozovanja dodje do prve postave.Ibizevic je napisao/la: ↑17 nov 2024, 19:55Katic i Kolasinac nisu mogli igrati i zato je ovo logican slijed bio da pocne on.hujdur007 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 19:39Neko treba pitati Barbareza za objasnjenje, kako to da stavi u startnu poziciju igraca kojeg prvobitno uopste nije pozvao, nego ga slucajno pozvao. Ako vec nije bio na spisku znaci da su ostali koju su pozvani bolja opcija, kako to da sad on odjednom dodje u prvu postavu a nije bio uopste planiran.
Decko je tek poceo igrati ozbiljan nogomet u Seria B, ne znam kad prije ga je mogao zvati. Dok je bio u pionirima?
Mogao ga je zvati i za prosle dvije utakmoce, a i sada je trebao biti vec na prvom spisku.
Ako se vec pravi smjena generacija i npr pomaze Tahirovicu da ozivi karijeru jer je mlad, trebalo je i Tarika pogurati bar da se nadje medju 23.
A slicno je cini mi se bilo i sa Barisicem, da je od naknadnog poziva uskocio u prvi tim. Ne moze jedna ili dvije povrede toliko poremetiti koncepciji da igrac na kojeg uopste nisi racunao na kraju bude u startnoj postavi.
Muharemovic je bio medju boljim, samo nek igra redovno ove godine, aBd sljedece godine vec u Serie A i nas glavni stoper.
Muharemovic je bio medju boljim, samo nek igra redovno ove godine, aBd sljedece godine vec u Serie A i nas glavni stoper.
Kako ga navijaci guraju u prvi 11 tako ce nakon jedne ili dvije greske bacati u provaliju!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Navodno je i Mujakić zaradio neku lakšu povredu pa je tako uletio Muharemović. Jedini drugi spreman štoper je Nidal Čelik.
-
- Kontakt:
Uzdize se kao da je u najmanju ruku Rio Ferdinand, kad ono prosjecan medju najgorima.
Niko ne govori da je on Rio Ferdinand, ali je on trebao dobiti poziv prije Mujakica.
Momak je mlad i ima potencijal da u narednih nekoliko godina dodatno napreduje, i treba na njega ozbiljno računati.
Hurem forumas zadnjeg desetljeca na forumuhurem je napisao/la: ↑17 nov 2024, 19:53Tako što su s prvobitnog spiska otpala obojica ljevonogih stopera koji su direktna konkurencija Muharemoviću a to su Kolasinac i Radeljic. Mujakic povreda.hujdur007 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 19:39Neko treba pitati Barbareza za objasnjenje, kako to da stavi u startnu poziciju igraca kojeg prvobitno uopste nije pozvao, nego ga slucajno pozvao. Ako vec nije bio na spisku znaci da su ostali koju su pozvani bolja opcija, kako to da sad on odjednom dodje u prvu postavu a nije bio uopste planiran.
Nije imao ko drugi ni igrati pa je morao Muharemović.
Da ni ti mene ne shvatiš pogrešno, i ja sam za priliku Muharemoviću prije nego Mujakicu ili Radeljicu.
Sinoć je pokazao koliko mu je stalo i s nekoliko reakcija, gestikulacija bi se mozda moglo govoriti o novom kapitenu za 2,3 godine ako njegova karijera krene uzlaznom putanjom.
Dzeko nije za kapitena, bas kao ni Kolašinac. Ni Dedic mi se ne cini kao taj tip. Teško je suditi na osnovu jedne utakmice ali Muharemović se doima kao da bi mogao imati taj kapitenski faktor.

naprijed rejal
Sta kazu dobar potencijal
Normalno da je potencijal
Ove lopte golman fata u Sassuolo
A nas Zlomislic ulazi u nas gol, dok lopta pada na metar
Eto tare i asistirao demiru, a bolje da je sutao
Kriv je i Tare za gol, ali smijesno pricat da je vise kriv of golamana koji je zasticen u tom prostoru
Ove lopte golman fata u Sassuolo
A nas Zlomislic ulazi u nas gol, dok lopta pada na metar
Eto tare i asistirao demiru, a bolje da je sutao
Kriv je i Tare za gol, ali smijesno pricat da je vise kriv of golamana koji je zasticen u tom prostoru
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
i protiv njemaca i veceras jako solidno izdanje, bravo
Nadam se da se njegovim nastupom stavila tacka na pozivanje Mujakica
naprijed rejal
Mali je Ramos za Katica
-
- Kontakt:
Mora se na njemu graditi odbrana. Nema smisla ništa drugo.
- sagitarius
- Kontakt:
Kamo srece da je Ahmedhodzic dobar u glavi, imali bi brutalan stoperski par!
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 20 nov 2024, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Trenutno korisnika/ca: zastitaIdentiteta i 14 gostiju.