Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 07 apr 2011, 17:10

Samo F.K.S !! je napisao/la:2 sam bio danas na onom takmicenju bacio sam kuglu 9,6 m mogo sam i vise al nisam bio raspolozen . A sad lagano drzavno u Tuzli 8-)
dogovorićemo sa Haryem i Monologom da ti nađu kakvu Tuzlanku ,dok te Stefan ne povede u BG Sanji :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 apr 2011, 17:29

Za malog Sarajliju

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 apr 2011, 17:33

Samo F.K.S !! je napisao/la:2 sam bio danas na onom takmicenju bacio sam kuglu 9,6 m mogo sam i vise al nisam bio raspolozen . A sad lagano drzavno u Tuzli 8-)
Uh, šta masturbiranje uradi od mišića. :lol:

Šalu na stranu, čestitke. Nadam se da će ti biti dobro u Tz. Javi kad dolaziš, da napravim transparent. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 apr 2011, 18:48

Pozzz ljudi.Želim da spojim ADSL Flat na dva racunara ko me ne razumijete jedan net na dva kompa e sad. Imam dva računara ,tačnije kompjuter i laptop, kompjuter ima onaj normalan utor za net , dok drugi ima onaj telefonski utor ,e zanima me sad mogul ikako preposjit ADSL na laptop jer mi je taj utor na lapttopu telefonski, i jel moram nesto ugradivat na lap? Imam ADSL modem 2/2 +ruter

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 apr 2011, 18:52

Emir_ZENICA je napisao/la:@ djasmine

Mora i to neko biti :lol: :lol:
EMIRE a sta bi sa onom parolom nesto kao HZ+TM+RA use condoms. :mrgreen: Joj Emire emire :D :lol:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 07 apr 2011, 19:06

Idemo na voPi kad dođeš zvaćemo i Harija
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 07 apr 2011, 19:08

edin_tm87 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Pozzz ljudi.Želim da spojim ADSL Flat na dva racunara ko me ne razumijete jedan net na dva kompa e sad. Imam dva računara ,tačnije kompjuter i laptop, kompjuter ima onaj normalan utor za net , dok drugi ima onaj telefonski utor ,e zanima me sad mogul ikako preposjit ADSL na laptop jer mi je taj utor na lapttopu telefonski, i jel moram nesto ugradivat na lap? Imam ADSL modem 2/2 +ruter
Ja sam imo slican problem... Takodje pc i laptop, takodje ADSL i nije treb'o ruter, nego dosao neki momak i namjestio to, sad samo treba upalit modem i connected si na oba uredjaja. ;)
Uredjaj koji dobijes od Telecoma je ADSL Router, tako da ima opciju da bude konektovan i prosljedjuje drugim racunarima internet. S obzirom da po defaultu ljudi iz BHT-a namjeste da radi u Bridge modu, potrebno je prebaciti ga da radi u Routed modu. Postupak je jenostavan. Potrebno je se konektovati na nouter preko browsera kucajuci adresu 192.168.1.1 i unijeti username i pass koji su po defaultu admin/admin.

Uputstva se mogu naci na BHT stranici, a princip je za vecinu isti.
Postupak konfiguracije ADSL modema ZTE u Routed PPPoE modu
#divovi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 apr 2011, 19:13

Frutek je napisao/la:
To Hairlija casti :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 07 apr 2011, 19:15

harry_90 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
Nek dođe i Hairlija s njim odvedemo ga na Jalu, napijemo pustimo među **** da vidiš kako će zaboravit da je zaljubljen :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 apr 2011, 19:17

harry_90 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
nego der nađi šta malom sarajliji ,njemu je 13,nađimu šta starije od 15-16 nek ga nauči kad dođe u Tuzlu na takmičenje jesi čuo (naređenje ti je ovo),i odite da mu date podršku kad bude baco ,možda je on novi Hamza Alić :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 07 apr 2011, 19:18

legenda reala je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Frutek je napisao/la: Idemo na voPi kad dođeš zvaćemo i Harija
nego der nađi šta malom sarajliji ,njemu je 13,nađimu šta starije od 15-16 nek ga nauči kad dođe u Tuzlu na takmičenje jesi čuo (naređenje ti je ovo),i odite da mu date podršku kad bude baco ,možda je on novi Hamza Alić :lol: :lol: :lol:
Nisu godine bitne nacemo mu kak´ih radodajki jedno dva tri kondoma i niceg se ne mroa plašit :twisted: :twisted: :twisted:

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 07 apr 2011, 19:19

Pozz rajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 apr 2011, 19:20

Ma moze nije problem ;) ako osvoji prvo mjesto,vodimo ga na Sicki da zigu :D

@legenda

Napravicemo i trans,nije problem :D koji topovski udar,odradimo bakljadu,hebo tekmu :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 07 apr 2011, 19:22

harry_90 je napisao/la:Ma moze nije problem ;) ako osvoji prvo mjesto,vodimo ga na Sicki da zigu :D

@legenda

Napravicemo i trans,nije problem :D koji topovski udar,odradimo bakljadu,hebo tekmu :D
Joj buraz dobacice je do Sickog ako mu kazes da ce guzit :twisted:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 07 apr 2011, 19:27

Megamon je napisao/la:Za malog Sarajliju

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
uf ova me pjesma podsjeca na stare dane :cry:
odmah predjem u ovo stanje
[youtube][/youtube]
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 07 apr 2011, 19:36

[youtube][/youtube]

Koji majstor :)
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 07 apr 2011, 19:41

Hehehe hvala raja , dogovorit cemo se za sve samo da ja udjem u top 3 na drzavnom :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 apr 2011, 19:53

polga je napisao/la:[youtube][/youtube]

Koji majstor :)
Odlican a i ovaj je dobar gol dosta tehnike
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 07 apr 2011, 19:55

slika
Rođen s tobom da budem

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 07 apr 2011, 20:00

E ljudi imam zvučnike i slušalice sa mikrofonom i tamo ima samo jedna rupica za slušalice, eh sad gdje ću da namjestim mikrofon znate li vi, pokušavam da ubacim u one rupice u kućištu znam da imaju one određene al ne ide, nikako mi ne "zeleni" ono Microphone u Volume Control..... Imao sam ga nekad prije, onda jedno dugo vrijeme nisam, opet bih želio sad da imam pa eto pomozite..... Pitao bih ja babu ali zadržao se na poslu..... Hvala unaprijed.....

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 5 gostiju.