Njemačka - BiH 16.11.2024 / BiH - Nizozemska 19.11.2024
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Njemačka - BiH 16.11.2024 / BiH - Nizozemska 19.11.2024
Hocel bit kakvih twitova, znal se ista?
Mogao bi bez zajebancije Mujakic zaigrati u utorak...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Tako je buraz , sve potpisujem . Yebao nam je SDA znanje za sva vremena , sjetite se prije gdje nam je bio sport a gdje je sada .guillermo je napisao/la: ↑16 nov 2024, 22:38Sve dok ne istjeramo anonimuse i politickie komponente iz svih sportskih saveza nikada necemo napraviti iskorak u sportu.Djaba konstantno mijenjanje selektora kada riba smrdi od glave i gusi se u nacionalnom kljucu.Nama sportsku sudbinu kroje yebene guzonje poput nekakvog Marijana Kvesica,Izeta Radje u OL,Vice,Tigra,Colpe u NFS,Dalibor Milos,Berbic u KS,Magoda,Ljubo Zadro u RK itd.Svi ti ljudi + raznorazne skupstine gdje uopce nema bivsih uspjesnih sportista.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Bojkotira Muska, pa neće biti

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma smijesno kakvih je polovnjaka skupio. I sto je najgore vecina ih igra samo iz licnog interesa i bili smo im rezervna opcija. Znaci nit imaju neke zelje nit kvaliteta.
-
- Kontakt:
Nek da ostavku, i šta onda?
Ljudi dragi, mi nemamo kvalitet. Mi nemamo kluba da može proizvest igrača koji odgovara zahtjevima modernog nogometa.
Igračima iz naše lige je premija kikiriki Turska liga, čiji klubovi redovno dobijaju po pizdi u europskim takmičenjima.
Ukratko, nema sistema, nema uređenosti, nema para, nema fudbala i posljedično nema reprezentacije.
To hoće li selektor dat ostavku je najmanje bitno.
Zadnja izmjena: signalidunapark, dana/u 16 nov 2024, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Hajte sad u lunapark pa se slikajte. Haram bilo svakom ko ovo ode uzivo gledat i marku jednu ostavi. Popisam se na ove igrače iz Turske i druge lige Ausrije. Bolje bi odigrali iz Rudara iz Han Bile nego ovi metilji

Budimo realni... pogledajte ko igra kod nas, jednostavno nemamo (mnogo) bolje. Istina boli...
Musemica/Osima za trenera i zvati momke iz nase lige da igraju.
Nisu igrači krivi nego savezi na svim nivoima. 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Na kraju kad se sve sabere može se reći egal utakmica gdje su Njemci svoje šanse iskoristili a mi svoje nismo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kod BešlićaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 nov 2024, 22:41Ma je.bo ba poraz, nego dje cemo na pripreme do tekme sa nizozemcima?? Ima li kakav luna park u Zenici?![]()
![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Eh da je Gigovic dao onaj gol za 3-1, u drugom poluvremenu bi ih dobili.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo ga izjava Barbareza za BHRT poslije utakmice: Ovo je nešto što moramo progutati 
Još jedan gutač žaba, poltron, demagog i ublehaš, baš kao i ovi političari na vlasti

Još jedan gutač žaba, poltron, demagog i ublehaš, baš kao i ovi političari na vlasti

