Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bvsic
-
Kontakt:
Madal je napisao/la: ↑17 nov 2024, 01:22
bvsic je napisao/la: ↑17 nov 2024, 01:19
Madal je napisao/la: ↑17 nov 2024, 01:05
Nema savez nista sa ovim, ovo je najbolji savez u historiji FSBiH
Nasa liga nikad gora, repka nikad gora, treneri nikad gori itd itd.
Petev krene s dobrim rezultatima daju mu otkaz nije zadovoljio kriterije???
Od Peteva mi nemamo ni igre ni bodova kako treba. Zamisli da je ostao, sa solidnim rezultatima a katastrofalnom ekipom, danas dobije jos Bazdara, Bajrektarevica, Ahmedhodzica, Demirovica i slicno. Izgubili bi mi opet vjerovatno ali se bar ne bi osramotili.
Nego ko je nego FS kriv? Jel ja dovodim ove promasaje i tjeram golmane da igraju za Srbiju?
Liga je nikad kvalitetnija i igracima i ostalim poput VARa i terena. Peteva je taj isti savez doveo pa se Vici **** mrtvi. Sad doveo Barbareza uz uslove kakve nijedan selektor nije imao, opet mu se jebu mrtvi.
Isao na noge Vahi vise puta, pokusavao, kumio, molio, nema s kim nismo pricali - nismo nikome ozbiljnom zanimljivi a nemamo para da platimo kvalitet. I tako se svede da nas vode rukfas, Savo, Sergej i slicni.
Nema savez aposlutno nikakve krivice tu.
Zaboravio si jos dodati samo da je i sudjenje nikad bolje i liga nikad postenija.
Pa savez doveo Peteva jer su ocekivali debakl (svi smo realno) ali covjek je imao neke rezultate. Zasto je otjeran onda, nije im islo po planu?
Vaha bas nece zbog ovakvih kao vico, colpa, beus i ostali kriminalci i uhljebi.
Ima savez pare to je najmanji problem, nikad vise utakmica se nije igralo, sponzori itd itd.
-
Madal
-
Kontakt:
bvsic je napisao/la: ↑17 nov 2024, 01:34
Zaboravio si jos dodati samo da je i sudjenje nikad bolje i liga nikad postenija.
Pa savez doveo Peteva jer su ocekivali debakl (svi smo realno) ali covjek je imao neke rezultate. Zasto je otjeran onda, nije im islo po planu?
Ima savez pare to je najmanji problem, nikad vise utakmica se nije igralo, sponzori itd itd.
Nisam to zaboravio, nego vi zaboravljate kako su ligom pljackali Sarajevo i Zrinjski sa Begicem, Zeljeznicar pije toga itd.
A ima savez pare ali nema za platu vrhunskog trenera.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
numanumaye22
-
Kontakt:
Postao/la numanumaye22 » 17 nov 2024, 01:58
numanumaye22 je napisao/la: ↑08 nov 2024, 01:34
Jel vrijeme za jedno posteno trpanje, sta mislite? Red je, davno bio Portugal.
Znao sam da ce bit trpanje, ali ovakva deracina, neki novi nivo.

-
bvsic
-
Kontakt:
Madal je napisao/la: ↑17 nov 2024, 01:43
bvsic je napisao/la: ↑17 nov 2024, 01:34
Nisam to zaboravio, nego vi zaboravljate kako su ligom pljackali Sarajevo i Zrinjski sa Begicem, Zeljeznicar pije toga itd.
A ima savez pare ali nema za platu vrhunskog trenera.
Ovakvo stanje nikad nije bilo ni blizu, tad se dogovori i plati utakmica. Sad ne mozes pobijedit utakmicu ako oni kazu pa makar da si Real Madrid.
Ima savez para i vise nego potrebno, sta je njima milion-dva za Vahu, nista.
-
Madal
-
Kontakt:
bvsic je napisao/la: ↑17 nov 2024, 02:05
Ovakvo stanje nikad nije bilo ni blizu, tad se dogovori i plati utakmica. Sad ne mozes pobijedit utakmicu ako oni kazu pa makar da si Real Madrid.
Ima savez para i vise nego potrebno, sta je njima milion-dva za Vahu, nista.
Pa s obzirom da su se neki sklanjali u zadnjem kolu da Vicin klub ispadne ni ne cudi me takvo stanje. Zajedno sa ponasanjem kod kradje utakmica. I nije to bilo plati pa pobijedi vec su se sistematski guralo par klubova.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
boatenkk
-
Kontakt:
vaha i vico su nedavno razgovarali, ali ne o selektorstvu!
