Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
Maestro Rukfas je 100 puta bolji od Barbareza
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Nije, rukfas je najgori ikad
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
I ovom prilikom mu sve yebem.
-
- Kontakt:
Rukfašovi su u Portugalu bili prime Barcelona u odnosu na ovo večeras.
-
- Kontakt:
Sreca pa je Mesanovica pozvaoOno što je možda i najzanimljivije jeste to što kaže da je govorio Hadžibegiću da pozove Sučića u reprezentaciju BiH i da mu je drago što ga bivši selektor naše reprezentacije nije poslušao.
"Baturina je tehnički bolji od Pere, ali on je životinja i napravit će ozbiljnu karijeru. Za dvije godine bit će standardni igrač Intera i reprezentacije sljedećih deset godina. Vodio sam ga u Zrinjskom, znam to iz prve ruke. Ima sve, radnu etiku, može trčati do ujutro i zna igrati. Preporučio sam ga Hadžibegiću dok je bio izbornik BiH. Rekao sam mu da on sutra može igrati za reprezentaciju. Sreća, nije me poslušao jer onda ne bi nikada mogao igrati za Hrvatsku."

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Smrad ulojeni, on ni sad ne zna ko je Sucic. Zna samo za Dzeku, Pjanica i Cehoslovacku.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
I onda imbecili govore nije bitan 23 igrač.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 apr 2025, 13:21Sreca pa je Mesanovica pozvaoOno što je možda i najzanimljivije jeste to što kaže da je govorio Hadžibegiću da pozove Sučića u reprezentaciju BiH i da mu je drago što ga bivši selektor naše reprezentacije nije poslušao.
"Baturina je tehnički bolji od Pere, ali on je životinja i napravit će ozbiljnu karijeru. Za dvije godine bit će standardni igrač Intera i reprezentacije sljedećih deset godina. Vodio sam ga u Zrinjskom, znam to iz prve ruke. Ima sve, radnu etiku, može trčati do ujutro i zna igrati. Preporučio sam ga Hadžibegiću dok je bio izbornik BiH. Rekao sam mu da on sutra može igrati za reprezentaciju. Sreća, nije me poslušao jer onda ne bi nikada mogao igrati za Hrvatsku."![]()
![]()
Uhljupi obični.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nodi80 je za Jugosaurusa Guardiola.
I onda imbecili govore nije bitan Barbarez i ovaj SŠ sa Emirom Spahicembhsport je napisao/la: ↑12 apr 2025, 14:16I onda imbecili govore nije bitan 23 igrač.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 apr 2025, 13:21Sreca pa je Mesanovica pozvaoOno što je možda i najzanimljivije jeste to što kaže da je govorio Hadžibegiću da pozove Sučića u reprezentaciju BiH i da mu je drago što ga bivši selektor naše reprezentacije nije poslušao.
"Baturina je tehnički bolji od Pere, ali on je životinja i napravit će ozbiljnu karijeru. Za dvije godine bit će standardni igrač Intera i reprezentacije sljedećih deset godina. Vodio sam ga u Zrinjskom, znam to iz prve ruke. Ima sve, radnu etiku, može trčati do ujutro i zna igrati. Preporučio sam ga Hadžibegiću dok je bio izbornik BiH. Rekao sam mu da on sutra može igrati za reprezentaciju. Sreća, nije me poslušao jer onda ne bi nikada mogao igrati za Hrvatsku."![]()
![]()
Uhljupi obični.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Pa ako se dobro sjecam, zvali su Sucica, a on govorio one gluposti jos je rano za A selekciju. Ja cisto sumnjam da bi i ovaj strucni stab ista mogao tu. Jedna je stvar kad lovimo igraca iz Svedske, a druga kad hocemo igraca kojeg hoce i reprezentacija koja ima itekako jake rezultate na velikim takmicenjima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
**** vas Sučić.
Debelo precijenjen igrač, a to će se tek pokazati.
Debelo precijenjen igrač, a to će se tek pokazati.
- Beduin
- Kontakt:
Nisu tu u pitanju rezultati, nego nacionalna svijest. Narocito kod susjeda i komsija gdje navi veliki Rvatici i Srbcici vise vole gov.no susjednih drzava, nego nase zlato.DamirT je napisao/la: ↑12 apr 2025, 15:05Pa ako se dobro sjecam, zvali su Sucica, a on govorio one gluposti jos je rano za A selekciju. Ja cisto sumnjam da bi i ovaj strucni stab ista mogao tu. Jedna je stvar kad lovimo igraca iz Svedske, a druga kad hocemo igraca kojeg hoce i reprezentacija koja ima itekako jake rezultate na velikim takmicenjima.
O izuzecima necu jer su zanemarivi procentualno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Itekako si upravuBeduin je napisao/la: ↑12 apr 2025, 15:11Nisu tu u pitanju rezultati, nego nacionalna svijest. Narocito kod susjeda i komsija gdje navi veliki Rvatici i Srbcici vise vole gov.no susjednih drzava, nego nase zlato.DamirT je napisao/la: ↑12 apr 2025, 15:05Pa ako se dobro sjecam, zvali su Sucica, a on govorio one gluposti jos je rano za A selekciju. Ja cisto sumnjam da bi i ovaj strucni stab ista mogao tu. Jedna je stvar kad lovimo igraca iz Svedske, a druga kad hocemo igraca kojeg hoce i reprezentacija koja ima itekako jake rezultate na velikim takmicenjima.
O izuzecima necu jer su zanemarivi procentualno.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
On se treb'o kaparisat' sezonu ranije .... sve Ere i eReSovci se trebaju kaparisat' sezonu ranije ... pa onda nek gledaju prvenstva s nama na tv-u ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock