Smijurija isto za sta je Peric dobio crveni protiv Borca...
Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ocito ce se pitanje prvaka rijesavati u medjusobnim utakmicama ova dva tima. Za one koji detaljnije prate, ko je bolja ekipa ove godine?
Sa stranice Mostara. Sto se tice navijaca, meni Mostar sve vise lici na seljacki klub zbog nekih stvari. A imali su stvarno lijep pocetak. Valjda jer nisu imali konkurenta dosad.OBAVJEŠTENJE !
Zbog velikog broja upita vezanih za live stream za utakmicu u subotu, ovim putem obavještavamo sve ljubitelje futsala da će i za ovu utakmicu kao i za sve domaće utakmice našeg kluba biti obezbjeđen live stream.
Link za utakmicu biće objavljen 15 minuta prije početka utakmice.
Sportski pozdrav
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
bubamara je dobila 12 ulaznica za svoje navijace.
u medjuvremenu, hrvatska futsal liga ima 2 prenosa svako kolo na max tv-u.
sto se tice samog duela bubamara-mostar, mislim da mostar dobija zbog duze i kvalitetnije klupe. bubamara ako zeli postati prvak mora dovesti jos 1-2 igraca, jer uvijek neko fali, kartoni, povrede itd. moje misljenje.
u medjuvremenu, hrvatska futsal liga ima 2 prenosa svako kolo na max tv-u.
sto se tice samog duela bubamara-mostar, mislim da mostar dobija zbog duze i kvalitetnije klupe. bubamara ako zeli postati prvak mora dovesti jos 1-2 igraca, jer uvijek neko fali, kartoni, povrede itd. moje misljenje.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Nema sanse da Mostar ima kvalitetniju klupu od Bubamare
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Problem će biti jer je Perić dobio crveni karton, falit će mnogo u ovoj utakmici.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ma meni kao simpatizeru Bube nije toliko bitno tko ce dobiti, Buba ima dobru ekipu i bez Perica, al Mostar ima iskustvo i tradicuju.
Licno mi Smetaju ovakve stvari, kao ne davanje prenosa i ulaznica jer tako se unistava Sport
Licno mi Smetaju ovakve stvari, kao ne davanje prenosa i ulaznica jer tako se unistava Sport
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Planski je dobio, smijesn crveni
Bezveze karton. Tako je i Petak dobio crveni kolo prije SG-a pa ih Sloga deklasirala.
Očekujem da će Hujka biti ispunjena do kraja navijacima i studentima iz Cazina. U Mostaru malo ko navija za Stari. Rijetko ko simpatise Fazlinovica.
Inače u sedam dana nas čekaju tri utakmice vodećeg trojca. Sada za vikend Mostar protiv Bube. U srijedu u Kupu Sloga protiv Mostara i onda u subotu gledamo okrsaj Bube i Sloge.
Očekujem da će Hujka biti ispunjena do kraja navijacima i studentima iz Cazina. U Mostaru malo ko navija za Stari. Rijetko ko simpatise Fazlinovica.
Inače u sedam dana nas čekaju tri utakmice vodećeg trojca. Sada za vikend Mostar protiv Bube. U srijedu u Kupu Sloga protiv Mostara i onda u subotu gledamo okrsaj Bube i Sloge.
Bolja Bubamara trenutno protiv Mostara.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ubi Bubamara Mostar.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
1-5 bez Perica
ubise ih

Gdje mi je brat sto je pricao da je jaca klupa u Mostara? 

-
- Kontakt:
Cestitke Buba Mari. Sampionska igra,pregazen Mostar kao plitak potok 

Siguran sam da su sampioni ove godine.
Siguran sam da su sampioni ove godine.
Nek su ih dobili samo zbog onog smrde Gere.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Amaterska ekipa protiv profesionalne.. svaka cast slovencu i Gosti 

Max Allegri
Ovi iz Mostara se nafurali. To sepet videa svakodnevno. Muzika prije tekme i onda idu prskalice i pirotehnika. Na kraju samo prskanje dobise.
Kako Borko vodi cijelu akciju sa klupe, sve je prenio na teren. Prelijepo
https://www.facebook.com/watch/?mibexti ... KaIw6YvC26

Ma davno Pisano ovdje, mozemo se vratit nekoliko stranica, Borko najveca prednost Projekta Bube.harden je napisao/la: ↑17 nov 2024, 00:05Kako Borko vodi cijelu akciju sa klupe, sve je prenio na teren. Prelijepo![]()
Zalim sto Nisam uspio biti danas u Mostaru.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.