Zadnja izmjena: galia95, dana/u 16 nov 2024, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Javiće se preko OnlyFans, We came 7 times, but with courage!!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Apsolutno nebitno gdje igraju...sve i jedan Mađar,Rumun pa i taj Gruzijac je od 1 do 11 po pozicijama bolji,kvalitetniji od sve i jednog našeg ..zaostrog je napisao/la: ↑16 nov 2024, 22:39Koliko, pametni Bošnji, Mađarska ima super zvijezda? I eto, da se ne uhvatiš jednog igrača, daj mi gdje igraju ostali. U mrtvom Ferencvarošu većina.Gisada je napisao/la: ↑16 nov 2024, 22:37Napokon neko pametan. De ti glupom Bosnji objasni da nije problem selektor vec roster. Izbor igraca. Imamo li bar tri klasna kvalitetna igraca, zvijezde? Nemamo nijednog/nijednu, osim Dzeke koji je svakako za penzije.aqarius je napisao/la: ↑16 nov 2024, 22:32Nema ovdje šta ni Petev,ni Pape,ni spaček,ni ćuran ,sve bi to bilo isto....mi trenutno nemamo bukvalno niti jednog igrača da bilo šta znači u evropskim okvirima...možda bi neka bukvalno prva postava da su bukvalno svi na okupu i napravila nešto..npr.izgubila sa tri razlike umjesto 7-8...mi smo ti rang San Marina,Estonije,Latvije tako te ruske egzotike...i još ćemo biti..
Bajraktarevic predribla nekog, hajp neki nesto, ovaj Bazdar isto, sva ova djecurlija, a realnost je da ne znamo lopte, nismo za ovog sporta. Nikad necemo ni biti. Sramota je samo za trenera sto nije slozio sastav i branio se svim mogucim sredstvima, bunkerom jer ovdje drugacije ne prolazi. Njemacka je za danas nesto totalno nedokucivo.
Ili mi daj gdje igraju Rumuni, Albanci, Gruzijci, gdje igraju Islanđani?
zaostrog je napisao/la: ↑16 nov 2024, 22:39Ova ekipa igraca jeste daleko od vrhunskog kvaliteta, ali isto tako nisu ni totalne tarabe kako pokazuju rezultati. Igraju u skroz solidnim klubovima i ligama, ima tu potencijala i realno po kvalitetu bi trebali bit konkurentna reprezentacija evropskog treceg sesira. To sto je igra u rangu San Marina, Andore, ili Malte, to je samo zasluga selektora koji je ocito zalutao u ovaj posao. Nazalost, jer sam i ja jedan od onih koji ga je prizivao na klupi odkad se oprostio od aktivnog igranja. Slazem se sa svima, koji pozivaju na smjenu. Ovaj cirkus veceras niko na nasoj klupi prezivio ne bi, taman da je pokojni Osim licno. Ako ima imalo obraza ili pameti jos veceras ce ponudit neopozivu ostavku.Gisada je napisao/la: ↑16 nov 2024, 22:37Koliko, pametni Bošnji, Mađarska ima super zvijezda? I eto, da se ne uhvatiš jednog igrača, daj mi gdje igraju ostali. U mrtvom Ferencvarošu većina.aqarius je napisao/la: ↑16 nov 2024, 22:32Nema ovdje šta ni Petev,ni Pape,ni spaček,ni ćuran ,sve bi to bilo isto....mi trenutno nemamo bukvalno niti jednog igrača da bilo šta znači u evropskim okvirima...možda bi neka bukvalno prva postava da su bukvalno svi na okupu i napravila nešto..npr.izgubila sa tri razlike umjesto 7-8...mi smo ti rang San Marina,Estonije,Latvije tako te ruske egzotike...i još ćemo biti..
[/quote
Napokon neko pametan. De ti glupom Bosnji objasni da nije problem selektor vec roster. Izbor igraca. Imamo li bar tri klasna kvalitetna igraca, zvijezde? Nemamo nijednog/nijednu, osim Dzeke koji je svakako za penzije.
Bajraktarevic predribla nekog, hajp neki nesto, ovaj Bazdar isto, sva ova djecurlija, a realnost je da ne znamo lopte, nismo za ovog sporta. Nikad necemo ni biti. Sramota je samo za trenera sto nije slozio sastav i branio se svim mogucim sredstvima, bunkerom jer ovdje drugacije ne prolazi. Njemacka je za danas nesto totalno nedokucivo.
Ili mi daj gdje igraju Rumuni, Albanci, Gruzijci, gdje igraju Islanđani?
Bukvalno dva gola i bilo bi 3:3 a onda bi mi imali situaciju svaka igra, svaka dobija.
Zamisli izjave, primis gol i taktika padne u vodu? Pa debilu taktika je valjda cijelo vrijeme trebala biti da se primi sto manje, znas ti to dobro ali ne smijes reci!
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, JavierBosnia i 15 gostiju.