-
galia95
-
Kontakt:
Sretna vremena

reprezentacija. ba /388074-sretna-vremena-sa-papetom-smo-slavili-velike-pobjede-i-mnoge-golove
Zadnja izmjena:
galia95, dana/u 17 nov 2024, 02:35, ukupno mijenjano 3 puta.
-
TonySosa
-
Kontakt:
Selektor je najmanji problem, ne moze se pita od govana praviti. Moze neka kljukusa, ali samo ako ih neko natjera da trce, i bore se kao npr. Mallorca kad dodje u goste Realu. Mada ni u to nisam siguran da je moguce obzirom na fizicku nespremnost nasih igraca.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
-
Riquelme1921
-
Kontakt:
Postao/la Riquelme1921 » 17 nov 2024, 03:16
bvsic je napisao/la: ↑17 nov 2024, 01:03
Ivajlo Petev je Guardiola za ove pokusaje od trenera.
Imamo igrace koji igraju za repku a ne igraju u svojim klubovima.
Kompletan FSBiH smijeniti do utorka, vicu, ostale chetnike i ustase zajedno sa prodanim balijama, sutati iz saveza.
Postaviti adekvatne ljude koji su prosli kroz sport i skolovane ljude a ne ove sto su loptu vidjeli na tjelesnom u osnovoj.
Radje zvati igrace iz nase pisljive lige nego ove sto ne igraju ili s kipra i slicno. Bar znamo nasa liga ne valja qurcu pa necemo ni ocektivati previse a mozda nas iznenade. GORE OD OVOGA NE MOZE !
Realno, savez sa ovim nema veze. Mi smo tražili Barbareza godinama, evo dobili smo. A što se tiče Ivayla Peteva, kada je Vico njega doveo a ne Barbareza čitao sam i da treba izaći pred savez. Lahko je sada skontati da je Petev bolji od kockara.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
Riquelme1921
-
Kontakt:
Postao/la Riquelme1921 » 17 nov 2024, 03:17
adrenaline323 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 01:15
Kad se povrijedi bek treba pozvati beka kao zamjenu a ne krpiti poziciju stoperima ili veznim igracima.
Mateo Susic pobijedi Fiorentinu sa Apoelom al eto nije dovoljno dobar da bude treca/cetvrta opcija na beku. Pa i onaj Darko Todorovic nije lose igrao u reprezentaciji, kad nema ovih glavnih moze igrati bio je tu ranije ima 16 odigranih utakmica. Ista stvar i sa Sanicaninom, Dumicem okej ne mogu stalno biti tu al koja je korist od Čelika na klupi kad ne moze pomoci jer je neiskusan i tu je samo da popunjava mjesto.
Ista stvar i sa ovim Sunjicem sto ga pozivas a imas Cimirota sa 50 nastupa, Hadziahmetovica i Krunica sa 30+ nastupa valjda ce oni vise pomoci Tahirovicu, Gigovicu, Huseinbasicu, bolje ce podnijeti pritisak jer su bili tu ranije igrali protiv Francuske, Italije i sl. Kod nas nema igraca na 3-4 spiska i vise se ne misli na njega kao odigrao je on svoje.
Baš tako. Nije mi jasno da nemamo lijeve bekove na spisku (osim eto Burnića) ali zato imamo 5 špiceva. Tabaković nema uloge u ovoj reprezentaciji, pozove se samo eto nek je tu.
-
Riquelme1921
-
Kontakt:
Postao/la Riquelme1921 » 17 nov 2024, 03:20
Meni se sve čini da su Amar i Husref Hansi Flick za Barbareza..
-
bvsic
-
Kontakt:
Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 03:16
Kompletan FSBiH smijeniti do utorka, vicu, ostale chetnike i ustase zajedno sa prodanim balijama, sutati iz saveza.
Postaviti adekvatne ljude koji su prosli kroz sport i skolovane ljude a ne ove sto su loptu vidjeli na tjelesnom u osnovoj.
Radje zvati igrace iz nase pisljive lige nego ove sto ne igraju ili s kipra i slicno. Bar znamo nasa liga ne valja qurcu pa necemo ni ocektivati previse a mozda nas iznenade. GORE OD OVOGA NE MOZE !
Realno, savez sa ovim nema veze. Mi smo tražili Barbareza godinama, evo dobili smo. A što se tiče Ivayla Peteva, kada je Vico njega doveo a ne Barbareza čitao sam i da treba izaći pred savez. Lahko je sada skontati da je Petev bolji od kockara.
