Samo F.K.S !! je napisao/la:2 sam bio danas na onom takmicenju bacio sam kuglu 9,6 m mogo sam i vise al nisam bio raspolozen . A sad lagano drzavno u Tuzli
dogovorićemo sa Haryem i Monologom da ti nađu kakvu Tuzlanku ,dok te Stefan ne povede u BG Sanji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Samo F.K.S !! je napisao/la:2 sam bio danas na onom takmicenju bacio sam kuglu 9,6 m mogo sam i vise al nisam bio raspolozen . A sad lagano drzavno u Tuzli
Uh, šta masturbiranje uradi od mišića.
Šalu na stranu, čestitke. Nadam se da će ti biti dobro u Tz. Javi kad dolaziš, da napravim transparent.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pozzz ljudi.Želim da spojim ADSL Flat na dva racunara ko me ne razumijete jedan net na dva kompa e sad. Imam dva računara ,tačnije kompjuter i laptop, kompjuter ima onaj normalan utor za net , dok drugi ima onaj telefonski utor ,e zanima me sad mogul ikako preposjit ADSL na laptop jer mi je taj utor na lapttopu telefonski, i jel moram nesto ugradivat na lap? Imam ADSL modem 2/2 +ruter
Idemo na voPi kad dođeš zvaćemo i Harija
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
nime_tm87 je napisao/la:Pozzz ljudi.Želim da spojim ADSL Flat na dva racunara ko me ne razumijete jedan net na dva kompa e sad. Imam dva računara ,tačnije kompjuter i laptop, kompjuter ima onaj normalan utor za net , dok drugi ima onaj telefonski utor ,e zanima me sad mogul ikako preposjit ADSL na laptop jer mi je taj utor na lapttopu telefonski, i jel moram nesto ugradivat na lap? Imam ADSL modem 2/2 +ruter
Ja sam imo slican problem... Takodje pc i laptop, takodje ADSL i nije treb'o ruter, nego dosao neki momak i namjestio to, sad samo treba upalit modem i connected si na oba uredjaja.
Uredjaj koji dobijes od Telecoma je ADSL Router, tako da ima opciju da bude konektovan i prosljedjuje drugim racunarima internet. S obzirom da po defaultu ljudi iz BHT-a namjeste da radi u Bridge modu, potrebno je prebaciti ga da radi u Routed modu. Postupak je jenostavan. Potrebno je se konektovati na nouter preko browsera kucajuci adresu 192.168.1.1 i unijeti username i pass koji su po defaultu admin/admin.
To Hairlija casti
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
To Hairlija casti
Nek dođe i Hairlija s njim odvedemo ga na Jalu, napijemo pustimo među **** da vidiš kako će zaboravit da je zaljubljen
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
To Hairlija casti
nego der nađi šta malom sarajliji ,njemu je 13,nađimu šta starije od 15-16 nek ga nauči kad dođe u Tuzlu na takmičenje jesi čuo (naređenje ti je ovo),i odite da mu date podršku kad bude baco ,možda je on novi Hamza Alić
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Frutek je napisao/la:
To Hairlija casti
nego der nađi šta malom sarajliji ,njemu je 13,nađimu šta starije od 15-16 nek ga nauči kad dođe u Tuzlu na takmičenje jesi čuo (naređenje ti je ovo),iodite da mu date podršku kad bude baco ,možda je on novi Hamza Alić
Nisu godine bitne nacemo mu kak´ih radodajki jedno dva tri kondoma i niceg se ne mroa plašit
E ljudi imam zvučnike i slušalice sa mikrofonom i tamo ima samo jedna rupica za slušalice, eh sad gdje ću da namjestim mikrofon znate li vi, pokušavam da ubacim u one rupice u kućištu znam da imaju one određene al ne ide, nikako mi ne "zeleni" ono Microphone u Volume Control..... Imao sam ga nekad prije, onda jedno dugo vrijeme nisam, opet bih želio sad da imam pa eto pomozite..... Pitao bih ja babu ali zadržao se na poslu..... Hvala unaprijed.....