Zato narod nije odgovoran i narod se ne pita, vec FS. Oni dovode ljude na sve pozicije kao i trenere i njihovo je da se bave tim poslom.
Ako vec prosipaju daMu onda i odgovaraj za to, repka u nikad vecem qurcu a vicko jos jedan mandat ide.
Sad vico moze ovog da drzi Barbareza gdje izgubi 90% utakmica a Petev nije valjao sa bar nekim rezultatima (cak solidnim). Doveli su covjeka da se uci na repki, sto takodjer nema nigdje...
-
Riquelme1921
-
Kontakt:
Postao/la Riquelme1921 » 17 nov 2024, 03:27
bvsic je napisao/la: ↑17 nov 2024, 03:23
Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 03:16
Zato narod nije odgovoran i narod se ne pita, vec FS. Oni dovode ljude na sve pozicije kao i trenere i njihovo je da se bave tim poslom.
Ako vec prosipaju daMu onda i odgovaraj za to, repka u nikad vecem qurcu a vicko jos jedan mandat ide.
Sad vico moze ovog da drzi Barbareza gdje izgubi 90% utakmica a Petev nije valjao sa bar nekim rezultatima (cak solidnim). Doveli su covjeka da se uci na repki, sto takodjer nema nigdje...
Ma slažem se s tobom sve, Barbareza sam gledao kao dijete kao sad djeca što gledaju Džeku ali on nije zaslužio da bude selektor. Njemu da je stalo do reprezentacije učio bi se negdje trenerskom poslu a ne kmečao kako ga ne zovemo dok igra pokera. A što se tiče Vice, jbg, daj barem da ovu sedmicu odmaram od Premijer lige i one teme

-
marseille_unique
-
Kontakt:
Postao/la marseille_unique » 17 nov 2024, 07:53
Samo mi je jos trebao Dogan da pametuje poslije utakmice jbt te kamen
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
GoskGabela
-
Kontakt:
Postao/la GoskGabela » 17 nov 2024, 08:20
7 komada lagano, pa kako i neće sve dijasporci, boli svakog k za BiH tu su iz interesa.
Eto Sunjic će se boriti, nije dvaput bio u BiH otkako se rodio.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
zgembo89
-
Kontakt:
PasodelMar je napisao/la: ↑17 nov 2024, 00:29
zgembo89 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 00:11
Mi se kao branimo sa 5-3-2 a pri tome 3 stopera nam budu u 16 m ispred golmana lazne bekove nam razvaljuju duplim pasovima protivnici i u sredini nam ostanu onda 3 igraca koji lijetaju desno lijevo po terenu i pri tome nam svi pucaju sa 20m kako ko hoce i dakle hoce jednostavno ne mogu da shvatim da Barbarez ne radi 4 5 1 ili 4 3 2 1 da ima dupla krila i bekove i pri tome jos 3 igraca ispred stopera ovo je ludilo neznanje
Upućivalo se sedmicama/mjesecima ranije na to, vjeruj mi. Ljudi su to ismijavali. Upućivali smo na to da nam je igra katastrofalna i da nas samo još rezultat vadi kao protiv Mađara u gostima. Bilo je jasno kao dan, da će ovo sve doći na naplatu i došlo je da gore nije moglo bit. 7:0 ili 10:0, sve je to realno ali manje bitno, činjenica je da su igra, formacija, spisak, odabir igrača za prvih II, amaterski potezi jednog običnog amatera na klupi.
Tacno nas su vile pronosale u prijasnjim mecevima par ofsajda i golova Njemacke je ponisteno na BP zatim sa Holandijom 5 2 a lahko moglo biti i vise stative precka itd..
Iznenadjen sam neznanjem i strucnog staba Hrgovic Bajramovic / Milenkovic Papac su kao skauti al i oni su tu
-
GalileoGalilei
-
Kontakt:
Postao/la GalileoGalilei » 17 nov 2024, 08:36
Opet standardne i izlizane fraze pojedinaca o nekoj borbenosti, trčanju, požrtvovanosti i ostale gluposti. Možeš trčati do sutra, ako nemaš još neki kvalitet, piši propalo. Kako vas više ne opere da ponavljate jedne te iste gluposti svaki put. Nema fudbalskog kvaliteta, nema selektora nema taktike, nema uigranosti, nema mentaliteta itd.
-
samoSA
-
Kontakt:
Sta kaze Vico jel zadovoljan?
Kakav nam je savez rezultat je odlican
Jos holandezi da nas ovjere i tjt a raja nek puni stadione i pljescu ovim neznalicama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.